M: Suomenhevostuonteja (uusia 19.02.) • Moikka! Mä tylsyyttäni toin muutaman suomenhevosen tässä ja ihan kaikkia ei viiti itsellä pitää niin ajattelin kokeilla kepillä jäätä ja testailla jos myyntiin menisi muutama kaverus. Hevosten värit, säkäkorkeudet ja painoitukset ovat muutettavissa sekä tietenkin luonteet myös.

  Koska hevosethan ei ilmaisia ole niin yksi tuonti maksaa 200 sanaisen tekstin. Minulle käy pk-merkinnät, valmennukset ja luonteet (luonne tosin +250 sanaa). Mahdollista myös ostaa vaikka kaikki kerralla ja suurempaa satsia voi maksaa myös sukuselvityksinä. Aina saa tehdä myös tarjouksia, jos hinnat tuntuu liian suolaisilta 😉 Kokeillaan tällä tapaa, että ottaisko tämmönen kaupanteko tuulta allensa. Tuojaksi merkattava sarqquu. Maksuaika on 2 viikkoa!

  Eikö tästä löytynyt sinulle sitä omaa suokkia? Tai onko tarvetta ihan tuonnille Suomen rajojen ulkopuolelta? Nekin on mahdollisia. Tilauksia otetaan vastaan ja toteutan ne mielleläni jos sinulla on jotain tietynlaista mielessäsi!


  VAPAANA:

  t. Keonkukkanen / Neonkukkia / Keonkukkia
  suomenhevostamma
  s. 06.08.2015, 9-vuotias
  158cm vaaleanpunarautias
  kenttäpainaitous: helpot luokat
  kasv. Jonna Ilmanvirta

  Tällä tammalla on pilkettä silmäkulmassa, vaikka se kiltti onkin eikä tahdo tahalleen ketään satuttaa. Se on se kuka saattaa lähtä päivälenkille tarhasta ihan vaan sen takia, että sillä oli tylsää. Yleensä sen löytääkin lähimmältä heinäpaalilta, niityltä tai naapurin kukkapenkiltä.

  i. Neonvihreä
  ii. Niiskusetä (iii. Aivan Aivastus - iie. Ilo-Stiina)
  ie. Neonsävyjä (iei. Lukan Propelli - iee. Neonsydämiä)

  e. Kukkaistyttö
  ei. Onnelan Porheltaja (eii. Porskutus - eie. Onnelan Pistaasi)
  ee. Kuurankukka (eei. Palaman Vihtori - eee. Joukon Kuuratar)

  o. Ansalankain / Ansanvirittäjä / Ansaloukku
  suomenhevosori
  s. 02.09.2015, 7-vuotias
  159cm, punarautias
  yleispainoitus: ko. va B, re. 100cm, me. 90cm

  Tässähän ois ori jonka kanssa menestys on taattu, jos pää vain kestää. Kyseessä ei ole minkään Pirjo 52v tätikuljetin vaan tämä ori oikeasti vaatii tyypin joka tekee säännöt selväksi ja pistää sen tekemään töitä. Orilla on paha tapa purkaa ylijäämä energiat tulemalla tarhoista läpi tai muuten vain tuhoamalla paikkoja. Orin kanssa tulee myös olla varuillaan sitä taluttaessa, koska se meinaa poukkoilla suuntaan tai toiseen jos saa siihen mahiksen. Ori ei oikein välillä tajua omiakaan voimiansa ja unohtaa riimunnarun päässä roikkuvan ihmisen kokonaan. Ei ori tarkoituksella pahanpäinen ole, mutta se vaan ei monesti juurikaan muista huomioida ihmistä ja kuunella. Tämän orin kanssa tärkeää siis on säänöllinen liikunta, napakka määrätietoinen ote ja selvät säännöt.

