Ensimmäinen työpaikka tallityöntekijänä? + E: ratsastuksenopettaja/ohjaaja


 • Esteratsastajat

  Adina etsii työntekijöitä oritalliin, tammatalliin ja vanhustalliin!! Tästä helppo ensimmäinen työpaikka tai harjoittelupaikka vaikka tulevaa opiskelua varten heppaopistossa / alaa kokeillen lyhyempi kausi sopimuksen mukaan. Ori- ja tammatallin työsuhde alkaa heti tai sopimuksen mukaisesti myös laidunkauden päättyessä (lokakuun alku).

  Vanhuspuolen työsuhde alkaa sitten kun saadaan vanhustallista poisteltua kuopattavat yksilöt syksyllä, työpaikasta voit kuitenkin jo kysyä lisätietoja.

  Myös varsapihattoon etsitään työntekijää lokakuun alusta alkaen varsojen palatessa kesälaitumelta takaisin aktiivipihattoonsa.

  Ori- ja tammatallin työ sopii oikeastaan kenelle tahansa, työ on fyysisesti raskasta sillä karsinoita on siivottavana paljon ja siksi edellytämme hyvää fyysistä kuntoa työntekijältä. Oritallin työntekijältä edellytämme kokemusta orien kanssa sekä napakkaa käsittelyä ja taitoa pitää ohjat käsissä kevätkaudellakin ilman konflikteja. Adinan orit ovat fiksuja käyttöhevosia, mutta etenkin ponioreilla voi ego nousta korkeaksi keväisin eikä homma sovellu arkajaloille tai kovin pienikokoiselle ihmiselle. Molemmissa talleissa työskennellään kahdessa vuorossa vuoroviikoin pääosin ma-pe.

  Vanhustallin työ on intiimimpää hevosten kanssa olemista, toki siivoustyötä tässäkin hommassa riittää, mutta tehtävänäsi on lisäksi pitää huolta eläkevaarien ja -mammojen hyvinvoinnista ja tarkkailla heitä. Myös ruokintapuoli pitää olla hallussa ensiaputaitojen lisäksi ja hevosen perustarkkailu. Kaikkeen tähänkin saa kyllä ohjeistuksen, joten jos olet innokas oppimaan ja uuttera harjoittelija ethän pelkää hakeutua myös vanhustalliin töihin 😉 Vanhustallissa elämä on leppoisempaa ja pääset paljon kävelemään maastoon sekä harrastamaan kevyesti. Osa vanhustallin hevosista on vielä siitoskäytössä, joten orien hyvä käsittelytaito on tässäkin työssä plussaa.

  Työntekijän toimenkuvaan kuuluu myös oman tallin hoitotoimenpiteissä avustaminen kengittäjää sekä eläinlääkäriä ja huolehtia mahdolliset madotukset sekä lääkkeen annot.

  Työajat ori- ja tammatallissa aamuvuoro 6-12, iltavuoro 15-21. Vanhustallissa työskennellään hevosten yksilöllisyyden vuoksi kolmessa vuorossa, joista keskimmäisessä keskitytään hevosten liikuttamiseen sekä hoitotoimenpiteisiin, eikä se sisällä tarhauksia tai karsinansiivouksia. Vanhustallissa on samat vuorot, mutta keskimmäinen vuoro työskentelee aamu- ja iltavuoron välissä klo 12-18. Päivävuorolainen jakaa myös päiväheinät vanhustallin hevosille klo 12.

  Aamu- ja iltavuoron palkkaus 1600v€ / kk, harjoittelijat 1400v€ / kk. Päivävuoron palkka 1200v€ / kk. Hevosista suuri osa on laitumella kesäkuulta lokakuun alkuun, jolle ajalle annetaan puhdetyötä mikäli päivät uhkaavat jäädä liian lyhyiksi.

  Työntekijöiden työnkuvaan ei kuulu hevosten liikuttaminen selästäkäsin, mutta vapaapäivinä on mahdollista päästä kävelemään ja myös vanhustallissa riittää liikutettavia hevosia, joiden kanssa saa työskennellä myös selästäkäsin. Maastakäsin liikuttamisesta on sen sijaan hyvä osata perusteet, kuten juoksuttaminen ja ohjasajo, mutta näissäkin kyllä neuvotaan ja alkuun annetaan sellaisia hevosia joiden kanssa kuka tahansa pärjää.

  Palkka sisältää perjantaisin yhden ratsastustunnin opettajan valitsemalla hevosella. Kuukausipalkan lisäksi työntekijän on mahdollista ansaita lisärahaa kirjoittamalla tarinoita vuoroistaan, tämä ei kuitenkaan ole pakollista. Ansaitut varat voi käyttää tallikaupassa, valmennuksiin omalle hevoselle tai tuomalla oman hevosensa ylläpitoon Adinan huikeisiin puitteisiin, tallityöntekijänä vuokra kuittaantuu automaattisesti tuodessasi oman ratsun talliimme. Lisäksi käytössä ovat veloituksetta huikeat puitteemme.

  Kysymyksiä voi esittää tehtävistä alle tai yv, työhakemukset yv tai sähköpostitse. Tehtäviin palkataan ensimmäinen sopiva työntekijä ja annamme mielellämme lisätietoa työpaikoista.

