Welsh mountainien tilanne virtuaalimaailmassa  • Lähemmäs kymmenen vuotta pyörin aktiivisesti virtuaalitalleilla, mutta aika ja innostus ovat hiipuneet opiskelun ja oman welshin myötä. Toivon kovasti innostuvani joskus uudelleen, koska harrastuksena tämä on ollut ihan parasta. Kiinnostaisikin tietää, mikä on viime vuoden aikana ollut welsh mountainien tilanne virtuaalimaailmassa: onko vanhoja tai uusia kasvattajia aktiivisena, meneekö varsat kaupaksi, järjestetäänkö näyttelyitä?

    Lisäksi tarjoan myyntiin KAIKKI nykyiset ponini, yritän luopua niistä jos kivoja koteja löytyy mutta muutamasta voin suoriltaan sanoa etten raaski luopua 💙 Osalla poneista voi olla merkitsemättömiä palkintoja, jälkeläisiä tmv mutta katson ne läpi jos ostajia ilmaantuu.  • Ponilaukkapuolella mountit elää ja voi hyvin! 😊 Ainakin Nidavellirin ja Anfarwolin toimesta edelleen, keh. Sullakin oli muistaakseni ainakin joitain laukkaponejakin jos en ihan väärässä oo, täytyy jossain sopivassa välissä kurkistaa vähän.  • Kyllä mounteilla menee mielestäni oikein hyvin! Kauppa käy vaihtelevasti ihan ok, piirit on suht pienet, mutta kyllä näitä poneja tulee ja menee. Ja näyttelyitäkin järjestetään, meillä ainakin! 😄 Cobit welsheistä toki suosituimpia, mutta kyllä nää pienetkin porskuttaa hyvin menemään ❤ Ja pitää mennä kattomaan teidän ihania poneja, joskos sieltä jonkun saisi matkaansa!  • @taffel laukkaverta löytyy meiltä useammastakin, mutta ainoa oikeasti laukkasukuinen tällä hetkellä on KW Penarddun, aika paljon teidän poneja kyllä suvussa 😄 Pitää kyllä palata radoille jos virtuaali-inspis palaa, jaoksen uudistuksen myötä taisin hämmentyä niin pahasti että ne jäivät.

    @Sonja kiva kuulla että kauppa käy edes jotenkin ja näyttelyitä järjestetään, nämä kaksi ovat itselläni isoimmat kriteerit palaamispäätöksessä 😉 Eikun vain poneja katselemaan.  • multa löytyy Moorgatesta (ak) mountteja ja pitäis ehtiä ja muistaa tehdä kotiin jääviä varsojakin, niin lauma kasvaa : D kyllä meiltä on muutama mountti lähtenyt maailmalle ja saatu myytyä – tosin viimeisin varsa mikä nyt vihdoin meni kaupaksi taisi olla myynnissä lähemmäs 2 kuukautta. että kyllä ne joskus menee kaupaksi :'D niinkun Sonja mainitsi, cobit on tällä hetkellä kuumempaa tavaraa ja ne lähtee aika hyvin käsistä. meilläkin moorgeitissä niitä enemmän : )


 

20
Online

845
Käyttäjät

11.0k
Aiheet

199.1k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.