  i. Jokin ylläolevista nimistä
  ii. Jokin ylläolevista nimistä (iii. Ansanlaukaisija - iie. Pipariinan Kettutyttö)
  ie. Viileä Venla (iei. Soilen Laku - iee. Viileä Valma)

  e. Lumenhumina
  ei. Lumimonsteri (eii. Monsterinkaltainen - eie. Lumiina)
  ee. Hullunhumina (eei. Sudenpolun Heinämies - eee. Humautin)

  o. Kuusenkurkottaja / Kuusenriekko
  suomenhevosori
  s. 12.06.2015, 7-vuotias
  161cm tummanpunarautias
  koulupainoitus: vaativa B

  Jykevän rakenteen omaava Kurko on itsepäinen ja oikein supisuomalainen. Ei sillä paljoa ole asiaa, mutta kun sillä on niin se myös ilmaisee sen vahvasti. Kurko ei ole todellakaan niille jotka tahtoo kaiken onnistuvan helposti vaan tätä oria pitää oikeasti työstää. Eihän Kurko mikään vaikea ole tai vaarallinen, mutta ei se kyllä mitään tee ilmaiseksi.

  i. Kuusenteeri
  ii. Kohti Korkeuksia (iii. Teerentuuri - iie. Pihlamäen Vieno)
  ie. Tipitipitii (iei. Enttententten - iee. Vaniljatango)

  e. Leudon Iki-Ihana
  ei. Leudon Korpaali (eii. Sotamies Ryan - eie. Ruisriimu)
  ee. Leudon Ihanainen (eei. Nostalgiannälkä - eee. Liian Ihana)


  VARATUT:

  o. Kunniankuulija R
  suomenhevosori
  s. 16.07.2016, 6-vuotias
  165cm, musta
  yleispainoitus: ko. heA, re. 110cm, me. 100cm (CIC1)
  kasv. Terhi Ohrasmalta

  Suurikokoinen ori, joka on varustettu suurella sydämellä. Vaikka Kunniankuulija on kiltti niin ei se sovellu lasten käsiin. Sillä on kummin orimaisia piirteitä paljon ja omaa vahvan itsepäisen luonteen. Ori ei ole vaikea motivoida, mutta ei liiku kuin automaatti. Siltä pitää osata pyytää asioita oikein ja monesti väärät avut sekottavatkin sen päätä ja se menettää malttinsa herkästi. Yleensä ori protestoi tälläisiin tilanteisiin vain yksinkertaisesti pistämällä jarrut lukkoon.

  i. Kunnianhimo
  ii. Kunniankierros (iii. Kunnianmerkki - iie. Jokikylän Viuhka)
  ie. Voitonhimo (iei. Voitokas - iee. Helmeily)

  e. Kannelkuoro
  ei. Väinämöinen (eii. Ilmarinen - eie. Kalevalan Taru)
  ee. Soidinlaulu (eei. Metallinkiilto - eee. Sulosointu)

  t. Pimeydensuojelija / Pimeydenkehto Hellä
  suomenhevostamma
  s. 12.06.2016, 6-vuotias
  154cm musta
  kenttäpainoitus: helpot luokat

  Tamman synkkään olemukseen on helppo uppoutua ja se sykähdyttää joka kerta uudestaan ja uudestaan kun se katsoo sinua syvälle sieluun tummilla silmillään ihan niinkuin kysyäkseen jotakin. Luonteeltaan tamma on rauhallinen, harkitseva ja tasapainoinen. Jollakin tavalla tamma on myös pelottava: se ei osoita kovin monesti erilaisia tunnetiloja tai reagoi niin vahvasti asioihin kun muut hevoset. Se ei innostu ruoka-aikaan, herkuista tai ylipäätänsä ratsastaessakaan. Se on aina samanlainen tasapainoinen ja tyyne kuin viilipytty.

  i. Pimeydenvanki
  ii. Kahlekuningas (iii. Kahleprinssi - iie. Tieramäen Laalaa)
  ie. Eilin Musta-Maija (iei. Eilin Musta-Pekka - iee. Eilin Rilla)

  e. Kehtolaulu
  ei. Rommirokki (eii. Rommitoti - eie. Rokkipimu)
  ee. Kehdonkaipuu (eei. Taunon Golem - eee. Keinuvakehto)

  o. Tervannielijä / Totuudenkielijä varattu Hellä
  suomenhevosori
  s. 15.02.2016, 6-vuotias
  166cm, tummanpunarautias
  yleispainoitus: vaB, 90cm ja 70cm

