Tarjolla tallipaikkoja, hoito- ja vuokrahevosia ja etsitään työntekijöitä • Huh olipahan pitkä otsikointi. Selkeästi on liian pitkä aika äidinkielen tunneista, mutta kyllä tässä on pärjätty.

  Pöllökummun tila on ollut olemassa jo pari vuotta, mutta kunnolla talli ei ole ottanut tuulta siipiensä alle. Nyt yritetään vähän saada eloa tallille ja haetaan ihmisiä joukkoomme.

  Meillä on tunti-, kilpa-, yksityis- ja tuontihevostoimintaa, joten etsimme joukkoomme monenlaisia osaajia.

  Hoitajat// Valitset yhden tai kaksi hevosta ( tuntihevosten puolelta ) ja vastaat tämän hevosen perushoidosta, varusteiden kunnosta ja sinulla on alkuun lupa osallistua tunneille hoidokillasi. Lisäksi on tarkoitus avustaa muita oppilaita ja taluttaa ponikouluissa.

  Groomi // Hoitaa työkseen kilpahevosia, tekee tallitöitä ja laittaa hevosia kuntoon ratsuttajille. Pääsee myös ratsastamaan halutessaan.

  Ratsuttaja // nimensä mukaan ratsuttaa kilpahevosia, tuntareiden läpi käyntiä, tuontihevosten testailua, nuorten hevosten koulutusta.

  Yksityisiä majoitamme mielellämme ja näille on tarjolla erilaisia virikkeitä kuten valmennuksia, yksäri maastoja ja omia tunteja. Lisäksi yksityiset saavat osallista tallin yleisiin ohjelmiin ja tunneille. Maalaistalli on idyllinen ja rauhallinen asumispaikka, mutta sitten on mahdollista majoittua tuntihevostalliin (läheelle kilpatallia), orit majoitetaan mieluusti oritallin puolelle.

  Vuokrahevoset// myös hevosten vuokraustoiminta onnistuu, kero millaista hevosta etsit niin etsin sinulle sopivan. Kaikkia hevosia emme voi vuokrata ainankaan kokoaikaisesti.

  Hevosten valintaa alkuun varmasti hankaloittaa hevoslistauksen puutteellisuus, mutta tästä pääsette väliaikaiseen listaukseen: Kilpureita + lisää niitä, suokkeja ja tuntarit • Lisäksi joukkoomme kaivataan myös eri osaajia, kuten kengittäjä, eläinlääkäri ja avustaja hänelle, hieroja ja ratsastuksen opettaja sekä ratsastusterapeutti


 

20
Online

845
Käyttäjät

11.0k
Aiheet

199.1k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.