Mikä on ammattisi? • @krafla Jos oot jääny seudulle niin Iisalmessa kouluttavat klinikkahoitajia. Itsekin vielä vähän harkitsen meniskö, mutta taitaa työllistymismahdollisuudet olla vähä nihkeet ellei lähde etelään (siellä kuulemma töitä piisaa).


 • Islanninhevoset

  @serena Kotikaupunkiin palasin hevosopintojen päätyttyä. Ahaa, siellä siis on klinikkaeläinhoitajaksi opiskelu mahdollista. 🤔 YSAO:n Peltosalmi? Oon joskus miettiny Salpausta, Ahlmania ja Amiedua, mutta se sitten jäin kun sainkin vakituisen työpaikan. ☺ • @krafla Hingunniemessä hevosenhoitajaksi vuosina 2008-2011, oon kotosin niiltä seuduilta nii se nyt oli luonnisin valinta kun lähellä oli.
  Pieneläintenhoitajaksi sitten Nummelassa, Luksiassa, kun muutin etelää. 😄 • @krafla Juu sielläpä siellä. Nyt ei ole enää varsinaisia klinikkaopetus tiloja siellä enää vaan trimmaamo, mutta se käytännön opetus tapahtuu vissiin Iisalmessa ylä-savon eläinklinikalla. • Ylioppilas vuosimallia syksy -16, mutta nyt toista vuotta pääsykoerumbassa mukana ja näkymät kirkastuneet sen verran, että musta vielä jonakin päivänä tulee lääkäri 😄 Voi olla, että tänä vuonna ei vielä valmistautuminen riitä sisäänpääsyyn, mutta ensi vuotta ajatellen alkaa motivaatio olla jo kohdillaan ja mielessä käynyt sekin vaihtoehto, että hakisi jonnekin päin Eurooppaa

  Välissä olleen ajan tehny pätkätöinä lähinnä talleja, varhaisjakelua jne. mistä nyt on milloinkin edes yksittäisiä vuoroja irronnut niissä rajoissa kun oma kroppa kestää. Empinyt olen lähinnä lääkiksen ja hevosalan välillä, olisin halunnut lähteä Eurooppaan katsomaan mihin siivet kantaa, mutta todennäköiseksi jää ikuiseksi nuoruuden haaveeksi. Mun kroppa ei oikein tahdo kestää ja kuten yksi kaveri asian hyvin kiteytti, porukoilla olisi pitänyt olla vähän enemmän rahaa, että olisivat voineet ostaa hevosen/ponin ja maksaa valmentautumiset ja kisareissut, jotta olisin nyt sillä tasolla, että kukaan kelpuuttaisi paljon muualle kuin talikon varteen. • Media-assistentti vuosimallia 2017, tällä hetkellä työkuntouttavalla työpajalla markkinointihommissa. Tässä yritän lukea ammattikorkean pääsykokeisiin, toiveena päästä opiskelemaan journalismia ja valmistua joskus medianomiksi.
  Valmistumisen jälkeen hain Kaustisille hevosenhoitajaksi, mutten sitten mennyt vaikka olisin päässyt… • @krafla Salpauksessa minäki 😁 • Valmistuin vuonna 2013 eläintenhoitajaksi, nyt viimeinen vuosi agrologiopintoja jäljellä!


 • Valjakkoharrastajat

  Virallisesti yrittäjä.

  Pohjalla lukio, merkonomin paperit ja tuo yrittäjän ammattitutkinto 😄 Piti jatkaa johonkin korkeakouluun, mutta oon jämähtänyt niin pahasti töihin (teen n. 50-60 viikkotuntia) etten tässä ohella ole vielä ehtinyt hakeakkaan. Tulevaisuudessa toivottavasti 🙂 Toisaalta, oon kaikki nuo tutkintotodistukset saanut taskuuni 2v aikana että aika kovaa tahtia on pidetty. Tosi outoa tehdä enää “vain töitä” vaikka tekeekin niitä niin pirusti! Tulevaisuudessa kiinnostaa ehkä eniten oikeuspuoli ja taloushallinto, mutta ne eivät välttämättä tule olemaan seuraavia valintoja. Onneksi on nuori ja ehtii vaikka ja mitä 😉 • Eläintenhoitaja ja muutaman vuoden päästä pitäis olla myös tieto- ja viestintätekniikan insinööri 🙂 • Apuvälineteknikko (AMK) opinnot menossa ja 2 vuotta enää jäljellä 😄 Erikoistun proteesien (jalkojen ja käsien) valmistamiseen, mutta myös IT-laitteet ja jalkineet sekä ortoosit kiinnostavat. • Merkonomin (aspa) ja matkailuvirkailijan paperit löytyy ammattikoulutasolta, nyt toista vuotta hotellisiivoojana. Siivooja tuntuu aina särähtävän kaikkien korvaan mutta onhan tää oikeesti ihan mukavaa hommaa 😁 Tällä hetkellä mun opiskelut painottuu lähinnä kielten opiskeluun, kohti matkaopasduunia ja sen yli! ✈ • Vuos sitten pääsin ylioppilaaksi ja nyt eka vuos takana ympäristötekniikkaa yliopistossa 🙂


 

1
Online

952
Users

12.6k
Topics

234.7k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.