NK: täysiveriset etsii uutta omistajaa • Laitan viestiä ylläpitäjän puolesta. Näyttelyiden kermaa täysiveriset laitos etsii siis uutta ylläpitäjää, joka jaksaisi pari kertaa vuodessa tehdä parin minuutin homman. Täysiveristen määrä on erittäin pieni ja arvonimien hakemuksia ei kuulu eikä näy :slight_smile: Eli puhutaan suurinpiirtein parista hakemuksesta puolen vuoden aikana. Ei mikään iso homma siis eihän! (pst. viimeisin anomus on tullut 10/2017)

  Kunhan sivut pysyvät pystyssä eivätkä häviä mihinkään, niin kovinkaan suuresta vastuutehtävästä ei ole kysymys. Ainoana tehtävänä on siis vain hyväksyä anomuksia, ensin toki tarkistaen että kyseinen hevonen on sen arvoinen (eli tulokset löytyy VRL:stä)

  Laita hakemusta alle tai vibaja@sudenmarja.org sähköpostiin, niin päästetään nykyinen ylläpitäjä “eläkkeelle” :older_woman_tone1: Kerrot hieman itsestäsi, tallistasi/vastuutehtävistäsi.


 • Laukkaurheilu

  Hmm… Laitellaan tähän alle koska laiskuus (hei, antaa hyvän kuvan heti alkuunsa 😄 )… Jos ei haittaa, että päätyisivät esimerkiksi Altervistaan, niin ottaisin mielelläni ylläpitäjän paikan vastaan. Koska tehtävä ei vaadi (tai ainakaan ole vaatinut) mitään ihan mieletöntä työmäärää, niin uskallan hakea. Mä olen tämmönen 22v likka, joka pyöriny virtuaalimaailmassa jo yli 10v! Muistaakseni 12v. Huijui kun hirvittää 😄 Talleja on ehtinyt olla monen monta tässä vuosien saatossa, mutta tälläkin hetkellä pystyssä oleva Claridge on ollut mukana jo vuodesta 2012. Vaikka ollaan menty hitaasti eteenpäin, ollaan menty varmasti ja mennään vielä edelleenkin, uudistusten lomassa. Kun johonkin projektiin ihastun, mennään vaikka kuuhun asti vaikka siinä kestäisikin 😄 Veikkaan, että jos mut valitaan ylläpitäjäksi, katson sähköpostia (saisi luultavasti oman sähköpostin) tunnin välein, kunnes tajuan, ettei hakemuksia ehkä ihan niin usein tule. Varmaan tulisi silti ainakin viikottain kurkkailtua mailia jospa siellä olisi edes se yksi!
  Sen vielä haluaisin mainita, että toimin ERJL lisäpistetuomarina ja olen aina lähettänyt omat pisteeni ajoissa, ongelmitta. Tässä tehtävässä ei ehkä niin tiukkaa aikataulua olekaan, mutta hyvä tietty varmasti mainita 🙂

  Pahoittelut jaarittelusta ja ehkä jopa sekaisesta viestistä. Ei saa tämmöisiä laitella näin “myöhään” 😄

  edit// Jestas miten paljon hymiöitä. Jos sitä rauhoittuisi ja menisi pian nukkumaan.


 • Moderaattorit

  Mäkin voin toki ottaa tän hoitooni, menee tossa muiden nkden seurassa kätevästi 🙂


 

20
Online

754
Käyttäjät

9.6k
Aiheet

167.5k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.