TJ: Piirretyt orit (pv) • © Tea

  hann-o. Wolf’s Valero VIP MVA Fn, KTK-I, PKK-V, FF, KV-II

  Valerolta löytyy herkkä luonne ja täyden 10 ulkonäkö, sillä tämä komea kouluori on kantakirjattu ykköspalkinnolla! Rautiaan kanssa elo saattaa välillä olla hieman haastavaa, mutta oriksi se on silti todella kiltti. Valero on myös osoittanut kykynsä koulukentillä ja on haalinut ison kasan ruusukkeita omistajalleen.
  Valero on tarjolla rajoitetusti tammoille ja on menossa koululaatuarvosteluun.

  • ko. Grand Prix
  • sukua 1 polvi (i. Versense KRJ-I)
  • tummanrautias, säkäkorkeus 165cm

  kwpn-o. Cazenovia Fall

  Zevi on komea hollanninpuoliveriori, jonka jääräpäisyys on ihan omaa luokkaansa. Orilta löytyy liikettä koulupuolella Grand Prix tasolle ja se on hyvää vauhtia kisaamassa itsensä laatiskuntoon. Zeviltä ei löydy vielä jälkeläisnäyttöä, mutta ori on nyt tarjolla kahdelle rohkealle tammanomistajalle, jotka haluavat varsalleen liikettä ja voikon värityksen.
  Zevi ei ota toistaiseksi enempää tammoja vastaan

  • ko. Grand Prix
  • sukua 2 polvea (i. Ironlake v.d. Romilly)
  • cremello sabino, säkäkorkeus 170cm

  trak-o. Malachai

  Cain ehdoton myyntivaltti on sen ulkonäkö. Sysimusta, kiiltävä peitinkarva ja vaaleat silmät ovat äärettömän komea yhdistelmä ja sen lisäksi ori hyppää mielettömän korkealle ja loistavalla taktiikalla. Luonteeltaan se on itse paholainen, mutta eihän kukaan nyt kilttiä oria kuitenkaan haluaisi?
  Malachain kilpailumenestys on toki ollut vaihtelevan menestynyttä, sillä nuoren rämäpään keskittymiskyky on vielä ajoittain hakusessa. Asia luultavasti tasaantuu iän ja kokemuksen myötä, tai näin ainakin sen omistaja itselleen vakuuttaa. Mustan kanssa ollaan menossa estelaatikseen.

  Cai on tarjolla kahdelle yhdelle uskaliaalle tammanomistajalle, vai pelkääkö kaikki tätä mustaa oria…?
  Malachai ei ota toistaiseksi enempää tammoja vastaan.

  • re. 160cm
  • evm-sukuinen
  • musta, säkäkorkeus 170cm

  Tammoilta vaadin suunnilleen samanpituista sukua ja samaa painoitusta orin kanssa. Tammat roduiltaan täysiverisiä, puoliverisiä tai isoja poneja. Cain ja Zevin kohdalla olen hieman tarkempi tamman vaatimuksista, ei saa siis pahoittaa mieltään, jos ei astutuslupaa saa tällä kertaa. Toivoisin myös, että tammat olisivat piirrettyjä, mutta joustan asiassa kyllä.
  Varsoilla olisi kaikilla samat tulevaisuuden toiveet: jälkeläisnäytöt laatiksiin.


 • Esteratsastajat

  No niin, tässäpä tulisi muutama neitovaihtoehto, josko näissä ois sellaista et saataisiin yksi kasvatti aikaan meille ^^ luvassa loppuelämän koti hevosen ehdoilla edeten, kisat täyteen vanhempien painotuslajeissa sekä siitoskäyttöä. Varsasta tulisi piirretty.

  Little Luxuries Dawn (Cazenovia Fall)
  -> tästä tulisi aivan upea perlino/cremello tai perlino/cremellopäistärikkö varsa jatkamaan sukua ja molempien vanhempien värilinjaa, tulisi kilpailemaan kouluratsuna, johon olisi molemmilta vanhemmilta hienot edellytykset emän kisatessa vaativalla tasolla. Liina on kisannut koulusijat täyteen ja matkustaa kohti KRJL kun jälkeläisnäytöt ovat kasassa.

  Be Mine (Malachai)
  -> esteitä vanhempiensa perässä kilpaileva varsa tulisi näistä, emä kisannut sijoitukset täyteen 110cm tasolla ja on suuntaamassa jälkeläisnäytöt saatuaan ERJL.

