Etsin tallipaikka piirretylle ruunalle • Nyt olisi iso polle ilman karsinapaikkaa. Viihtyy kyllä pihatossakin, mutta ajatuksena startata raveissa, niin pidettävä klipattuna, joten loimitus mahdollisuus oltava ja tietty kiva olis jos joku niitä loimia vaihtaisikin kuiviin. Kuivatuskarsina / solarium kuivaus ehdotonta plussaa pihattoa ajatellen.

  Muuten jos elää karsinassa, niin viihtyy kyllä. Mukavaa olisi jos saisi tarhata paljon ja saisi kenties tarhakaverinkin, vaikkei ole helpoin tarhata porukassa, kun kiintyy niin helposti muihin eikä tohtisi jäädä tarhaan ilman kavereita (vaikka on iso niin ei juokse edes langoista läpi, mutta portilta luikkii mieluusti karkuun).

  Mikäli tallilla toimii ratsastuskoulu on Tonttu käytettävissä myös koulutunneilla ja maastossa. Hypätäkin se osaa, mutta silloin on vauhtia ja meininkiä, että jos löytyy riittävän huimapäinen, niin siitä vain kokeilemaan.
  Vaikka onkin starttari, niin se on vain Tontulle harrastustoimintaa, eli erittäin monipuolinen ruunaa kyseessä, joka osallistuu myös mielellään tallin kunnostustöihin tai vaikka pellollekin.

  Kauhean pitkä sepostus, mutta tutustu Tonttuun tai Tolloon (kumpi kuulostaa paremmalle) ja tarjoa meille piirrettyä tallia.

  ps. tykkään kirjoitella päiväkirjaa foorumille, joten sellainen on plussaa. • Hei, Hallavassa on vapaita karsinapaikkoja tarjolla ja Tonttu olisi erittäin tervetullut! Me ollaan aktiivinen ratsastuskoulu josta löytyy niin tarinointiseuraa kuin tapahtumiakin tunneista leireihin ja muihin kissanristiäisiin. Ompa meillä yksi lämminverinen ravihevonenkin majailemassa 🙂

  Linkki alla • @alex-hallava // Hallava on todella vahvoilla. Tutustun sivuihin ajan kanssa paremmin. Mutta tärkeä kysymys huolitteko Tontun tunneille (ratsastusluonne tulossa kyllä jahka kerkiän) ja olisiko sille tarhaseuraa?
  Musta ihanaa oli myös että teillä on toinenkin möllikkä eli Malla ❤


 • Piirrosharrastajat

  Vaahterapolkuun mahtuu myös! 😄 Tontulle tuttu talli (…jostain kumman syystä…). • Ja onhan se mullekin tuttu talli 🙂 Voodi ❤ • @sissip Kyllä tunneille pääsee, ja tarhaseurakin varmasti onnistuu! Esimerksiksi Väiski-yksäri voisi olla sopiva kaveri. 🙂 • Nostetaanpas vielä


 

20
Online

845
Käyttäjät

11.0k
Aiheet

199.1k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.