Virtuaaliset Suomenratsut tiedottaa


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @VSR kiitos paljon tarkennuksesta! ❤ Lähdenpä siis kaivelemaan, josko lyötyisi vielä joitakin osallistumisia tuonne vanhempien sijojen oheen 😄 • @VSR
  Minulla ei tällä hetkellä aukea nuo navigaatiot VSR:n sivuilta (ei koneella eikä kännykällä). “Tietoa rodusta” on ainoa joka toimii. Onko muilla samaa ongelmaa? • @viveka Tulee ny omalla tunnuksella. 😄 Mut ei toimi navi mullakaan, siinä taitaa olla jotakin häikkää. Asiaa tutkitaan! 🙂 • Huom! 21.6.2018 alkaen epäselvyyksien välttämiseksi hevosen sivuilla tulee olla virallisen nimen lisäksi myös kutsumanimi, mikäli se on joku muu kuin virallinen nimi.

  Totanoin, täytyykö tässä nyt alkaa muokkaamaan kutsumanimelle oma lokeronsa tietotaulukkoon vai riittääkö esim. luonneosuudessa jos ensimmäisen kerran mainittuna kutsumanimi on laitettu “lainausmerkkeihin” tai sanallisesti selkeästi ilmaistu, että tämä on lempinimi (esim. tyyliin “tamma, jota myös Puteksi kutsutaan–”).
  En tosin ihan ymmärrä minkälaisia epäselvyyksiä kutsumanimestä voi aiheutua? 😄


 • Suomenhevoskasvattajat

  @serena Ei tarvitse olla taulukossa, vaan riittää esim. just luonteessa selkeästi mainittuna. Tässä on nyt ollut pari tapausta, että teksteissä on puhuttu eri hevosesta. Toisella kertaa kyse olikin lempinimestä ja päädyttiin nyt sit tällaiseen ratkaisuun. Mitä oon tilaisuuksiin osallistuvia hevosia seuraillut, niin monilla on jo muutenkin mainittuna.


 

1
Online

798
Käyttäjät

10.3k
Aiheet

183.7k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.