  Gingershot (Malachai)
  -> tämäkin tulisi kisaamaan esteillä, emä on luonteeltaan vähän samanlainen kuin ori, joten varsasta saisi sopivan rämäpäisen kisaponin alun esteille ja muuhunkin tekemiseen. Emä on kilpaillut koulu- ja kenttäsijoituksensa täyteen, jota myöden on myös esteet hallussa, nyt keskitytään vielä metrin luokissa kisaamaan rataestesijat täyteen. Tälläkin on laatistavoitteet kunhan jälkeläisiä nyt ensin saadaan : )

  Näistä kolmesta omaa silmää miellyttäisi eniten Liina varsan emäksi, mutta katsele nyt ihan rauhassa nämä tammat läpi, että olisiko potentiaalista orisi puolisoa näissä 😊 • @jannica Zevi ottaa Liinan oikein mielellään vastaan 😊


 • Esteratsastajat

  Hienoa 😊 ilmoittelen sivuja pian! : )


 • Suomenhevoskasvattajat

  Wolf’s Valero on niin mielettömän upea, mutta omat tammat on kaikki 2+ polvisia. Jos joskus tulee varsa myyntiin tästä niin olen kiinnostunut 😎


 • Suomenhevoskasvattajat

  Evelynn x Malachai yhdistelmästä kiinnostaisi oma paholainen meidänkin talliin. Kaksi hermoa repivää hevosta yhdistettynä yhdeksi, eihän siitä voi kun tulla tosi hyvä…? 😅
  Varsa jää mulle kisaamaan esteitä alaisissa, tulevaisuudessa jalostuskäyttöön ja estelaatikseen. Myös emä on sinne menossa ennen pitkää 🙂 • @satunen astutus sopii hyvin 😊 • 💙 • 💙


 • Piirrosharrastajat

  käpertyy nurkkaan itkemään

  Cazenovia Fallista olis niiin ihana saada varsa, mutta ei oo sopivaa tammaa. 😞 • @mila voin varata sulle astutuksen, jos haluat ruveta etsimään tammavaihtoehtoja? 😊 • Mulla on @Mila yks 2-polvinen koulutamma 😆 Valo • Valero ihastutti täysin, joten kysyn rohkeasti astutusta, vaikka minun tammani onkin valokuvallinen ja niin olisi varsakin.

  Olisin jättämässä itselleni vielä toisen jälkeläisen tammastani Rubiesta. Varsasta tulisi näillä näkymin ori, mutta sillä ei olisi mitään suuria jalostussuunnitelmia, sillä harrastan puoliverisiä “omaksi iloksi” -mentaliteetilla. On siis mahdollista, että ori myös ruunattaisiin myöhemmin. Pyrin kuitenkin jättämään kaikille hevosilleni vähintään yhden jälkeläisen.

  Varsalla kilpailtaisiin KRJ:ssa, sillä tähtään myös Rubien kanssa KRJ-laatuarvosteluun. En voi kuitenkaan luvata, että varsalla olisi täydet sijoitukset kasassa muutamassa viikossa, sillä vaativia luokkia tuntuu olevan nykyään melko vähän kisakalenterissa - omillekin hevosilleni 20 sijan saaminen on vienyt kuukausia. Jos Valerolla on siis kiire laatiksiin, niin siinä tapauksessa tämä ei ehkä ole paras yhdistelmä. Voin kuitenkin luvata, että ajan kanssa sijoitukset kerättäisiin kasaan! 🙂 Valmennuksia ja päiväkirjamerkintöjä varsalle tulisi ajan kanssa myös.

  Varsa olisi jäämässä Huovilaan pienen puoliveripoppooni jatkeeksi. Näyttönä toimikoon Kendra, aika lailla tämän näköinen tulevaisuus olisi tällä varsalla. 🙂 • @jp astutus sopii hyvin 😊


 • Piirrosharrastajat

  Jos Heidille passaa Zevi x Innan Valo niin mieluusti minä kyseisestä yhdistelmästä nappaisin varsan itselleni kisaamaan koulua (ei ehkä mitenkään huippunopeaan tahtiin, mut kuitenki.). 🙂 Laatiksiin mentäis sitten joskus hamassa tulevaisuudessa.
  Ja tosiaan piirretty kuva tulis. 😄 Yllätys… 😄 • @mila sopii hyvin 😊 • 💙


 

6
Online

1.0k
Users

13.5k
Topics

256.6k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.