Täytyy näyttää närhen munat, apua kaivataan!


 • Piirrosharrastajat

  @Anarchy joo sekin tietysti, mutta etninen koodaus on vähän eri asia jo, ja en niinkään valinnu näitä sen perusteella 😄 mut totta tuokin! • @J. No joo kyllä, kun tosiaan jaksaa vielä ajattelun pidemmällekin 😄 Mun väsyneet aivot jäi ehkä jumiin ajatukseen “No onhan se iso mies” mutta noh, juuh :rofl: • @Anarchy LET’S GET DOWN TO BUSINESS TO DEFEAT THE HUUNNSSSS

  nikkin nukkumaanmenoaika meni jo • @Nikki Ei ei ei. Se menee “MENNÄÄN AALAS BISNEKSIIN!”
  :rofl:

  @J Luin vain sen alkuperäisen muokkaamattoman aloituksen, siksi mainitsin asian. :ok_hand_tone1: Mahtavat bingot kyllä.

  Ideana muistuttaa minua tästä ja päivitetystä versiosta.


 • Piirrosharrastajat

  @Anarchy PÄIHITTÄÄN. SE HANS. • @Anarchy @J. Ei, me ei haeta juoksukaljoja. Onks se muka naisellista?


 • Piirrosharrastajat

  @Nikki syyllistytkö sä nyt tähän samaan sukupuolinormien arvottamiseen josta just tein kollaasit teille 😢 mitä jos oisin halunnu olla salaperäinen kuin puolikuu • @J. Nyt oot hiljaa ennenku mulla soi toi paska päässä 😂


 • Piirrosharrastajat

  Tuli mieleen pari ihan konkreettista esimerkkiä kans siitä miten ei-maskuliininen käytös on hahmoilla yleensä lisäämässä joko huumoriarvoa ja epäluotettavaa kuvaa, tai sit osoittamassa muuten hahmon “vääryyttä”. Jatkan tätä aihetta koska en jaksa kirjottaa esseetä aiheesta ihan yksikseni :'D

  Thor: Ragnarök - klippi kahden pienantagonistin ja hyviksen kohtaamisesta.
  Leffa on supersankarikomedia. Silti nätisti esillä hyvän heteromiehen pahin painajainen: olet sidottuna tuoliin ja kaksi homoa (toinen kultaan pukeutunut ja meikattu, toinen sliipattu ja tiukat nahkahousut jalassa) flirttailee ylitsesi. Yrität ratkaista tilanteen huutamalla ja osoittamalla omaa maskuliinisuuttasi.

  007: Skyfall - kohtaus jonka löytää ihan googlaamalla “skyfall gay scene”.
  Kappas, ollaan melkein samassa asetelmassa - korostetusti ilmehtivä ja eloisasti kuiskiva homo on sitonut sankarimme tuoliin. Osoita olevasi mies: älä ilmehdi vahingossakaan, ja ilmoita rohkean maskuliinisella asenteella olevasi tätä homoakin kokeneempi rakastaja, joten hänellä ei ole valtaa ylitsesi.

  Crimson Peak - naispahiksen ja tarinan antisankarin välinen ristiriita tulee ilmi.
  Ei sinänsä sama kuvio kuin kahdessa ylemmässä, mutta tää leffa kääntää sukupuolirooleja päälaelleen pahiskaksikkonsa kanssa koko ajan. Kumpikin on selkeästi queer-koodattu suhteutettuna “hyviin” vastinpareihinsa.
  Mieshahmo Thomas pyrkii ratkaisemaan valta-asemansa ärähtämällä kuten aiemmat sankarit, mutta kohtauksen naishahmo Lucille käyttää yllättävän miehistä lähestymistapaa - puhuu tasaisella äänellä ja on melkein yhtä tunteellinen kuin James Bond. Ei liikahdakaan. Tuloksena Thomas istuu alas.
  Kuvio on äkkiä sama kuin kohtauksissa, joissa hysteerinen nainen kiljuu miehille ja hänet rauhoitetaan muistuttamalla, että omaa mielipidettä ei kannata liian miehekkäästi ka rohkeasti ilmaista. Itke mieluummin nätisti ja istu alas silitettäväksi. Älä huuda.


 

12
Online

814
Käyttäjät

10.6k
Aiheet

189.3k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.