Virtuaaliset Suomenratsut tiedottaa


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @VSR kiitos paljon tarkennuksesta! ❤ Lähdenpä siis kaivelemaan, josko lyötyisi vielä joitakin osallistumisia tuonne vanhempien sijojen oheen 😄 • @VSR
  Minulla ei tällä hetkellä aukea nuo navigaatiot VSR:n sivuilta (ei koneella eikä kännykällä). “Tietoa rodusta” on ainoa joka toimii. Onko muilla samaa ongelmaa? • @viveka Tulee ny omalla tunnuksella. 😄 Mut ei toimi navi mullakaan, siinä taitaa olla jotakin häikkää. Asiaa tutkitaan! 🙂 • Huom! 21.6.2018 alkaen epäselvyyksien välttämiseksi hevosen sivuilla tulee olla virallisen nimen lisäksi myös kutsumanimi, mikäli se on joku muu kuin virallinen nimi.

  Totanoin, täytyykö tässä nyt alkaa muokkaamaan kutsumanimelle oma lokeronsa tietotaulukkoon vai riittääkö esim. luonneosuudessa jos ensimmäisen kerran mainittuna kutsumanimi on laitettu “lainausmerkkeihin” tai sanallisesti selkeästi ilmaistu, että tämä on lempinimi (esim. tyyliin “tamma, jota myös Puteksi kutsutaan–”).
  En tosin ihan ymmärrä minkälaisia epäselvyyksiä kutsumanimestä voi aiheutua? 😄


 • Suomenhevoskasvattajat

  @serena Ei tarvitse olla taulukossa, vaan riittää esim. just luonteessa selkeästi mainittuna. Tässä on nyt ollut pari tapausta, että teksteissä on puhuttu eri hevosesta. Toisella kertaa kyse olikin lempinimestä ja päädyttiin nyt sit tällaiseen ratkaisuun. Mitä oon tilaisuuksiin osallistuvia hevosia seuraillut, niin monilla on jo muutenkin mainittuna. • Heipä hei!

  Todennäköisesti porukka huomasi VSR:n tapahtumissa (SV ja rotunäyttelyt) viivettä. Syy on kokonaan minun; ahnehdin loppuvuodelle hirveästi IRL-hommia koulun suhteen ja kuvittelin, että ehdin ja jaksan hoitaa kaikki virtuaalivastuuni. No, en ehtinyt, en jaksanut, enkä tyhmänylpeänä sitten edes delegoinut töitä eteenpäin.

  Marraskuun rotunäyttelyt ja joulukuun SV on hoidettu ajan tasalle. Ensi viikon puolella kaiken pitäisi olla ajan tasalla. 🙂

  Pahoitteluni tulosviivettä, ja oikein ihanaa alkanutta vuotta 2019 kaikille! ❤ • Tammikuun SV-tulokset on julkaistu. Onnea kaikille palkituille! 🙂


 • Kenttäratsastajat

  Tiiän, että hirveä kaamoshorros itse kullakin, mutta tässä piruuttani tallijuttuja päivitellessä katselin noita näyttelyitä ja mietin, että valitaanko viime vuodelta (vaikkakin vajaa vuosi) myös eliittiori ja tamma? 🤔 • @matty Tulossa ovat. 😊 Tämän päivän aikana, mikäli joku hevosista ei kehitä ähkyä tms vapaapäivän riemua.


 

17
Online

849
Käyttäjät

11.0k
Aiheet

199.9k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.