Ryhmän tiedot Private

Moderaattorit

Foorumin moderaattorien tehtävänä on huolehtia foorumin siisteydestä ja mukavasta ilmapiiristä. Opastaa ja neuvoa käyttäjiä ystävällisesti aina kun vain pystyy ja ehtii. Yleisin tehtävä topien siirto oikeisiin kategorioihin ja tarvittaessa lukitseminen.

 
 • RE: M: kuvia (€), kunkkarit -16

  @rukkanen said in M: kuvia (€), kunkkarit -16:

  Tämähän oli aika kätevä systeemi. 🙂 Ostin muutamat kuvat ja sain latauslinkitkin jo. Mites näiden copyt? Ja saako kuvia muokata? Ainakin muutamaa mieluusti rajaisin sivuille laittaessa vähän paremmin sinne sopiviksi.

  Aaa hei hyvä kun otit puheeksi, unohdin ihan laittaa… Muokkaan aloitusta ja lisään molempiin vastaukset.

  posted in Markkinat
 • M: kuvia (€), kunkkarit -16

  Info

  • Galleria toimii verkkokauppana, eli valitse haluamasi kuvat ja maksa jonka jälkeen mailiisi tulee kuvien latauslinkit
  • Kuvien resoluutio on 1200px (pidempi sivu)
  • Tällä hetkellä en pysty rajoittamaan niin että yhden kuvan voi ostaa vain kerran, mutta käyn kaikki ostetut kuvat parin päivän viiveellä läpi ja hyvitän takaisin mikäli olet ostanut jo menneen kuvan. Samaa tahtia myös poistelen jo ostettuja kuvia
  • Esikatselukuvissa on vesileimat, ei enää lopullisissa
  • Jos kuvien yhteydessä ei ole rotua/nimeä/sukupuolta niin en niitä tiedä
  • Käytä alennuskoodia VIRTUAALIKESA niin saat -50% alennuksen
  • Kuvien tekijänoikeuksiin merkintä “Tilli”, ilman mitään linkkejä
  • Kuvia saa muokata (rajata, leikata, mitä nyt keksiikään)
  • Kuvia saa käyttää vain virtuaalieläimillä

  Kuvat
  Suomenratsujen kuninkaaliset 2016

  Kuvia tulee lisää myyntiin galleria kerrallaan. Seuraavaksi oripäivien kuvat (2016). Yksi galleria on myynnissä n. yhden kuukauden, jonka jälkeen ne poistuu.

  posted in Markkinat
 • RE: Värien ihmemaa

  @Sirpa onpa mielenkiintoista, pitäisköhän omasta tammasta pistää sabinogeenitestit tulille kun neidillä iso läsi, yks pitkä sukka ja laikku mahassa sekä takareidessä 😛


  Mute hei mutama IRL-heppoihin liittyvä kysymys/keskustelunaloitus!

  Mikäköhän periytymisasia tässä voisi olla taustalla? Samasta tammasta tulleilla varsoilla on erikoisia värejä. Kyseessä oleva tamma on Sadora NLD. Yhdellä varsalla on selkeästi kaksivärinen häntä: ruunikko hevonen, jolla mustaa ja valkeaa hännässä. Valkoinen osuus huomattava, ei siis yksi tai kaksi valkoista jouhta vaan iso osuus hännästä. Toisella varsalla (musta) pienestä saakka huomattavasti sekakarvaa rungossa, sekakarvan määrä lisääntyy jatkuvasti, hevonen nyt 3v. Kolmas on 1v varsa, jolla erittäin epäsymmetriset ja erikoiset merkit päässä ja jaloissa, viittaisi jopa vähän sabinogeeniin?

  Emällä itsellä ei kai ole mitään erikoisempia merkkejä, sekakarvaa tms. Isäorit joka varsalla eri ja orit mm. rheinlandin ja hannoverien kantakirjasta, joten sieltä nuo värimuutokset tuskin tulevat. En ollut edes rabicanoa ajatellut, mutta sehän istuisi ainakin valkohäntään ja sekakarvaan?


