VRL Tiedottaa: Kilpailukalenteri ja tulosarkisto • Kilpailu- ja tuloshyväksynnästä on pidemmällä aikavälillä (puhutaan vuosista) tullut erittäin raskas, johtuen yli sadantuhannen kilpailun ja tulosten säilömisestä VRL:n palvelimelle. Hitauden ovat huomanneet etenkin VRL:n kilpailujaoksilla työskentelevät vapaaehtoiset ja tästä syystä hyväksyntä onkin tökkinyt ajoittain isojen kilpailumäärien kanssa.

  Eilen illalla olemme Marsupienen kanssa ottaneet varmuuskopiot VRL:n tietokannasta niin tulos- kuin kilpailukalenteripuoleltakin ja tänään on luvassa kummankin edellä mainitun taulukon osittainen tyhjennys. Arkistosta tullaan poistamaan kaikki kilpailut ja tulokset jotka ovat yli 2 vuotta vanhoja. Näiden poistamisen ei kuitenkaan pitäisi vaikuttaa hevosten ominaisuuspisteisiin tai etuuspisteisiin, eikä ilmeisesti statistiikkoihin. Mikäli hevosten statistiikat kuitenkin jostain syystä tyhjenevät, koetaan sen olevan pienempi paha kuin VRL:n jatkuva hitaus - joka vaikuttaa harrastajien toimintaan.

  Eilen talteen otetut varmuuskopiot kuitenkin on olemassa sitä varten, että poistetut tiedot voidaan palauttaa VRL:n alle esimerkiksi mahdollisen uudelleenkoodauksen yhteydessä. Jatkossa kalenterin ja tulosarkiston tyhjennyksiä voidaan tehdä myös useammin (esimerkiksi vuosittain) VRL:n kilpailu-/tuoshyväksynnän nopeuttamiseksi.

  Mukavaa alkanutta kesää kaikille!
  VRL Työryhmä

  ▶ Tiedote VRL:n palvelinmaksusta • Tyhjennys suoritettu!

  Mahdollisista virheistä saa ja pitää ilmoittaa.

  Kilpailukalentereiden työntekijät: Ilmoitelkaa allekirjoittaneelle, mikäli hyväksynnässä on jotain häikkää.

  Cannabia (VRL Työryhmä) • En tiedä, onko näillä jotakin yhteyttä tyhjennykseen vai onko Karus syypää tähän, mutta porrastettujen kutsuissa on alkanut ilmaantua paljon tupla/tripla osoitteita.
  alt text
  alt text
  alt text • @anarchy Näillä ei pitäisi olla mitään yhteistä, koska arkiston tyhjennys ei vaikuta millään tavoin uusiin kisoihin. Kyseessä on kilpailujärjestäjän virhe + tuloshyväksyjän virhe. Tollasilla osoitteilla kisoja/tuloksia ei pitäisi päästä läpi. Toki osoite toimii tuplasta/triplasta huolimatta, eli jää helposti hyväksynnässä huomaamatta.


 • Russponit

  @Anarchy @Cannabia joo tää oli ihan oma moka ja huomasin nuo vasta kun tulokset lähetin ja menin hyväksymään, että osoitteet oli mennyt noin. Kuitenkin kun porrastetuista kyse, ja kun oikean osoitteen korjausta olisi joutunut odottamaan, päätin kuitenkin ne hyväksyä, jotta ei kisaajille olisi tullut hylkyjä, ja kuitenkin kun vrl itse ne tulokset sitten arpoo lähettäessä. Kutsut kuitenkin olivat osallistuttavissa karuksen kilpailukalenterin kautta, vaikka vrl:ssä ne ei ihan toimineet, sillä kyllä siellä muitakin osallistujia oli, omieni lisäksi 🙂 • @catia itseasiassa mulla osoitteet toimii jostain syystä myös VRL:n kautta(?) Jatkossa kannattaa kuitenkin tarkistaa heti kalenteriin lisäyksen jälkeen että tiedot oikein ja poistaa+anoa uudelleen jos on virheitä. Ja toki kun täällä laittaa mulle viestiä niin aika nopeasti noi korjaankin, tuen kautta saattaa mennä kauemmin kun en ihan joka päivä sitä avaa.


 

18
Online

849
Käyttäjät

11.0k
Aiheet

199.9k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.