M: pitkäsukuisia shettiksiä (1 jäljellä) • Heissan! Myynnissä Huovilan shettiskasvatteja. 🙂

  • Nimiin ja sukupuoliin saa ehdottomasti vaikuttaa!
  • Varsat etsivät pitkäaikaista kotia, jossa niiden kanssa harrastetaan jotain (kuten kisat/päiväkirja/jälkeläiset/näyttelyt…)
  • Kasvatin sivut eivät saa kadota netistä varoittamatta - ilmoitathan minulle, jos et ole enää kiinnostunut ponista, niin otan sen takaisin
  • Varsan sivut on ilmoitettava minulle 2 viikon sisällä tai poni palautuu myyntiin.
  • Voin auttaa kuvien kanssa (ss. yo053)

  Päivitetty 7.6.


  🌸 TOUKOVARSAT 🌸


  alt text

  she-o Huovilan Melvin (myyty Humutin)
  synt. 7.5.2019
  i. VIR MVA Ch Huovilan Julius KTK-II
  e. Huovilan Linette KTK-II
  5-polvinen suku
  (koulu- ja) valjakkopainotus
  väri: rt, rn, m (+mahd. mushroom-kantaja)

  Melvin on jo varsana leikkinyt lauman kuningasta. Melvin on perinyt molemmilta vanhemmiltaan paljon (ehkä liikaakin?) rohkeutta ja uteliaisuutta. Melvinistä voidaan odottaa erinomaista käyttöponia sekä helpoille kouluradoille että valjakkoajoon. Melvinin molemmat vanhemmat tähtäävät aikanaan laatuarvosteluihin, joten tämä varsa sopii tavoitteelliseenkin kotiin.


  alt text

  she-t Huovilan Isla (myyty VP)
  synt. 15.5.2019
  i. Tyfoon v.d. Zanneshof KTK-II
  e. Huovilan Idalia KTK-II
  3-polvinen suku
  (koulu- ja) valjakkopainotus
  väri: rn(päis), m(päis), rt(päis)

  Isla on luonteeltaan emänsä tapaan topakka ja pippurinen poni. Vanhempiensa puolesta Islalla on kaikki edellytykset menestyä pienenä kisaponina, mutta ehkä ihan perheen pienimpien ratsuksi se ei tule sopimaan äkkipikaisen temperamenttinsa takia. Kokeneemmat ratsastajat/ohjastajat voivat sen sijaan oppia Islalta paljon.


  ✨ VANHAT KASVATIT ✨


  alt text

  she-t Huovilan Twiggy (vanhat sivut)
  synt. 19.5.2018
  i. VIR MVA Ch Lilymoor Jamie KTK-II, VVJ-II
  e. Ch Mangon Twilight KTK-II
  4-polvinen suku
  valjakkopainotus
  väri: m, rt (+ mahd. mushroom-kantaja)

  Twiggy myytiin vuosi sitten varsana uuteen kotiin, mutta on nyt uudestaan myynnissä, koska edellinen omistaja on kadonnut eikä sivuilla tapahtunut oston jälkeen mitään. Twiggylla on kiva, paikoittain melko erilainen suku, ja hyvin kilpakentillä menestyneet vanhemmat. Twiggy on itsenäinen ja viisas poni. Twiggyä ei ole rekisteröity.


  Tarjoa rohkeasti, jos kiinnostuit! 🙂 • Huovilan Honey ❤
  Haluaisilohan hän tulla meille Sparklehexiin sulostuttamaan meidän ponilaumaa? Kaikkea kivaa keksittäis päänmenoksi ja tarkoitus olisi kuvien salliessa kantakirjatakin. Vauvojakin pääsee putkauttelemaan jahka sen aika on!


 • Suomenhevoskasvattajat

  Minäkin tarjoaisin kotia Huovilan Honeylle Routaruususta. Kilpailtaisiin VVJ porrastetuissa ja koulua perinteisissä + SPC. Lisäksi kantakirjaus ja jälkeläisiä, näyttöjä voi katsoa meidän muilta shettiksiltä. Laatikset myös tähtäimessä jossain vaiheessa 🙂


 • Suomenhevoskasvattajat

  Huovilan Twiggy
  Hän olisi tervetullut Ketolaan shettislaumani jatkoksi. Tammalla tultaisiin kisaamaan KRJ sekä VVJ ja hänet käytettäisiin kantakirjauksessa, mikäli emän tulos sen sallii. Tamma tulisi meidän Fredelle kumppaniksi ja tulevaisuudessa varmaan pyöräyttäisi toisenkin varsan. ❤ • Munkin on pakko tarjota Honeysta! 😄 Meillä ei oo vielä yhtään Huovilan kasvattia, joten Honey olisi oikein tervetullut Mooncloudiin, kun sopisi suvullisesti hyvin meidän klaaniin. Luvassa oli kisailua porrastetussa valjakossa, näyttelyissä käymistä sekä tietenkin siitoskäyttöä. 🙂 • Kaikki tarjoukset Honeylle erittäin hyviä, mutta pistetään tällä kertaa @Kida:lle kun meillä on 3 mooncloudilaista Huovilassa. 😄 Voin laittaa kuvia chatissa jos niille on tarvetta, muuten parin viikon sisällä sivuja mulle. 🙂

