Piirroskeskustelu • Tää mun suokkitamma on pikkuhiljaa valmistunut fiiliksen mukaan, mutta vielä on paljon hommaa, vaikka tyyliä jo vähämmän pikkutarkaksi muutin 🙂

  https://i.snag.gy/f0Ocvl.jpg


 • Piirrosharrastajat

  @R. Ponin pää voisi olla mun mielestä ihan hitusen isompi, mutta muuten se on okein hyvä! Noi sun hevoset on aina kivan soljuvasti piirretyn näkösiä. Aikasempi ritarikuvakin tosi hieno, hevonen edustaa uljaasti 😄

  @Loci Näyttää tosi hyvältä! Markanpilkut on äärettömän kivat 😄 Osaispa iteki kuvioida yhtä hyvin.

  Mullaki on vielä tää piirtämisputki päällä. Ei oo hirveesti kunnon ideoita, mutta jotain tulee silti tehtyä koko ajan. Tällasen perus kuvasen omalle hevolle sain valmiiks eilen. Mun arabi on kyllä maailman ponimaisin arabi… En vaan osaa piirtää eri rotuja, ihan kakkaa ja epistä.
  kuva

  kuva
  Joku ihme linettömyyteen hurahtaminen tässä on varmaan käyny kans. Aluksi tän piti olla puoliverinen mutta… Sit se jotenkin kesken kaiken vaan jytkylöity. Joten se esittää nyt suomenhevosta. En osaa olla erityisen tyytyväinen näihin omiin linettömiin kuviin, mutta näitä on kiva tehä värittämisharjotuksina.


 • Keskiaika Harrastajat

  @Jouni Kiitos ja pidän mielessä ❤ Also aivan ihanat työt, etenkin tuo ratsastuskuva 😍 Tykkään pirun paljon siun tyylistä piirtää, siistit linet ja persoonallista settiä.


 • Piirrosharrastajat

  @R. Eipä kestä! Ja kiitos näistä kauniista kehuista! 😄 * kumartaa niin että pää kolhii lattiaan *


 • Piirrosharrastajat

  Aivan ihana tuo @Jouni:n ruunikko suokki. Tykkään myös tuosta soljuvasta tyylistä jolla ratsastuskuva on tehty, ja tummalla värimaailmalla oot kyllä saanut tunnelman aikaiseksi!

  Itsellä on tän päivän kuvat menneet kyllä niin laidasta laitaan että tunnistaako saman tekijän tuotoksiksi 😄 Heljäläisille on nyt projektina vihdoin saada kuvat, siis ihan jokaiselle. Osalla jo onkin, ja saavat samannäköisinä pysyä vaikka hävettää nuo 2012-2013 kieppeillä tehdyt kuvat… no, sellaista se on.

  On ollut piirtoblokkia ja sitä poistellakseni tuhersin piekkaritammalle todella rennolla otteella hölmön rakennekuvan:
  http://nurinkurin.net/sh/kuvat/sini.jpg

  Näyttää enemmän kummalliselta ponilta kuin sph:lta, mutta hauska töhötukka ja kiva perusväri.

  Edelleen rakenne on tehty ilman mallia, mutta väriä varten hain tässä jälkimmäisessä monta monta mallia ja niin syntyi linetön ratsuorhi:
  http://nurinkurin.net/sh/kuvat/ahti.png

  Teki mieli nysvätä aivan hulluna, mutta joku roti ja raja. Tykkään kyllä, jotenkin itseä miellyttävät linjat päällisin puolin.

  Päivän teema on selvästi ollut punarautias. Vielä yksi sellainen on työn alla, ja sitten jotakin muuta. 🙂 • Mie oon tänään huhkinu pari tilaria kasaan ja pikkuhiljaa noi rakenteet alkaa menee suht kivuttomasti ilman kummempaa mallikuvan vilkuilua. Väritys ei oo vielä ihan priimaa mut ehkä sitä joskus vielä jaksais opetella realistisemmaks 😄

  http://img06.deviantart.net/77b7/i/2017/049/4/d/vaiski_by_pinjakumpulainen-dazhcun.jpg

  http://pre11.deviantart.net/28fb/th/pre/f/2017/049/2/9/dominantti_by_pinjakumpulainen-dazhwsm.jpg


 • Sekalaisen sakin omistaja

  Kingsized Trouble
  Cremello quarterini tarvitsi kuvan (koska väri oli yksi ostosyistä…) Otin ja väritin hartandhindin tekemät linet. Nyt on edes joku kuva 😄 Silmä osui mielestäni ihan nappiin :thumbsup_tone1:


