o. 2-p shet-t & 1-p conn-o (yleisp)


 • Suomenhevoskasvattajat

  Ostetaan kaksipolvinen shetlanninponitamma ja yksipolvinen connemaraori yleispainotteisista suvuista (vanhemmat kisanneet väh KRJ ja ERJ sijoja), meriitit plussaa. Saa näytellä joko valmiita yhdistelmiä tai pelkästään isä- ja emäehdokkaita.

  Molemmat saisivat pitkäaikaiset kodit Ros Cireinistä, jossa kilpaillaan täydet sijat KRJ, ERJ, KERJ ja VVJ kilpailuista sekä käytetään jalostukseen vähintään yhden jälkeläisen verran. Jos jalostusrintamalla onnistaa paremmin, niin tähtäillään myös laatuarvosteluihin. Näyttö.


 • Suomenhevoskasvattajat

  Pöh, ylös.


 • Valjakkoharrastajat

  Huonosti on nyt yhtään valmiimpia 1-polvisia vanhempia yhdistelmäks mutta tarjotaan nyt jotain 😃

  tamma x ori SHLA-II

  Näille on ainakin koulusijat mahdollista saada täyteen, ERJ kisaaminen on vähän nihkeämpää mutta jos haluat niin voin kyllä kisata siitäkin sen parikymmentä sijaa per vanhempi… Molemmat vanhemmat käy ainakin VVJ laatiksen, emäehdokas myös SHLA. YLA ja KRJ laatikset mahdollisia mutta niitä en lupaa varmaksi.

  Olis reilusti vaihtoehtoja, mutta haet varmaan valmiimpia tapauksia vanhemmiksi joten en taida kehdata esitellä noita raakileita sen paremmin 😞 Linkit voin laitella jos haluat vilkaista… Suurin osa näistä on ihan just tullu miulle, mutta äkkiä niitä sijoja onneksi kasaan saa. Jos joku näistä inspaa niin voin laittaa kisauslistan kärkeen. Kaikki menee SHLA ja VVJL aikanaan, loput laatikset mahdollisia jälkeläisnäyttöjen mukaan. ori1 (voi kisata mitä vain) tamma1 (vain vvj) tamma2 (vvj, krj tarvittaessa) tamma3 (voi kisata mitä vain) tamma4 tamma5 (voi kisata mitä vain)
  Noille raakileille on yks valmiimpi orivaihtoehto.


 • Shetlanninponit

  Tarjoan, vaikka ERJ:tä mun ponit ei valitettavasti kisaa 🙂

  Mangon Chicago Scarface (KTK-I) x Tibby v.d. Zanneshof (KTK-III) / Blue My Mind (KTK-II)

  Kaikki tulevat käymään vähintään toisen lajilaatiksen (KRJ/VVJ), todennäköisesti molemmat. Lisäksi tavoitteena tietenkin SHLA.

  Wyat Shetlandsin muutkin ponit tietysti käytettävissä, mutta nää nyt olisi sellaisia valmiimpia tapauksia, joista saisi suoraan ktk-kelpoisen varsan.


 • Suomenhevoskasvattajat

  @Creimeide Eiköhän tuolta sopivat vanhemmat löydy, katselen paremmalla ajalla tarkemmin <:

  @Miia-Maria Wyatin ponikasvatti olisi kyllä ihana, mutta ainakin tämän varsan kohdalla vaadin niitä estesijoja vanhemmilta 😞


 • Suomenhevoskasvattajat

  Eikö löydy connemaralle vanhempia? 😞


 • Suomenhevoskasvattajat

  Edelleen kaipaillaan isä- ja emäehdokkaita.


 • Suomenhevoskasvattajat

  Nostellaan vielä <:


 • Valjakkoharrastajat

  Oon alkanut nyt lisäilemään (ja kisaamaan) noita muitakin lajeja poneilla jos ne vielä kiinnostaa. Kahet kouluryppäät oon saanu muotoonlaitettua tänä aamuna ja kirjanmerkeissä on varmaan yli kymmenen rypästä lisää… Esteitäkin on jonkun verran, voin vaikka seuraavaksi (huomenna tai sunnuntaina) katsella niitä. Harmi, etten nyt ehdi kerralla laittaa enempää!

  Kannattaa ihmeessä kans vilkasta ponilistoja sivuilta jos siellä ois jotain miellyttäviä vaihtoehtoja myös…

  //Kerkesinkin hieman. Ori estesijoilla tamma estesijoilla yhden rryppään jälkeen, näitäkin ryppäitä on useampi kirjanmerkeissä odottelemassa…

  Lisäksi on nyt esim. ERJ, KRJ, VVJ ori jolla on ihan kivasti jo sijoja • Yoranista voi katsella emä- ja isäehdokkaita 🙂 tosi monella on lisää sijoituksia jemmassa, kunhan jaksaisin laitella sivuille.


 

7
Online

983
Users

13.0k
Topics

242.2k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.