EE: Ratsastuskoulu Susikallio (tulossa mm. villit estekisat) • Kahvihuoneen nurkassa kyhjöttävä heteka nitisee ja natisee väen ängetessä parhaille paikoille. Pirttipöydällä odottaa kasa vanhoja hevoshulluja lukijaansa, kaapin kulmasta riippuu edelleen ne Rikun vanhat suitset. Lauma oppilaita ryntää ilmoitustaululle tarkistamaan päivän ratsujakoja, parhaista hoitohevosista käydään kovaa kilpailua ja yksityisenomistajat siemailevat kahvikupposiaan kaikessa rauhassa menoa turvallisen välimatkan päästä silmäillen. Susikallio saattaa olla kulmakunnan suurin ratsastuskoulu, mutta tunnelma meillä on kohdillaan. Susikalliolaiset vetävät yhtä köyttä.

  Nyt tallinomistaja keskittyy master ratsastuksenopettaja-opintoihinsa ja kahdella yksityisratsullaan kilpailemiseen, joten tallille on palkattu liuta uutta väkeä kaitsemaan oppilaspoppoota. Samalla ratsastuskoulun leivissä aloittaa uusia ratsuja, jotka odottavat jo uusia, ikiomia hoitajiaan.

  🐺 Lue lisää hevosten hoitamisesta ja hae ennen kuin parhaat viedään! Huomaa myös upouusi hoitokuittaus - enää ei hoitaminen jää ajanpuutteesta kiinni!

  🐺 Ratsastustunneille on nyt haku auki. Tule mukaan TT1-tunneille ja etene taso kerrallaan, tai kokeile ratsastustunnilla ratsastamista varaamalla irtotunti ratsastuksenopettajalta. Tunneille voi tulla kuka tahansa, aiempaa kokemusta ei vaadita, eikä sinulla tarvitse olla hoito- tai yksityishevosta jotta voisit tulla tunneille. Tervetuloa!


  Ratsastuskoulu Susikallio
  Koivukuja 10, Susijoki (n. tunnin ajomatka Turusta ja Tampereelta).
  Avoinna ti-pe klo 15-22 ja viikonloppuisin 9-16.
  Suljettu maanantaisin.
  Foorumi // susikallio@lumossa.net // tallilaisten uusi chatti


  🐺 Susiloikka 2018 🐺
  26.8. kilpaillaan jälleen Susiloikan merkeissä! Tämä rento, kaikille avoin ja jaokseton kilpailu kerää toivon mukaan yhteen mahdollisimman monet harrasteratsukot. Palkitsemme luokkavoittajien lisäksi myös kaikki vapaaehtoiset tuotokset kisapäivän tiimoilta. Tervetuloa mukaan = ) • Hei vähänkö kiva että Susarin sivut on taas auki. Oon vakkaristalkkeri 😄 Teillä on sivuilla niiiin paljon kaikkee kivaa sisältöä ja ihan valtava tuntiponivalikoima.

  Täytyy varmaan houkutella meille kunnon osallistujajoukko Merrin Tallilta, jos tultaisiin Susiloikkaan oikein hepparekan kera harjottelemaan ulkopuolisilla talleilla kisaamista! • @h02877 kyllä aivan ehdottomasti tulette! Näistä hippaloista ei tarvitse ottaa mitään stressiä (= Merrin talli on muuten aivan ihana, näin ohimennen! ❤ • Etsimme myös muutamaa aktiivista tallia yhteistyöhön 🐺


 • Esteratsastajat

  Voi ihanaa, tää vois olla just sitä mitä heppaopiston ohella kaipailen -> ilmoittautumaan tunnille 😊 • Hei lähetin tohon hoitokurssille ilmoittautumisen, mutta jostain syystä en saanut vastakaikua? Liittyykö johonkin vai olenko malttamaton? (noin 2h stten laitoin kurssi ilmoittautumisen) • @SissiP tuli perille! Laittelen huomenissa ohjeita tulemaan (= • Aa, ei hätää. Luulin että siitä tulee automaattinen vastus, niin sen takia ihmettelin 🙂


 • Esteratsastajat

  Mie laitoin kanssa osallistumista tulemaan Jessicana, en kehdannu itteäni tunneille tunkea xDD • Kurssilaisille ja kausitunneille osallistuneille vastailtu, tervetuloa mukaan! Kaikissa ryhmissä vielä runsaasti tilaa (= • Ratsastuskoululle hiljaisessa haussa shetlanninponi tai russponi, tarjoa yv! • 🐺 🐺


 

17
Online

751
Käyttäjät

9.6k
Aiheet

166.8k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.