 • Piirrosharrastajat

  Taas on uutta kuvaa tänne täräytettäväks. Kaikkia kuvia en ole aina edes viittiny tänne postata, kun muuten saisin koko ajan olla spämmäämässä. Ja jääpähän sivujenkin puolelle selattavaa 😃
  kuva

  kuva

  Nää on molemmat tällasia rennosti rustailtuja taas. Shettikseen olen melko tyytyväinen, kun kerranki se näyttää rotuiseltaan xD Ylempi oli kiva piirtää, vaikka hevosesta tuli melko päänsärkyisä väritykseltään… heh… • @Jouni tuo shettis on kyl upee 😍

  Mä jotenkin innostuin piirtelemään varsulia, ei mulla edes tälle oo tarvetta! Pitää vissiin sit kehitellä itselle tähän jostain hevonen 😄

  https://i.snag.gy/pUOfVs.jpg


 • Keskiaika Harrastajat

  @Jouni Ihania, etenki tuo shettis 😍

  @Loci Hyvältä näyttää ❤

  Itse sain aikaseksi Valearanin ja hänen lusitano orin. Bailar tykkää aina tanssahdella musiikin tahtiin. Ja kyllä Vallu on pitkä mies… ainakin 190 cm.

  https://s22.postimg.org/xastbas29/vallu_bailar2.png

  // Edit toinen työ tänään. Tilaustyö serkulle, jossa menee shettiksen kanssa 😄

  https://s1.postimg.org/7x4htyxan/eve_shetu_valmis.png • Tämä viesti poistettiin!

 • Moderaattorit

  Pitkästä aikaa ruudukkotyöskentelyä :slight_smile: En muistanukaan et se on niin kivaa kun ei tarvii niin kauheesti käyttää omaa mielikuvitusta :rofl: meni ehkä noin 20 min.

  Pitää piirrellä vielä puhtaaks/siistiä ja laittaa sitten vaikka myyntiin 😄 koska en mä tolla mitään tee

  . • Niin paljon ihania kuvia taas kaikilla tullut ❤

  http://sadehelmen.altervista.org/layda.png
  Mun tämän päivän aikaansaannoksena tilauspiirros, esittää mustanpäistärikköä quarteria (2 asiaa yhdessä mitä en oo ikinä tehnyt) 😄 Tälle tilarille tuli hintaa 2 valmennusta, onko se teidän mielestä liian paljon / vähän?


 • Piirrosharrastajat

  @Kics Mun mielestä kaks valmennusta ei ole paha. Meneehän näihin piirroksiin kuitenki helposti paljon aikaa ja vaivaa. Jos itse piirtäsin jollekin kuvan niin kyllä mä haluaisin, että maksuun olisi käytetty edes osa siitä ajasta ja vaivasta, mitä meikä näki omaan osuuteesa. Tai sillein. Toivottavasti tästä ymmärtää tarpeeksi 😄

  Mä se vaan jaksan jatkaa vieraiden vesien valloitusta näillä linettömillä 😄 Tällä kertaa tein jopa mallista. Siis asennon. Tottakai aloin taas sooloilemaan värityksessä ja lihaksissa ja ihan kaikessa muussa. Mutta nyt oon jopa jo melko tyytyväinen tähän. Toki tais tulla suokkiherrasta piiikkkasen (hemmetisti) vaan poni, mutta ei anneta sen haitata, ei tänään.
  kuva
  Kotikonsti aka Konsta


 • Keskiaika Harrastajat

  @Kics Musta ei ollenkaan huono, jos kanssa käytetty edes vähän aikaa miten @Jouni sen kanssa ilmaisi 😄 Itse tehnyt pienistä rahasummista ja tekstipalkoista, mutta en viitsi hirveästi koskaan pyytää.

  @Jouni Ihanasti tehty ja siun piirrosten synkkä tunnelma on aivan lumoava ja omaan mieleen ❤

  Itse yritin eilen kolmelta aamuyöstä jotain uutta. 2-vuotis rakennekuvaa Ruuvallin Ritarille, että en jättänyt mustia linejä vaan värin suunnilleen samaksi kuin hevosen “coat”. Kauhea muista suomenkielisiä sanoja enää!

  https://s18.postimg.org/f4m9uocxl/riksurakenne.png


 • Moderaattorit

  Sain myös valmiiks : ) tosin jo aikaisemmin


 • Keskiaika Harrastajat

  Vähän isompi työ 🙂 @VeeraRuusula kasvattava Ruusuritari hommissa. Kiitos ihanasta kasvatista ❤

  https://s18.postimg.org/8novtksex/Roxy_kaunisyleiso.png


 • Moderaattorit

  @R. nää on aina nii kivoja! 😄


 • Moderaattorit

  Lähemmäs 2h vierähti, mut tulipa valmiiks 😄 en tiedä oikeen miten tota oisin toteuttanu, joten lähdin vaan tekemään jotain ja sellainen siitä tuli. • Tämä viesti poistettiin!

 

6
Online

862
Käyttäjät

11.2k
Aiheet

204.7k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.