ARJ: Palautelaatikko • Viime päivinä on keskusteltu paljon erinäisten laitosten toiminnasta ja siitä, kuinka vaikeaa palautteen anto voi olla. Samaisessa keskustelussa nousi esille idea anonyymistä palautteenantotavasta, joka sai erittäin paljon kannatusta. Me ARJ:n ylläpidossa olemme sitä mieltä että idea on erittäin hyvä ja otammekin sen heti käyttöön. Saanko siis esitellä:

  ARJ: Palautelaatikko

  Palautelaatikko on toteutettu käyttäen Google Formsia ja on täysin anonyymi. Palautelaatikon kautta voi antaa palautetta sekä jaoksen että laatuarvostelun toiminnasta sekä kehitysehdotuksia koskien kumpaakin laitosta. Lomakkeen kautta voi myös valita haluaako palautteeseen vastauksen yksityisesti (jolloin on annettava email-osoite), julkisesti tai ei ollenkaan. Palautteet joihin pyydetään julkinen vastaus tullaan käsittelemään ja julkaisemaan ARJ:n blogissa. Blogissa tulee olemaan kommentointimahdollisuus, mikäli harrastajat haluavat keskustella jostakin palautteesta enemmän.

  Otamme toki vastaan myös omalla nimimerkillä annettua palautetta ja meitä voi aina lähestyä joko sähköpostitse, yksityisviestillä täällä Keskustassa tai julkisesti joko Askellajihevoset -keskustelussa tai missä tahansa ARJ:ta käsittelevässä keskustelussa.

  Palautelaatikko tulee näillä näkymin olemaan jatkuvasti auki ja se tullaan linkittämään sekä jaoksen että laatuarvostelun etusivulle mahdollisimman pian ja se on nyt linkitetty sekä jaoksen että laatuarvostelun etusivulle. • Tosi kiva, että tälläinen löytyy nyt jatkossa! Itsellä ei ole mitään kynnystä teidän lähestymisen suhteen, mutta en välttämättä aina muista/viitsi ruveta laittamaan sähköpostia erikseen, jos mielessä pyörii jokin kysymys tai kehitysehdotus - nyt se on helppo naputella tuohon lomakkeeseen tarvittaessa. Ja erittäin hyvä tuo, että saa valita haluaako vastauksen (ja missä muodossa). Myös kiva että avoimuutta tulee tuon julkisen vastauksen muodossa, itse ainakin tykkään seurata ARJ:n blogia ja siellä on sitten helppo osallistua keskusteluunkin, jos esille nousee jokin itseäkin liikuttava asia! ^^ Huippua että koppasitte tästä kiinni. 😊 • @Break Mukava kuulla! Tosiaan muistan itsekin millaista se oli harrastuksen alkuaikoina kun ei uskaltanut “ylemmässä asemassa oleville” ruveta helpolla palautetta antamaan vaikka jotain sanottavaa olisi ollutkin. ARJ nyt on aika pienten piirien laji muutenkin enkä ihan usko että mitään suurta palauteryöppyä saadaan vaan toivonkin enemmän, että tästä olisi sitten muidenkin jaosten ja laitosten helpompi lähteä toteuttamaan samanlaista palautehommaa nyt kun joku on sen jo aloittanut. : D • ⬆ • Nostellaas vielä, yhteen palautteeseen jo päästy vastaamaan!


 • Kouluratsastajat

  Ootteko miettinyt, että ARJ-III palkinnon pisterajaa laskisi?

  Itse aikanaan hylkäsin ARJ:n ja ARJ kilpailut osittain sen vuoksi, ettei mikään hevonen saanut ilman mieletöntä tekstipanostusta mitään palkintoa. Jos yrittää kasvattaa askellajihevosia sivutuotteena niin aina niillä hevosilla on toinen vanhempi (tai suurin osa itselläni evm sukuisia) & jälkeläinen kisaamaton ja pisteet ei millään riittänyt edes kolmospalkintoon.

  Mä aina ihmettelen näitä “Ei ykköspalkinnon tarvitse olla niin helppo saavuttaa” mantroja kun ei näillä hevosmäärillä saa edes kolmosta 😄 • @yersinio Meidän kanta ARJ-laatiksen kanssa on oikeastaan aina ollut se, että myös se kolmospalkinto olisi “jonkun arvoinen”. Emme halua jaella palkintoja “ilmaiseksi” niin, ettei palkintojen eteen joudu näkemään yhtään vaivaa.

  En tiedä oletko kuinka tarkasti tutustunut laatiksen nykyiseen pisteytykseen, mutta ei sen kolmospalkinnon saaminen nytkään ole millään tasolla vaikeaa. Kolmospalkinnon alaraja on 75 pistettä. Jos hevosella on täydet kisapisteet (45p) ja täydet pisteet vanhemmista (30p), on sillä jo kolmospalkinto taskussa. Vanhempien pisteet voi toki korvata täysillä jälkeläispisteillä (30p) tai vaikka yhdistelemällä eli yksi kisattu vanhempi ja yksi kisattu jälkeläinen. Oma henkilökohtainen mielipiteeni on se, ettei sen vähemmällä tulisi mitään palkintoa saadakaan.

  En ole tutustunut muiden lajien laatiksiin kovinkaan tarkkaan, mutta tietääkseni ainakaan KRJL ei päästä palkinnoille pelkästään sillä, että hevonen saa täydet pisteet sijoituksista ja vanhemmista.

  Siitä voi toki kehitellä keskustelua, että tulisiko hevosen saada palkinto pelkästään omilla kisameriiteillään eikä millään muulla, mutta niin kauan kun muut lajilaatikset eivät näe tätä tarpeellisena en itsekään koe sellaisessa olevan mitään järkeä. • ⬆


 

14
Online

1.1k
Users

14.3k
Topics

276.7k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.