teen html-ulkoasuja € • teen html-ulkoasuja europalkalla. ulkoasuun on mahdollista sisällyttää hevosulkoasu ja/tai hevoslistaus (myös pelkät hevosten sivut onnistuvat). jos olet kiperästi vailla ulkoasua, mutta kukkaro ei aukene tietyn limiitin yli, loput voi maksaa rakennekuvilla (pv, ponit, ehkä sh). tekstipalkkaa en tällä kertaa valitettavasti ota vastaan : / yhteydenotot mielellään chattiin tai sähköpostiin niin pysyn itse helpommin kartalla !

  ottaisin mielelläni jotain ohjenuoria vastaan tai edes ulkoasussa käytettäviä kuvia tai mieleisiä ulkoasuja tai värimaailmaa. mieluummin pysyn suht helpohkoissa ulkissa, eli en jaksaisi alkaa tappelemaan minkään sellaisen hifistely-jutun kanssa, mitä en hirveän hyvin vielä osaa :’) testaan niitä mieluummin sitten omalla ajallani omiin ulkkiin, niin ei tule kenellekään lisätaksaa : D huom: lähtöhinta on aina 5€, ja esimerkiksi alla linkitetty heppaulkka1 voisi olla femman.

  pienoinen pyyntö: jos teillä on joku tarkka ja selkeä kuva siitä, miten jonkun asian haluatte ulkoasuun, niin kertokaa se mielellään heti. haluan tietää, jos teillä on mielikuva siitä, mitä haluatte : D muuten lähden tekemään luovaa työtä ja ulkoasuun voidaan joutua tekemään kymmeniä muutoksia.

  näyttöjä:
  kaikki allekirjoituksen tallit / heppaulkka1 / heppaulkka2


  ⚠ TÄLLÄ HETKELLÄ JONOSSA 1 ulkoasu, mutta odottaa taustakuvan tekijää niin ei voida edetä sen kanssa • voisin taas ottaa yhden tehtäväksi : )

  19.07.2018: jonossa olevan kanssa pystytään etenemään, joten teen sen ensin ennen kuin otan uutta ! viestiä saa silti laittaa jos ulkoasua tarvitsee ja jo tulleet pyynnöt huomioidaan kun tämä on valmis. huomioithan, että aikataulu ei kuitenkaan ole mikään äärimmäisen tiheä töiden vuoksi : )


 

17
Online

845
Käyttäjät

11.0k
Aiheet

198.8k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.