  Ratsastuksenopettaja/ohjaaja haussa!
  Haemme lisäksi ratsastuksenopettajan muuton vuoksi ahkeraa, työtä (ja lapsia) pelkäämätöntä opettajaa ohjaamaan vakiryhmiä, myös muita tunteja saa vapaasti tiluksillamme pitää. Opettaja voi suunnitella tunnit itsenäisesti, mutta valmiit pohjatkin voin kyllä tehdä jos ei mielikuvitus riitä itsellä. Työstä saa kirjoitella tallipäiväkirjaan tarinoita, jokaista tarinaa vastaan voi saada joko merkinnän omalle hevoselle tai sitten kuukausipalkan virtuaalieuroina 1600, jonka käyttää tallikaupassa. Työhön kuuluu myös minun, mieheni sekä siskontytön valmennusta, joten haemme vähintään vaativan tason opettajaa remmiimme. Työ ei sisällä maastojen & talutustuntien vetämistä, mutta halukkaat saavat nekin vetää itse. Adinassa on käytössä laaja skaala hevosia ja poneja, joten tylsää ei työ tule olemaan! Tässä työssä parasta on vieläpä se, ettei se oikeastaan velvoita mihinkään: tarinoita saa kirjoitella oman halun ja jaksamisen mukaan, eivätkä ne ole pakollisia ollenkaan, tarvittaessa teen myös tuntilistat itse mikäli aikasi ei riitä. Parhaimmillaan ja helpoimmillaan riittääkin kun lähetät esittelyn itsestäsi ja that’s it!


 • Piirrosharrastajat

  Mua kiinnostais! 😊 Laittelen huomenissa viestiä, tällä hetkellä ihan väsy ja sänky kutsuu 😅


 • Esteratsastajat

  Hienoa! 😊 Tämä paikka kun saadaan täytetyksi niin laittelen sitten uuden hakuun, joten halukkaille on kyllä tekemistä! • Vois kiinostaa muakin! Olen ite ollut parin varsan kanssa tekemisissä ja olen vieläkin ❤


 • Esteratsastajat

  Rohkeasti vaan hakemusta yv:llä 😉 kaksikin mahtuu hyvin kun voi sitten vuorot jakaa ettei toisen tarvitse olla töissä 24/7 😄


 • Esteratsastajat

  Edelleen hakusessa pari innokasta varsatalliin töihin 😉


 • Esteratsastajat

  nostellaas taasen ->>


 • Esteratsastajat

  nostoa ->


 • Esteratsastajat

  Nostellaan, myös ratsastuksenopettajalle voisi olla käyttöä, saat vapaat kädet ^^


 • Himoshoppailijat

  Mulla ei oo kokemusta muuta kuin vähän oon luekellu varsoista, joten miten ois parin kuukauden oppipoikana toimiminen? 😄 Opastaisit hitusen enemmän kuin normaalisti koulutuksesta, käsittelystä jne jne? Ja sit kun homma sujuu enemmän itsenäisesti, niin voisin tulla ihan työntekijäksi ^^ • Oi, tämä kuullostaa kivalta! Lähetän vapaamuotosta hakemusta yvllä.


 • Esteratsastajat

  Kuulostaisi oikein hyvältä @Saippua tässä kohtaa olisi helppo aloitaakin kun kesäkuun alusta varsat menee kesälaitumelle niin aika pitkälti sitten ne tarinatkin voi kirjoittaa vain ruokintakerroista ja tarkastuksista xD Aloita vaikka kirjoittamalla tuonne pieni esittely itsestäsi, teen sulle jo kaapin valmiiksi, jonne laitan toukokuun ajalle ohjeita. Varsatallissa on tosiaan jo työntekijä, jota voit minun lisäksi käyttää tarinoissa opettajana 😊

  @ilmo kiva, jään odottelemaan, varsatallin työntekijät on nyt tämän myötä valittu kun Saippua ehti ensin, mutta mielellään muutkin tallimme ottavat työntekijän vastaan tai vaihtoehtoisesti hoitohenkilökuntaa, joka tekee esim. annettuja vaihtuvia töitä, varsojenkin kanssa pääsee kyllä puuhailemaan jos se on lähellä sydäntä ❤ Muita talleja meillä siis ovat oritalli, tammatalli ja vanhustalli, joka vaatii kuitenkin jo aika paljon kokemusta ja järjestelmällisyyttä sairaudenhoidon ja hevosten tarkkailun sekä hoidon suhteen eli ei ole niin rentoa meininkiä kuin ori- ja tammapuolella. Yksityissiipi on Adinassa myös, mutta tällä hetkellä se hoidetaan omistajien toimesta kun ei ole kuin 2 heppaa ;D


 • Esteratsastajat

  Lisätty uudet työesittelyt muihin talleihin!


 • Esteratsastajat

  🎂


 • Esteratsastajat

  Nostellaas, vielä ehtii hankkia työkokemusta ^^


 • Esteratsastajat

  Vielä mahtuu työntekijää porukkaan mukaan! Myös ope / valkka haussa edelleen!


 • Esteratsastajat

  Nostetaas tätäkin, vielä on työntekijät haussa hyviin puitteisiin! Meillä homma toimii ja työ on hyvin organisoitua sekä helppoa. Myös ratsastuksenopettaja/ohjaaja on edelleen haussa, otamme vastaan myös harjoittelijoita sekä työssäoppijoita, joten yläkoululaiset ottakaa rohkeasti yhteyttä! Tettiläisille tarjoamme jakson päätteeksi ilmaisen tunnin omalla / tallin hevosella.


 

20
Online

767
Käyttäjät

9.9k
Aiheet

173.1k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.