Tallipaikkoja kuvallisille ja piirretyille (kovaa treeniä/yhteistarinointia/laiskan omistajan dream come true!) • RK Susikalliossa muutama vapaa paikka yksityisille = ) Meille myös oriit ovat tervetulleita.

  Susikallio tarjoaa yhteisöllisen tarinakodin niin valokuvallisille kuin piirretyillekin asukkaille. Meille ihan kaikki ovat tervetulleita, lämminhenkinen talliporukkamme ottaa aina ilolla vastaan uudet asukkaat! Susikalliolla voit keskittyä treenaamaan huikeissa puitteissa, kehittää hahmoasi ratsastustunneilla tai värittää tallikäytäviä ihmissuhteilla - joko omien hahmojesi välillä tai yhdessä muiden tallilaisten kanssa. RPG-boardit ja legendaarinen Arkisto avaavat ovet kutkuttavaan elämään talliarjen ulkopuolelle.

  Karsinapaikka
  Sinulle, joka haluat hyysätä silmäterääsi joka päivä! Karsinapaikkapaketti maksetaan kirjoittamalla vähintään yksi tarina kuukaudessa (tai olemalla muutoin aktiivinen foorumilla). Jos aika uhkaa loppua (tai kaipaat kirjoitteluseuraa), etsimme puolestasi hoitajan tai vuokrajaan hevosellesi. Tai vaikka molemmat.

  Hevosenomistaja 2.0
  Sinulle, jonka unelmissa hevosesi päiväkirja täyttyy - ihan itsestään! Hevosesi tekee vähintään 3-4 päivänä viikossa ratsastustunteja. Sinulta ei vaadita tarina-aktiivisuutta, mutta toivoisimme myös kaikkein kiireisimpien hevosenomistajien osallistuvan tallin toimintaan jollain tasolla - esimerkiksi WhatsAppissa, jotta tiedämme, että hevosesi asuu yhä meillä. Keskity vaikka ihmissuhdedraamaan ja anna hevosesi päiväkirjan täyttyä omaan tahtiinsa.

  Sopimusvalmennuspaketti
  Haluatko treenata kohti kisakautta? Ehkä olet hankkinut uuden ratsun, jonka kanssa kaipaat kädestä pitäen vinkkejä? Ehkä haluat nousta seuraavalle koulutustasolle? Sopparivalmennukset ovat sinua varten!

  -> Lue lisää Susikallion yksityistoiminnasta, esimerkiksi arjen käytänteistä.
  -> Kiinnostuitko? Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin kysymyksiin täällä Keskustassa.
  -> Hae silmäterällesi tallipaikkaa täällä. • Meidän kohdalla vielä sopimusvalmennuspaketti on hyvin kaukainen ajatus tai 2-vuotiaan testosteronipaukun laittaminen tunneille, mutta mielessäni kävi ihan muu idea.

  Tallissamme on asunut kohta puoli vuotta 2-vuotiaaksi kääntynyt kaunis hevosori, joka on luonteeltaan — heh, vähintäänkin haastava. Toiminta tallissa alkaa olemaan pian käsillä, joten aikakin on tämän suhteen hyvin rajallista, joten ajattelin, että olisiko jonkinlainen yhteistyö mahdollista? Apukäsiä tarvitsisin “Buun” kanssa, jotta voitaisiin opettaa sitä esimerkiksi irtohyppäämiseen, ohjasajoon, maastakäsintyöskentelyyn… Kaikkeen, mitä voi tehdä ilman ratsastajaa (vielä ainakin toistaiseksi ennen ratsuopetuksen aloittamista). Onko teillä ennen ollut vastaavia projekteja? Jos on, niin minkälaisia? Buu voi muuttaa Susikallioon yksityiseksi (joka tekisi muuten aika hyvää!) tai asua meillä kotona, olemme kaikille vaihtoehdoille avoimia.

  Toisaalta muualla asuminen tekisi tosiaan Buulle hyvää, koska se on niin leimautunut meidän Misti-ponitammaan, että sen käsittely alkaa tuottamaan päänvaivaa. Se, miksi Buu käyttäytyy miten käyttäytyy, on syynä siihen, että se on ensinnäkin kasvattikodissaan vieroitettu liian aikaisin eikä sitä ole juurikaan käsitelty. Siinä siis onkin nuoren orihevosen kanssa soppa valmis… • @Elsa oi tälläinen projekti olisi todella inspaava! Tallipaikka ja lähivalmentaja koulutusvaiheeseen onnistuisivat takuuvarmasti. Esimerkiksi meidän estevalmentajalla, Mikko Lehtelällä, on oman kasvatustyön ja projektihevosten ansiosta kokemusta roppakaupalla. Miksei sopparia voisi tehdä sillä ajatuksella, että lähdetään valmistelemaan nuorikkoa isojen hevosten esikouluun - ideanahan näissä on nimenomaan kehittää hevosta tai hahmoa, tai miksei molempia. Valmentajan kanssa voisi pureutua eskarin eri vaiheisiin kerran pari kuukaudessa.

