Group Details Private

Moderaattorit

Foorumin moderaattorien tehtävänä on huolehtia foorumin siisteydestä ja mukavasta ilmapiiristä. Opastaa ja neuvoa käyttäjiä ystävällisesti aina kun vain pystyy ja ehtii. Yleisin tehtävä topien siirto oikeisiin kategorioihin ja tarvittaessa lukitseminen.

 
 • RE: Pikanäyttelyt

  Luokka 2
  Elisa - Amery Black

  Vaiko osoitteet näkyviin?
  Elisa - [Amery Black ] (http://valoa.arkku.net/ravuri/ameryblack/ )

  posted in Tapahtumat
 • RE: Millaisille pikkukilkkeille tarvetta? (arvontakoneet yms)

  Hyviä ideoita! Työkkäri-, kenttä- ja ravikoneisiin tarvisin vähän enemmän speksejä kun lajit ei niin tuttuja, minkälaisia arvoja sieltä pitäisi saada/mitä käyttäjän pitäisi pystyä syöttämään/valitsemaan osallistujalistan syöttämisen lisäksi?
  @Pierre @Sorel

  posted in Kysymykset
 • Millaisille pikkukilkkeille tarvetta? (arvontakoneet yms)

  Täytyisi kesän/syksyn aikana väsätä muutama portfolio palanen PHP:llä ja mahdollisesti muillakin kielillä. Koitan kaivaa jotain muihin harrastuksiin liittyviä yleishyödyllisiä koodiprojekteja myös, mutta uskon, että virtuaalipuolella voisi olla jollekin tarvetta/käyttöä. Toimivaa ja julkista toteutusta en voi taata, mutta jos onnistun jotain käyttökelpoista väsäämään, niin se tulee toki tietysti kaikkien virtuaaliharrastajien käyttöön 🙂

  Puuttuuko joku arvontakone tai muu automatisoitu kilke virtuaalimaailmasta?

  posted in Kysymykset
 • RE: Esittelyssä Rate My Pony, tuo hevosesi arvosteltavaksi!

  RMP:ssä on meneillään vähän isompi päivitys. Optimoin koodeja ja tietokantaa, korjaan tiedettyjä yleisiä vikoja, saatan päivittää vähän ulkoasua yms 😉

  posted in Esittelyssä
 • RE: Hae moderaattoriksi! Haku auki 18.5. asti

  Jatkettu hakuaikaa :).

  posted in Ilmoitukset
 • RE: Piirroskeskustelu

  Onpas teillä kaikilla niin upeita piirroksia, että oksat pois!

  Vähän harmittaa, ettei ittellä juurikaan oo inspistä virtuaalihevosiin enää 😕 Yksi lämminverinen on tällä hetkellä, tosin valokuvallisena. Ajattelin sen ehkä muuttaa piirretyksi. Yhdet varsalinet on tehtynä, joko väritän ne tai sitten myyn ne 🤔

  Sitten oon tehnyt vaan joitain random piirroksia, joista kaikki jääneet kesken. Tällaisia lähinnä:

  posted in Yleinen
 • RE: e: kuvankäsittelijää

  hep 😉 laita yv

  posted in Koodikerho
 • RE: leluponeina pysytään

  Voihan nimi olla peräisin juurikin jostain taustahahmon lausahduksesta! Nimi on munkin mielestä nimittäin tosi söpö ja sopiva ponitallille. Ehkäpä tallin omistaja tuskaili tallin rekisteröinti-ilmoituksen kanssa eikä keksinyt mitään nimeä takapihalla alkaneelle talliharrastukselle. Ja Playground oli vain puolison heitto, joka lopulta päätyikin ilmoituspapereihin ja vakiintui sitä myöten 😄

  IRL talleista täytyy tehdä ilmoitus Eviralle (vai oliko se joku toinen viranomainen) ja jopa takapihalla sijaitsevalle kahden hepan vajalle täytyy keksiä ilmoituseen nimi. Tutut on keskinyt vaikka mitä päättömiä nimiä pakon edessä x)

  posted in Kysymykset
 • RE: Miten hyödynnätte ohjelmointikieliä virtuaalihevostelussa?

  RMP on rakennettu Wordpressillä, hyödyntäen ACF:ää ja koodi siis PHP:tä. Siellä on hepat, tallit yms. kannassa ja kaikki laskeminen tapahtuu PHP:llä.

  Omaa tallia suunnittelen myös Wordpressin päälle, hepat kantaan ja kaikki mahdollisimman automatisoiduksi niin, että hevosia voi lisätä, muokata, myydä, kasvattaa yms. yksinkertaisilla lomakkeilla ja nappuloilla. Kun hevosen lisää lomakkeen avulla kantaan, niin se ilmestyy automaattisesti myös hevoslistaukseen, kisalistoille yms, koska kyseiset listaukset on kantahakuja tietyillä ehdoilla.

  Tallin ja RMP:n välimaastoon sijoittuu myös mun elämänkaarigeneraattori-idea, joka niinikään on tarkoitus kehittää yhdistelmällä WP+PHP+ACF.

  Jollakin oli käytössä myös ns. kisatulosten scraper-tool, eli syöttämällä kutsusivun ja ilmoittamalla, että millä hakuehdoilla tuloksia etsitään, teki ohjelma automaattisesti tuloslistauksen oikeassa muodossa tai lisäsi tulokset jopa suoraa kantaan. Eli ei tarvitse itse etsiä missä luokassa mikäkin hevonen on ollut sijoittuneena ja koota tuloksia käsin. Tämä olisi kätevä tool varsinkin jos kisahevosia paljon ja kisaa ns. massakutsuissa/-kisoissa.

  Kielellä ei sinänsä ole väliä, mutta tietokannasta on paljon hyötyä. Kannattaa rohkeasti kokeilla eri tekniikoita ja kieliä, vain tekemällä oppii 😄 Jos haluaa puhtaasti kehittyä koodaajana ja oppia uutta, niin sama projekti kannattaa harjoitusmielessä toteuttaa useammalla kielellä/toteutustavalla. Silloin oppii eri tekniikoiden haasteista ja eduista.

  posted in Koodikerho
 • RE: O: Lineart (€)

  Mä voisin kokeilla kun kotiin pääsen jyväskylän reissulta 🙂 juna lähtee huomenna vasta illalla, mutta ylihuomenna voisin.

  posted in Markkinat

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.