EE: Lorun Suomenratsut • Lorun Suomenratsut on alkujaan loppuvuodesta 2017 alkunsa saanut yleispainotteisia suomenhevosia kasvattava talli, joka seuraa kiltisti ovensa sulkevan Pirunkorven jalanjäljissä. Lorun kanssa ei viimehetken ongelmiltakaan säästytty, sillä ennen tallin julkistamista tallin nimikin oli vielä vaihdettava - sillä kaikesta googlettelusta huolimatta alkuperäiseksi kasvatusliitteeksi suunniteltu nimi olikin jo IRL käytössä. Parissa päivässä myöskin tallin omistajakaarti kasvoi yhdestä kolmeen, mutta nyt voimme tyytyväisesti todeta tallin olevan vihdoin julkaisukelpoinen kaikesta säädöstä ja sählingistä huolimatta.

  Tallin hevoskanta on tällä hetkellä pienen pieni, mutta uusia hevosia on “kovaa kyytiä” tulossa - sillä miseryn Moondancesta on muuttamassa joukon jatkoksi muutama täysin uusi tuttavuus.

  Mitäpä tässä pidempään lätistä… Haluamme koko tallin poppoo toivottaa kävijät tervetulleiksi! • Ensimmäise kasvatit ovat syntyneet, jäävät kaikki meille itsellemme kilpailemaan ja tulevaisuudessa jalostuskäyttöön. Lisäksi talliin on astellut useampikin uusi tuttavuus ja lisää on luvassa lähitulevaisuudessa.

  Tallin linkkilista (etusivulla) on menossa siivoukseen, joten yleispainotteisia suomenhevosia kasvattavat tallit saa ilmiantaa alla. Olemme myös kiitollisia, mikäli joku meidät nappaa omalle linkkilistalleen 🙂

  Meitä saa myös peukuttaa VRL:n tallilistalla 😉 • Näyttää todella hyvältä! ❤

  Raikas ulkoasu, siistit sivut ja hienot hepat tallissa, todellakin tykkään! Hornanhovin saa linkitellä, voisin myös teidät laitella etusivulle 🙂 • @sorel Kiitos, Hornanhovi pääsee listalle tietysti 🙂


 

5
Online

875
Users

11.6k
Topics

212.3k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.