  Varsinaisesti täysin vastaavaa tapausta meillä ei ole tainnut olla, mutta varsoja meillä on omastakin takaa pihatot pullollaan. Henkilökunta on siis tottunut vauvojen aivoituksiin ja tulee varmasti toimeen vähän haastavampienkin yksilöiden kanssa. Buu voisi viihtyä poikalaumassa pihatossa - siellä kun ei koskaan joutuisi olemaan ihan yksinään. Toki myös karsinapaikka onnistuu, jos hevonen ei pihattoon syystä taikka toisesta sovi.

  Miltäs tällainen järjestely kuulostaisi? = ) • Ajatuksesi Buun suhteen kuulostaa varsin hyvälle! Se tässä vähän hiertääkin, kun meillä ei ole tarjota orille pihattoon ketään painikaveriksi eikä tällä hetkellä vaihtoehtona ole ottaa muita nuoria oreja talliin. Toki Buun ruunaus on käynyt mielessä, mutta ihan vielä en raaski sitä tehdä, koska se on todella komea ulkonäöltään ja sitä olisi kiva nähdä tulevaisuudessa jalostuksessa. Jos Susikalliosta löytyy innokkaita, taitavia hevosenhoitajia, niin Buuta saa muutkin käsitellä (= omalla vastuulla, vakuutus!!) kunhan löytyy vaadittavat hevosmiestaidot. Se nimittäin nuoren hevosen kanssa olisi hyvä, että sitä käsittelisi useampikin ihminen. : )

  Käynkö minä nyt kirjoittamassa hakemuksen teidän foorumille? • @Elsa käy ihmeessä, tämä kuulostaa kyllä ihan tosi kivalta diililtä = ) • Vielä useita vapaita paikkoja, kysy rohkeasti juuri sinulle sopivia diilejä! = ) • Meille voi tosiaan tuoda hevosen myös tuntikäyttöön ja ottaa hevoselleen hoitajan tai vuokraajan, jolloin ei itse ole pakko kirjoittaa mitään ;- ) • Mikäli 108 sentin korkuinen poniruuna Kosmos olisi tervetullut tekemään tuntiponin hommia, voisi sen omistaja olla erittäinkin kiinnostunut tuomaan pikkuponinsa Susikallioon! Jos sielläpäässä kaivataan siis pientä opetusmestaria tunneille, ilmoittautuu Kosmos tehtävään enemmän kuin mielellään 🙂 • @Elva no voi että, meillä kyllä on ponivajausta tuntilistoilla!


 • Tarinaheppailijat

  Sopparivalmennukset starttailevat pikkuhiljaa ja Annin koulusopparilaisista ensimmäiset pääsivät lähivalmennuksiin sunnuntaina :slight_smile: Aiheet valmennuksiin tulivat edellisen sunnuntain koeratsastuspäivästä, jolloin valmennussopimusta havittelevat pääsivät näyttämään taitonsa lähivalmentajille.

  Valmennuksissa keskitytään ratsukoihin kokonaisuutena, kun taas tunneilla sopparilaiset pääsevät halutessaan kehittämään omia taitojaan vieraamman ratsun selkään. Kevät Susikalliolla näyttää kouluopen mielestä treenintäyteiseltä :muscle_tone2: • Vielä paikkoja jäljellä = ) • Vähän tässä ihastelin tätä laiskaa Hevosenomistaja 2.0 vaihtoehtoa. Mulla seisoo nykyisellään kotia vailla oleva ori Repo. Hirveän leppoinen ja mukava kisahevonen on hieman vaativa ratsastaa, mutta voisi kyllä toimia ratsastukoulussa jo ihan hyvin, kunhan ratsastaja ei ensikertalainen sentään ole 🙂 Ja kiva olisi, jos joku sitä innostuisi hoitamaankin - itsellä kun se on vähän jäänyr “heitteille”. • @RHN10138 Repo vaikuttaa kivalta tyypiltä, juuri sopivan haastavalta kokeneempien sennujen tunneille. Laita ihmeessä hakemusta tulemaan! = ) • Nosto = ) • Vielä pari paikkaa jäljellä! • Nyt on kyllä pakko kuitennii… Eli siis tuo Hevosenomistaja 2.0 olisi ihan älyttömän hyvä näille minun valitettavan unohdetuiksi joutuneiden tammuleitten kanssa. Minulla olisi tarjota joko vähän vanhempaa säpäkkää (Nessa - joka on siis 11, sivuille vaan ei päivitetty…) tai sitten nuorempi, joka ei vielä ole saanut edes näköjään kunnon luonnetta sivuillensa Prija! Mahtaisikos jompikumpi näistä sopia teitin remmiin mukaan? • @Meiju-K. Nessa vaikuttaa kieltämättä kiehtovalta tapaukselta! Tammalla olisi takuulla annettavaa koulun kokeneemmille ratsastajille. Oikein mielellämme hänet talliin ottaisimme. Laita ihmeessä hakemusta, jos tähän ratkaisuun päädyt = ) • Nosto! = ) • Uudet yksityiset hevosenomistaja 2.0-paketilla pääsevät pian mukaan toimintaan, kun uuden konseptin kausitunnit starttaavat! Vielä mahtuu mukaan ;- ) • Parille uudelle tuttavuudelle olisi vielä katto pään päälle!


 

20
Online

754
Käyttäjät

9.6k
Aiheet

167.5k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.