O: Hevosia ratsastuskouluun/harrastetallille - kaikki löydetty • EDIT// KAIKKI HEVOSET LÖYDETTY, kiitos 🙂

  Millaisia hevosia etsin
  En edes oikein tiedä, että mitä etsin - kaikki käy (kai)! Tuntikäyttöön haussa pääasiassa tammoja ja ruunia, iältään 6-16v. Kaikkia rotuja saa ehdottaa, ei tarvitse olla kummoisesti koulutettu eikä ainakaan tarvitse olla kisahistoriaa, jälkeläisiä tms. Kivempaa olisi, jos hevosella olisi jotain “tarinallista” historiaa ja persoonallinen luonne.

  Lisäksi etsin tallin kisahevospuolelle muutamaa vähän laadukkaampaa este- ja kouluhevosta. Myös orit käyvät.

  Hevosten sukujen pituudella tms. ei ole merkitystä. Ostan mielelläni myös varta vasten tuotuja hevosia, sellaisista voin maksaa hiukan palkkaakin (esim valmennus?). Tuontihevosille tarvtisisin mukaan perustiedot, 2-polvea sukua ja luonteen pätkän, sekä tuoja halutessa myös tarinan siitä, miten hevonen päätyi välittäjän käsiin ja sieltä meille 🙂 Minut saa yllättää tuonneilla, mutta en voi tietenkään lupautua jokaista ostamaan meille - katsotaan tilannekohtaisesti. Tilaustuonteja en osaa ainakaan tällä hetkellä vielä vastaanottaa, koska en osaa antaa mitään toiveita niitä varten, heh.

  Tuleva koti
  Merrin Talli tulee olemaan rento ja rempseä old-school ratsastuskoulu höystettynä erilaisilla interaktiivisilla toiminnoilla. Toiminta keskittyy hoitajien, tuntilaisten ja yksityishevosten ympärille. Tallin sivut ovat osittain pelilliset ja käymällä ahkerasti tallilla sekä hevosen, että hoitajan taso kehittyy. Taso vaikuttaa menestykseen kisoissa ja muualla.

  Tallin sivut ovat työn alla ja valmistuvat toivottavasti heinäkuun aikana. Hevoset lisätään tietokantaan jo alkukuusta, mutta tallin sivut pysyvät kiinni julkistukseen saakka, joten sivuja minulla ei ole antaa ennen kuin talli aukeaa (osoite kyllä, se ei vaan toimi vielä).

  Hevosten tulevaisuus
  En lupaa kilpailuja tai varsoja. Lupaan vain paikan tallista ja luultavasti aktiivisuutta hoitajien, vuokraajien ja tuntilaisten muodossa. En myöskään voi luvata elinikäistä kotia, voi olla ettei hevonen sovikaan ratsastuskoulukäyttöön tai joudun siitä luopumaan jostain toisesta syystä. Mahdolliset

  Talli on piirretty. Tyyliltään piirrokset tosi rentoja ja rempseitä, voit tsekata maistiaisia täältä.


 • Kouluratsastajat

  Miten olisi vanhempi kisakonkari opetusmestariksi kokeneemmille ratsastajille? 🙂 • @yersinio tottakai kelpaisi tällainen opetusmestari! Lähtisikö Oldfinion Beste meille :)?


 • Kouluratsastajat

  @h02877 Sopii hyvin! 🙂


 • Tarinaheppailijat

  Voi ei, miten hauskan erilainen piirrostyyli! Tallistasi tulee varmasti tosi mielenkiintoinen, jään innolla odottamaan sen julkaisua! 😄

  Hevosia voisin tarjota ainakin Sissiä. Tosi monipuoliseen käyttöön sopiva (koulutettu heB/80 cm ja lisäksi westerniin, varma maastoratsu ja totutettu olemaan kärryjen edessä). Kiltti kuin mikä, joten erinomainen ratsastuskouluun. Erikoinen kaiken kukkuraksi vielä väriltään, sillä on kimeeri!