  Oriksi aika lepsukka tapaus käsitellä ja sen kanssa arki sujuu ilman turhaa päänsärkyä ja käenvääntöä. Selästä käsin ori tuppaa olemaan ripauksen haasteellisempi tapaus ja se testailee ratsastajaansa. Ori ei ole kovin kevyt ratsastaa ja sen kanssa ei jotenkin niin helposti löydä vain yhteistä säveltä eikä se anna mitään varsinkaan ilmaiseksi. Ratsastus on kirjaimellisesti urheilua tämän herran kanssa ja hikipisaroilta et voi säästyä. Kortin kääntöpuoli on kumminkin kirkkaampi ja ori on oikeasti etevä kisatykki, jos sen kanssa löytää vain sen yhteisen suunnan ja sävelen. Ori onkin enemmän yhden, kuin useamman ihmisen ratsu.

  i. Turhamainen Turo
  ii. Mainion Manu (iii. Mainion Mars - iie. Mainion Viuhka)
  ie. Turontella (iei. Tuhotykki - iee. Tarantella)

  e. Tervankielijä
  ei. Tervasnapsi (eii. Tervantahmea - eie. Pajupolun Riemu)
  ee. Nipatirallaa (eei. Hoputin Hop - eee. Nonparelli)


  MYYDYT:

  o. Kohtalonkauppa
  t. Enteidennäkijä
  o. Luciferinverta
  o. Velhoshakki
  o. Jäänmurtaja
  o. Valapatto
  t. Vienoviserrys
  t. Draamakuningatar
  t. Kuunvalkea
  o. Haudankalpea
  t. Heljäke
  t. Runoelma
  t. Demonintytär
  t. Onnenrippeet
  o. Harminharmaa
  o. Paholaisenkarkottaja
  t. Sulosävelmä • Nostelu 1 • Valapatto & Kuunvalkea mulle Mustasuolle? :3 Ja sää tiiät mun tekstit :DD • @jaanak Jees ne sulle 🙂 Ladalle estevalmennus ja Volsebnitsalle koulua 🙂

  edit: Myös pk-merkinnät käy, jos on mieluisempia. • Vienovaikerrus / Vienoviserrys / Vienovadelma viellä vailla kotia ja lisätty Sielunhengetär / Tuonenhengetär • Nostelua 🙂 • Nostelu 3 • Nostelu 4 • Muutama uusi! • Nostelu 5 • Hiioppaa 🙂 • Nostelu 7 • Vienoviserrys ja Draamakuningatar Sotamaalaukseen? 😊 • @nikki Ne sulle 🙂 Samaralle 200 sanainen pk-merkintä ja 200 sanainen pk-merkintä/westernvalmennus Metrolle. Tai sitten vaihtoehtoisesti luonteita Roiskikselle ja Ketkulle (+250 sanaa). Toki voit iha sumplia ite vaikka yks luonne ja yks merkintä ihan miten ite tykkäät 🙂 • @sarqquu Ai katoha, ne oliki maksullisii 😂 No problem, laitetaan noi Samaran ja Metron pk-merkinnät (kokeilen westernvalkkaa Metrolle, mutta en lupaa mitään 😄), ni yritän saada kirjoteltua vielä tän viikon aikana • @nikki Hah joo 🙂 monesti ilmaseks tuonutki hevosia, mut ajatteli kokeilla kerranki tälleen et meniskö myynniks näin. Mulle tekstit o vähä haasteellisia kirjotettavia niin jollakin tapaa yrittää niitki si kerätä hevosille 😄 Ja kokeile ihmees sehä voi olla hauskaki kirjotella jotai erilaist 😉 • Viel ois muutama sitä omaa kotiaan vailla 🙂 • Nostelua • Nostellaas 🙂 • 3 oria lisätty ❤


 

11
Online

849
Käyttäjät

11.0k
Aiheet

199.7k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.