  Toinen tapaus on oma hevoseni: punarautias läsipää, jolla yksi pitkähkö sukka ja kaksi valkoista laikkua, toinen keskellä masua lähellä napaa ja toinen takareidessä. Vatsaläikkä ollut syntymästä saakka kokonaan valkoinen, reisiläntti vaalenee joka vuosi, ollut kuitenkin syntymästä saakka, eikä pitäisi johtua esim. haavasta/vammasta. Vatsaläikkä vähän kämmentä pienempi, reisiläikkä ehkä 4cm x 4cm.

  Tamman suku: http://www.sukuposti.net/hevoset/zalinga-pau/1576995

  Erikoista tässä vaan on se, että tamman suvussa ei ole lähimaillakaan isomerkkisiä hevosia. Jos tein tutkimukseni oikein niin ensimmäiseen 3 polveen ei ole tähteä isompia merkkejä ja ehkä yksi tai kaksi ruununrajasukkaa koko suvussa (kauemmista sukulaisista huonosti tietoa kun tammalla aika vanha suku). Lisäksi tamma on ruunikko x ruunikko yhdistelmästä, mistä rautias ei tietenkään ole mahdoton, mutta harvinainen.

  Tamma on syntynyt kaksosvarsana ja kaksossisko muistuttaa ihan selkeästi isää ja emää: kevyt estetyyppinen tummanruunikko hevonen. Oma tammani on rungostaan koulutyyppinen, jykevä/raskas ja jo äitiäänkin 5cm korkeampi (nyt 4v ja kokoa yli 165cm, takakorkeutta 3-5cm eli tammasta tulossa jopa 170cm… piti ostaa keskikokonen hevonen lol!). Emälinjan tammat olleet aina hitaita kasvajia ja pysyneet rimpuloina/kuikeloina helposti 7-vuotiaaksi saakka (kaksoissisko juuri tällainen, ihan ponivarsan näköinen vieläkin vaikka ollut samanlaisessa treenissä) eivätkä aikuisenakaan ole ronskeja/erityisen vahvan näköisiä. Aiemmilla sisaruksilla eri isät, mutta Stenograph nyt ei ole mikään kamala mörssäri ja samaa kaliiperia sisarusten isien kanssa.

  Alan jo pyöritellä ajatusta, että onkohan Zellelässä päässyt putkeen vähän muutakin kuin Stenographia (samaan aikaan siellä astunut mm. London Baron, joka on kuin ilmetty mun hevonen korkeutta lukuunottamatta, heh). Tekis mieli testata oma tamma tarkasti, siitä on FWB-kantakirjaan rekisteröidin yhteydessä otettu dna-näyte, mutta tohdin epäillä että testataanko niitä oikeasti vai pidetäänkö ne vaan tunnistamista varten?

  posted in Yleinen
 • RE: Liis. ravi-sh tammat 3 kpl

  Etusivulle

  posted in Tarjotaan / Etsitään jalostukseen
 • RE: Virtuaalikoirat

  @reprobate kiva kuulla 🙂 joo kaikki vanhemmat evm-sukuisia

  posted in Yleinen
 • RE: Piirroskeskustelu

  Tästä “rennosta piirtelystä” tulee yllättävän stressaavaa kun työpöydällä odottaa yli 15 väritettävää kuvaa 😄 nyt vihdoin ekat uunista ulos, näissä tosin taustat kesken, heh… Talli aukeaa tällä tahdilla ehkä jouluna, lol.

  Haddi-poni
  koulutamma Beste

  posted in Yleinen
 • RE: Virtuaalikoirat

  @crimis ihania pirpanoita 💙 katsotaan jos sais pentueita aikaseks syksyyn mennessä, pistän sut “jonotuslistalle”

  posted in Yleinen
 • RE: Virtuaalikoirat

  Mun pitäis aktivoitua koirapuolella… amstaffit seissy toimettomana varmaan vuoden… pentueita pitäs suunnitella

  posted in Yleinen
 • RE: O: kuvat tummasta pv-tammasta

  laitan yv

  posted in Markkinat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.