O: ulkoasu • Mä olen totaalisen kyllästynyt Liljalehdon nykyiseen ulkonäköön enkä ole sitä saanut pikku muutoksilla fiksattua, joten paras on vaan hankkia uusi. Itse en jaksa alkaa vääntää joten delegoin tämän homman mielelläni taitavammille 😄 Palkaksi joko tekstejä, kisoja tai rahaa. Mieluiten viimeistä koska olen laiska kirjoittamaan.

  Haluan selkeän ja kevyen ulkoasun, ei liikaa kuvaa/grafiikkaa tai vaikealukuisia fontteja. Värimaailmasta en ole ihan varma, mutta samanlainen paikoillaan pysyvä taustakuva toiveissa kuin nykyisessä ulkoasussa. Pidän myös tuosta hämyisestä tunnelmasta ja sen mielellään säilyttäisin jos vain mahdollista yhdistää suht asialliseen yleiskuvaan noin muuten. Valkoinen tai vaalea saa olla pääosassa ja sen kaveriksi esim jotain vihreää tai vaaleanpunaista. Tai sitten voi lähteä soveltamaan jotain tummempaakin yleisilmettä, sekin käy. Tykkään erottuvista väliotsikoista (ihan joku siisti fontti riittää), helppolukuisesta leipätekstistä ja selkeistä linjoista. Haluan myös hevosten ulkoasun + listauksen mukaan joten laitan niistäkin esimerkkejä alle.

  Etsin sopivia kuvia taustakuvaksi jos tarvitsee, mutta periaatteessa yksi kuva taustakuvaksi riittää ja loput ovat koristekuvia sivuilla.

  Otsikoksi Liljalehdon tila tai pelkkä Liljalehto (riippuen sopiiko ulkoasuun pidempi vai lyhyempi nimi ja kumpi on esteettisempi), linkkeinä orit, tammat, kasvatus. Otsikko toimii linkkinä etusivulle.

  http://sokerihattara.net/hervanta/
  Fontti ihanan selkeä, otsikko linkkipalkissa toimii vaikka itse tykkäisin vähän näyttävämmästä fontista siinä. Tämä ehdoton lemppari!

  http://rikotut.net/moondance/
  Tässä tuo taustakuva ja otsikko aivan ihana. Teksti yleisesti turhan pientä tai fontti liian monimutkainen.

  http://jeili.likesyou.org/index.html
  Asettelu on kiva ja tuo palkki vasemmassa laidassa toimii!

  http://www.lasileija.net/manteli/
  Yleisilme mitä haen, selkeää ja asiallista. Tämä kuitenkin liian “virallisen” oloinen siihen verrattuna mitä itselle haluan.

  http://karmes.net/k/
  Tämän otsikkokuvassa on juuri sellaista hämyisyyttä mistä pidän vaikka liian isossa “roolissa” tässä. En noin massiivista otsikkoa halua mutta taustakuvana olisi loistava.

  http://utukuva.net/vp/h/morkovahti.html
  Tämmöinen hevosten sivu asettelultaan. Perustiedot ja yksi kuva ensin vierekkäin ja sitten luonne. Kisat, suku ja päiväkirja aukeaa klikkaamalla ettei kaikki lävähdä samalle sivulle kerralla. Tuon tallin ulkoasu muutenkin kiva vaikkei sininen minuun iske, mutta selkeys tässäkin on jees. • ⬆ • Tarjotkaa hei niitä valmiitakin ulkoasuja! • ⬆ • ⬆ • Katsotaan saisko pitkästä aikaa jotain aikaseks… 😄 Mikä kuva taustalle ja ei siis muita kuvia ollenkaan?

  / edit. Etsin itse ja löysin mielestäni kauheen kivan! Ei oo kyl hämynen eikä mystinen, mutta tämmönen siitä alkoi hahmottumaan. • @cery toi on kyllä tosi kivan näkönen! Linkkipalkin varjostusta en oikein fiilaa enkä oikein pidä kun se on niin massiivinen… Ehkä noi pari hassua linkkiä sais vipattua johonkin muualle? Mut oikeen kiva näkönen noin niinkun muuten, taustakuvakin on ihana! • @melba Laitan sulle chatissa vaihtoehtoa 🙂


 

17
Online

849
Käyttäjät

11.0k
Aiheet

199.9k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.