Tiedotus VRL:n palvelinmaksusta • Hei,

  VRL on ollut tämän vuoden aikana enemmän tai vähemmän monen huulilla ja nostanut paljon erilaisia keskusteluja. Näistä yksi koskee palvelinmaksua, joka taas lähenee ja jonka suuruus mietitytti meitä kaikkia kuinka sen hoidamme. Haluamme nyt virallisesti ilmoittaa, että palvelinmaksu on hoidossa ja VRL on turvattu nykyisenään taas vuodeksi eteenpäin heinäkuusta alkaen. Maksun hoitaa nimettömänä pysyvä henkilö, joka omasta aloitteestaan tarjoutui maksamaan koko laskun. Lasku tulee heinäkuun puolella Marsupienelle joka toimittaa sen maksajalle eteenpäin.

  Muita asioita
  Haluamme vielä kerrata VRL:n työryhmän (Cery, Cannabia, dookie, tvisha) tarkoitusperää. Työryhmä nostettiin pystyyn nopeasti omasta aloitteestamme, jotta palvelinmaksu saataisiin heti turvattua. Cery ja Cannabia (+VP) ovat saaneet pikakurssin VRL:n tietokannan ylläpitoon, jotta pystymme käsittelemään tukipyyntöjä. Toisinsanoen missiomme on turvata VRL toistaiseksi sellaisenaan kun se on. Tulevaisuudesta emme tiedä.

  Kuten aiemmin on mainittu, VRL vaatisi uudelleenkoodauksen jotta sitä voitaisiin kehittää. Nykyisellään sen kehittäminen on erittäin haastavaa, lähes mahdotonta ja tästä on tehty arvio muutamalla ammattilaisella (myös virtuaalimaailman ulkopuolisella). Työryhmä ei ole ottanut, eikä ota vetovastuuta uudelleen koodaamisesta tai yhdistyksen kehittämisestä. Se paikka on vielä innokkaille asian hoitajille vapaana.

  Haluamme vielä muistuttaa kuinka meidät saa kiinni ja kysymyksiin vastauksen. Parhaiten meidät saa kiinni sähköpostilla virtuaalinenratsastajainliitto@gmail.com, tuen kautta tai täällä Keskustassa viestiketjuissa/chatissä tai tekemällä aiheesta topan.

  Aurinkoista kesää toivottelee Cery (+ Cannabia, dookie & tvisha)


 • Esteratsastajat

  Hieno juttu ❤ niin ne asiat vain tuppaa järjestymään 😉 • Hienoa ja kiitos asian hoitaneelle ❤ • Palvelinmaksu on nyt maksettu ja VRL virallisesti turvattu taas vuodeksi eteenpäin!


 

25
Online

849
Käyttäjät

11.0k
Aiheet

199.9k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.