Group Details Private

Moderaattorit

Foorumin moderaattorien tehtävänä on huolehtia foorumin siisteydestä ja mukavasta ilmapiiristä. Opastaa ja neuvoa käyttäjiä ystävällisesti aina kun vain pystyy ja ehtii. Yleisin tehtävä topien siirto oikeisiin kategorioihin ja tarvittaessa lukitseminen.

 
 • RE: Ravikeskustelu

  Mä oon myös päivitellyt heppalistauksia ajantasalle ja tehnyt tässä nyt myös noita muistosivuja, jotka laitan tuonne omaan osoitteeseen (sieltä voi hakea hevostensa sukulaisille toimivia sivuja):

  http://kuippana.net/muistoissa/

  Lisää on tulossa lähiaikoina ja pyrin tuota päivittelemään silloin tällöin 🙂

  posted in Yleinen
 • RE: O: kuvia kylmäverisistä & knabstrupista (€)

  Mulla on knabeista kuvia 🙂 ratsastus- ja rakennekuvia, laitan sulle huomenna yv niitä

  posted in Markkinat
 • RE: Piirroskeskustelu

  @AnneL En oikeestaan ollu aatellu mitään varsinaisia tavotteita, mutta onhan niitä kumminkin! Oman vakiintuneen tyylin löytäminen, ja sellainen rento ote on tän vuoden tavoitteet!

  Rennosta puheenollen, piirtäminen on yllättäen aika kivaa kun ei välitä realistisuudesta tai anatomiasta niinkään… 😄 Voihan sitä korkeaa koulua näinkin opetella, eikö? 😂
  alt text

  posted in Yleinen
 • RE: Piirroskeskustelu

  @annel voi olla tai sit ei. Mulla on vähän noi kiinnostuskiikarit tiirailemassa piirtelyiden sijaan muita juttuja näin muutenkin. Mikä on kyllä tosi harmi 😞 mut tällasta tää on jo pari vuotta ollut on off. Ehkä taas joskus inspaa enemmän. Lähinnä se fiilis, kun ei osaa, niin sit ei myöskään jaksa ja viitsi.

  posted in Yleinen
 • RE: Piirroskeskustelu

  @annel piirtää enemmän, mutta en tuu vauvan takia pääsemään tähän tavoitteeseen, tiedän sen jo nyt 😄
  Olis kiva oppia myös piirtämään ihmisiä, mutta kamalan vastenmielistä puuhaa… tarkoitus olis myös piirtää muitakin kuin hevosia ja omasta päästä. Plus värien käyttö, epärealistisuutta jne.

  posted in Yleinen
 • RE: EJ: Evm qh- tai colr-ori

  Piirretty Bono tarjolle, on kisannut WRJ:ssä sijat täyteen (muistaakseni, tai ainakin melkein… :'D) ja toivonmukaan joskus menee siellä laatiksiin asti… 😄 Joskus.

  posted in Tarjotaan / Etsitään jalostukseen
 • RE: Piirroskeskustelu

  Jos sitä kehtaisi tännekin pitkästä aikaa jotain laittaa…
  Piirtotaukoa on ollut jonkin verran, mutta tänään päätin että piirrän jotain kivaa ja rentoa, sellainen aivojen nollaus. 😄 Testasin myös paria uutta väritystekniikkaa, ja pakko sanoa että ihan kyllä tykkään tästä jäljestä. Täydellinenhän se ei ole, mutta ei ollut tarkoituskaan.
  Mun ongelma on ollut pitkään etten saa taustasta ja hevosesta yhtenäistä, niin mitä muut on mieltä, miten onnistuin? 😄 Yleensä innostun piirtämään taustaa paljon enemmän kuin itse hevosta, ja tälläiset jotenkin satumaisemmat taustat on ehdottomasti mun suosikkeja… ❤

  alt text

  posted in Yleinen
 • RE: Ravikeskustelu

  Tänään rekisteriin päätyi liuta hevosia (omia tuonteja, omia kasvatteja ja muutama aikaisemmin omistuksessani ollut otus, joita en itse aikanaan saanut rekisteröityä syystä x (jaksanut)). Päivitän hevosten profiileihin vielä uudet sivujen osoitteet, mahdolliset jälkeläiset ja siirtelen niitä nykyisten omistajien tunnuksille, osan laittanutkin jo 🙂

  Jonkin verran on vielä heppoja jäljellä, huomisen juttuja ne.

  Tässä vielä listaa hevosista:

  posted in Yleinen
 • RE: Aktiiviset suomenhevostallit linkkilistoille

  EP Tallilla on aina ollut ja tulee aina olemaan suomenhevosia. Vaikkakin ravipainotteisia, osa myös kisaa työajossa.

  posted in Yleinen

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.