  @Jemiina Twiggy teille! 🙂 Jos kuville tarvetta niin pistä chattia, ja sivut tosiaan parin viikon sisällä minulle niin kaikki ok! • @jp jees kiitoksia paljon! ❤ 😄 jos voit lähettää tuon tamman kuvan isompana chatissa, se on niin ihanan värinen 😍 • Yksi syyskuun varsa myynnissä. 🙂 • Mä tarjoisin Chilille kotia Humlegårdista, kisaponiksi showkisoihin ja myöhemmin sitten jalostuskäyttöön. Kisaamisen ohessa meillä tarinoidaan vaihtelevalla aktiivisuudella ja osallistutaan kaikenmaailman hömppätapahtumiin. Showkisoissa tavoitteena Elite-arvonimi ja jos näyttelyistä tulee kehuja niin käydään varmasti kantakirjattavana. Sivunäyttönä vaikkapa Bono, jolta voi myös kurkkia suuntaa antavaa kisanäyttöä. • @melba Pistetään poni sulle! 🙂 Laita vaikka chattia että kumpaa sukupuolta toivoisit ja onko tarvetta kuville! • Hops, myyntiin lisätty kaksi herkullista minitammaa! 🙂 • Huovilan Kinuski/Mokka/Choco:lle tarjoaisin Kronbackasta kotia. Tiedossa olisi rauhallista kilpailua porrastetuissa valjakkokilpailuissa, mutta ikääntyisi rauhassa ja tarkoituksena olisi Desin tapaan elää myös tarinaelämää. Laatikset epätodennäköisiä, mutta saisi varman kodin, jossa ei jäisi seinäruusuksi 😄 • Huovilan Kinuski olisi tervetullut Maybeckiin (linkki ak) turinointi- ja valjakkoponiksi. Tarjolla mukava loppuelämän koti, jossa se pääsisi piipahtamaan myös näyttelyissä ja esim. kantakirjauksessa sekä valjakkoajon ja rotuyhdistyksen laatuarvostelussa rajallisen jälkeläismäärän jälkeen. Jälkeläisiä olisi tiedossa todennäköisesti yhdestä kahteen sillä emme halua käyttää yhtä yksilöä liiallisesti jalostukseen, jotta sukupuut pysyvät ainakin meidän osalta fressinä.

  Näyttöä:
  http://utukuva.net/may/h/metsakylanoodi.php
  http://utukuva.net/may/h/mangoncherryblossom.php
  http://utukuva.net/may/h/paivarinteenjuliet.php • Voi että, sekä Kronbacka että Maybeck ovat upeita. Laitetaan tällä kertaa ykkösvarsa kuitenkin Kruunuun, kun siellä ei vielä yhtään meikäläisen kasvattia ole. 🙂 Eli @Assi laita sivuja minulle parin viikon sisään ja jos on tammalle muita nimitoiveita kuin ehdotuksissa niin laita viestiä. • Lisätty myyntiin pari toukokuun varsaa + yksi viime vuoden kasvatti. 🙂


 • Raviharrastajat

  Huovilan Melvinin suku on vaan ihana, että kyselen tätä (Playgroundiin)[http://hallankaiku.wixsite.com/leluponit], mutta tammalauman jatkeeksi 😍
  Zyrahin ja Pandan kaveriksi (Huovilan Zyrah, Huovilan Pandora) siis valjakkoponin uraa uurtamaan sekä kantakirjaan, shettislaatis sitten jos ja kun. Kaikkea muuta katsellaan kun aika näyttää mitä tässä keksittäisiin. Voitaisiin ehkä jopa lähteä kouluradalle ajon ohella. 🤔 • @humutin Varataan varsa sulle 🙂 Onko nimitoiveita vai laitanko ehdotuksia? • she-t Huovilan Islalle tarjolla koti Maybeckista, jossa tamma pääsisi kilpailemaan porrastetuissa valjakkoajokilpailuissa. Periaatteessa olisi hauskaa kilpailla myös kouluratsastuksessa, joten perinteiset kilpailusijoitukset sillä saralla ei ole mahdottomuus, jos se on vanhempien omistajien toive. 🙂 Meiltä saa kivan, pienimuotoiseen tarinointiin perustuvan loppuelämän kodin, muutaman varsan yhdestä kolmeen sekä joitain meriitejäkin voidaan käydä kahmimassa fiiliksen mukaan (ktk, vvj, yla, shla).

  Näyttönä vaikka Oodi & Cherry. 🙂

  (mahdollisena kuvatoiveena Fia)


 • Raviharrastajat

  @jp voi laittaa nimitoiveita, mun pää ei lyö mitään näillä helteillä 😄 onks Tjustorps Caramellen kuvat muuten vielä käytössä varsaa ajatellen? 🙂 • @VP Isla teille 🙂 Laitan sulle vesileimattoman kuvan chatissa.

  @Humutin Laitan chattia pian!


 

6
Online

902
Users

11.9k
Topics

219.8k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.