Paluu virtuaalimaailmaan? • Ääk, olen kyllä todella innoissani tästä paluusta! Kiitos teille kaikille, jotka olette ottaneet minut vastaan näin ystävällisesti! Olen uskaltautunut taas suunnittelemaan tulevaa talliani ja hiljalleen palautuu mieleen kaikki se kiva touhuaminen, mitä näiden virtuaalitallien parissa on. Kuvien etsintä, tekstien suunnittelu jne. Olen jopa laittanut muutamat kuvalupapyynnöt ulkomaisille kuvaajille ja saanut pari positiivista vastaustakin! Tosi kiva fiilis!


 • Esteratsastajat

  Ihanaa irkkukasvatusta ❤ tuleeko poneja vai hevosia? Meiltä löytyy connemaroja ja aiemmin ollut myös irish draught hevosia edustettuna. Mulla on myöskin tuontihevosia niin pistä viestiä mikäli tuontiheppa kiinnostaa valmiina etkä halua kaikkia tehdä itse (oon yleensä pistänyt nimilistaa esille ja jos sieltä löytyypi sopiva yksilö niin kirjottelen tiedot mukaan). Connemarakasvatus jos on tavoitteena pystyn auttamaan kuvalupien kanssa : ) • @jannica said in Paluu virtuaalimaailmaan?:

  Ihanaa irkkukasvatusta ❤ tuleeko poneja vai hevosia? Meiltä löytyy connemaroja ja aiemmin ollut myös irish draught hevosia edustettuna. Mulla on myöskin tuontihevosia niin pistä viestiä mikäli tuontiheppa kiinnostaa valmiina etkä halua kaikkia tehdä itse (oon yleensä pistänyt nimilistaa esille ja jos sieltä löytyypi sopiva yksilö niin kirjottelen tiedot mukaan). Connemarakasvatus jos on tavoitteena pystyn auttamaan kuvalupien kanssa : )

  Sekä että, en tosin tiedä aionko kovin suuripiirteisesti kasvattaa. Ajattelin enemmän sellaista hitaan toiminnan ja hyvän mielen tallia, melko tarinapainotteista varmaan ja max. 10 hevosta (alkuun ainakin…). Mutta connemara-tamman suunnittelin ottavani! Kuvat ovat vielä hakusassa. Yritän ensin saada sivutilan ja sitten ulkoasun, ja vasta sitten alan suunnittelemaan hevosten hankintaa! Pidän sinut mielessä Jannica, kiitos!


 • Esteratsastajat

  Hienoa, connemaroja tarvitaan aina kasvatukseen : ) Ja 10 heppaa alkuun kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, on siinä sitten jo vaihtoehtoa kirjottelulle et mikä inspaa ^^ • @jannica said in Paluu virtuaalimaailmaan?:

  Hienoa, connemaroja tarvitaan aina kasvatukseen : ) Ja 10 heppaa alkuun kuulostaa hyvältä suunnitelmalta, on siinä sitten jo vaihtoehtoa kirjottelulle et mikä inspaa ^^

  Joo! Ainut pikku juttu tosin on, että suunnittelin hankkivani 10 eri rotuista hevosta… Ei mikään paras alku kasvatukselle, mutta luulen että talli laajenee kuitenkin jossain vaiheessa. Haluaisin kuitenkin aloittaa pienesti. Muistelen kaiholla niitä 2000-luvun alkupuolen poneja, joilla saattoi olla kymmeniä jälkeläisiä! Jotain sellaista havittelen.


 • Esteratsastajat

  Sekin kuulostaa hauskalle ja erilaiselle, kyllähän ihmisillä on nykyisin paljon omaa hevoskantaa niin en usko että siitoskäytölle tuo ongelmia vaikkei olekaan paria tarjolla 😉


 

4
Online

862
Käyttäjät

11.2k
Aiheet

204.7k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.