  Flipper ja Barbie ovat molemmat kyllä vielä varsoja, mutta nehän saa uudella omistajallaan ikäännyttää vaikka heti aikuisiksi. Barbien kanssa toivoisin vähän kisausta eli ei välttämättä ole sopiva, mutta toisaalta minäkin voin sillä tarvittavat kisata. Flipperin suhteen sitten taas ei ole sen kummempia toiveita, ainoastaan varsan voisin siltä joskus haluta, ettei sukulinja tyrehdy. Sitten on vielä taas ihan omassa sarjassaan ratsuponiori, jonka nimeenkin voi vielä vaikuttaa. Vähän ehkä enemmän kisakäyttöön ajateltu, mutta miksei tästä saisi ihan huippua tuntihevosta osaavien alle, jos sen pääkoppa vain sen kestää. • @yersinio hienoa, lisään tamman kantaan saman tien. Jos varsa on laatisvarsa vanhemmilleen niin kannattanee pitää tiedot vielä tuolla vanhalla sivulla siihen saakka, että tallin sivut auki 😛 ? Pistän sulle tulevien sivujen linkin kyllä ihan tuotapikaa!

  @alexiina-c Ostaisin ehdottomasti Sissin! Ihan upea ilmestys ❤ Saako kuvatkin napata mukaan uusille sivuille kuvagalleriaan? Varsat jätän vielä tällä kertaa haalimatta vaikka suloisia ovatkin. • Cointreau v. Helmwald, Ebony v. Helmwald ja Helmwald Epsilon ovat kaikki jo kokeneita kisakonkareita, joista saisi varmasti hyviä, vähän tasokkaampia opetusratsuja ratsastuskouluun. Sen lisäksi löytyisi kolme lewitzerori Ziemlich Hooligan. Orit voi halutessaan ruunata. • Myynnissä:
  t Saariston Kiiltokoru
  4-polvinen, rnkm, n. 155cm. kesäkuu 2018
  alt text


  Vanhemmat:
  i. Hopeatuuli
  PKK-V, PP-MVA, FF
  Valjakkopainotteinen voikonkimo herra. Tavoitteena VVJ.
  e. Kielokummun Kehuttu
  SV-II
  Nuori, ruunikko tamma, joka astutettu ennen kisauraa. Tavoitteena porrastetuissa KRJ tasolle 5.


  Myynti-ilmoitus Virtuaaliset suomenhevosmarkkinat Facebook-ryhmässä:
  (Saa kopioida mukaan esim. historiatekstiksi)
  Nyt lupaava ja pehmeä nuori tamma myynnissä. Mukava ratsukokoinen 155cm, peruskoulutettu, toimii kaikissa askellajeissa. Nostoissa tekemistä ja hiomista, menee vielä ravin kautta. Herkkä suustaan, hyvä ratsutyyppi. Sopii myös lapsille tai kokemattomille, sosiaalisen ja stressaamattoman luonteen puolesta ratsastuskouluunkin. Tarhaa laumassa, asunut varsa-ajan pihatossa ja myöhemmin tallissa. Maastossa suhteellisen varma, mutta kaipaa kaverin mukaan, nuoruuden ihmettelyä vielä. Pysyy myös langoissa, vaikka Saaristossa kiinteät aidat. Ohjasajamme kaikki saaristolaiset varsamme, tämä ei ole kuitenkaan käynyt kärryjen edessä. Toiminut myös hyvin rennoilla puomi- ja kavaletti tunneilla opiskelijoillamme. Ell tarkistus 06/18: puhdas kaikin puolin. • Minulla olisi tarjota kaksi suomenhevosruunaa.

  Junnu on hieman höpsähtänyty ja ns. hitaat piuhat omaava ruuna. Kisattu, mutta nyt seissyt tallissamme turhanpanttina.
  Tossu on rempseä, mutta asiallinen nuoren hevosen alku. • @sonya lähtisikö Ziemlich Hooligan meille ruunana :)? Ja Cointreau v. Helmwald voisi tulla aluksi kisahevoseksi ja katsotaan jos sopisi myös kokeneille tuntikäyttöön!

  @AnneL ihana <3! Ostaisin mielelläni Kiiltokorun meille. Jatkaisi aluksi vielä eskaria ja aloittaisi tuntityöt pikkuhiljaa kun osaaminen karttuisi.

  @Viveka voisinko napata Junnun meille mukaan :)? • @h02877 Sopii hyvin! Ilmoittele mulle sivuja kun sellaiset saavat, niin siirtelen sun VRL-tunnukselle. 🙂 • @h02877 Sopii oikein hyvin.=) Tekstit saa mukaan, kirjoittajaksi kasvattaja tai Viveka VRL-14534. Voin kirjoitella vielä muutaman virkkeen tuohon luonnetekstiin, jos tahdot.


 • Suomenhevoskasvattajat

  Ruuti ois mitä mainioin tamma ratsastuskouluun. Kiltti ja fiksu. Se on kyllä kisauransa tehnyt, mutta jälkeläisnäyttöjensä perustellaa ei sovi Hengenvaaran suunnitelmiin. Myös Ruutin varsa Siri voisi sopia paremmin pienemmälle tallille, ujo neiti ei ihan suurelle kilpatallille sovi, vaikka kiltti sekin on. 🐎


 • Tarinaheppailijat

  @h02877 Kiva, Sissi sinulle! Kaikki kuvat saa mukaan, samoin kaikki päiväkirjassa olevat tekstit 😄 • Ootteko harkinnut miniä? 😄

  Amerikan minit soveltuvat perheen pienimmille ratsuksi. Alle 86cm korkuiset voivat kantaa max. 14 kiloa ja yli 86cm korkeat max. 36kg. Falabellat on paljon pienimpiä, joten ne eivät oikein ratsuiksi sovellu, mutta mineillä voitte vetää lastentunteja! Ja jos ajotunteja pidätte, niin siihen falabellat soveltuvat myös oikein hyvin.

  Molemmat soveltuvat erinomaisesti myös terapiahevosiksi 🙂 Nää on kaikki just vieroitettu emänsä viereltä, joten voi vierähtää hetki ratsutusikään, mutta ainakin ne on syötävän suloisia ja rinnastettavissa seurakoiraan 😄 • Sun piirrustustyyli 👌 👌 ❤
  Newforestinponi Apricot voisi olla aika passeli ratsastuskouluun! Sen saa tosiaan vaihtaa piirretyksi ja ruunatakkin jos tahtoo 🙂 • @Hapero, muuten Ruuti olisi ollut ihan ehdoton lisä meidän remmiin, mutta tallissa on jo monta suomenhevosta - heh. Vaikka kotimaisuus on pop niin koitan vielä luoda vähän lisää monimuotoisuutta. Kiitos tarjouksesta!

  @HM, ai että ❤ Lähtisikö tämä tyyppi meille? Tammana!
  amh o. Goodtime One For Luck / t. Goodtime Khaleeji
  s. 18.06.2018
  i. Monumental Man KTK-I
  e. La Estrella KTK-II

  @Elva, Apricot on ihana! Ostan sen mielelläni meille, mieluiten ruunattuna :)? • welsh B-tamma mukavaksi lasteratsuksi teille ? Kasvattajalle palautunut Cassiopeia etsii uutta kotia : ) • @elen, ehdottomasti ostan Cassiopeian meille! Haluaisitko kasvattajana luonnehtia tamman persoonaa ihan muutamalla sanalla niin pääsen vauhtiin piirtämisen ja luonteen kanssa :D? • Hienoa! Heittele sivuja elencobs@gmail.com niin siirtelen tamman sulle rekisterissäkin : )

  Kiltti, mutta omaa rauhaakin kaipaava tamma, joka on sisimässään todellinen sotkupetteri. Kantaa pienemmät poniratsastajat hyvin rauhallisesti, jopa flegmaattisesti kuunnellen enemmän opettajan sanomisia kuin ratsastajan apuja. Osaavammalla väläyttelee lahjojaan aina joskus jouluna, esteet ylittää sata lasissa pää viidentenä jalkana.


 

14
Online

778
Käyttäjät

10.1k
Aiheet

177.7k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.