Virtuaaliset Suomenratsut tiedottaa (SLA-tuomarihaku: luonne, suku) • Hei kaikki suomenhevosharrastajat sekä rodusta kiinnostuneet!

  " VIRTUAALISET SUOMENRATSUT on syyskuussa 2011 perustettu virtuaalinen yhdistys, jonka idea on tukea suomenhevosten asemaa virtuaalisessa maailmassa, eritoten tulevaisuuden tähtiä, eli nuoria ja näin myös kasvattajat nostetaan omaan asemaan.

  Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on myös markkinoida rodun asemaa virtuaalimaailmassa, antaa tietämättömille tietoa rodusta ja tuoda kasvattajat esille haastatteluin ja esittelyin."

  Tämä tunnus. VSR:lle on luotu oma Keskustatunnus tiedotusta ja yhteydenpitoa helpottamaan. Erilaiset kysymykset, kehitysehdotukset, ideat, risut ruusut, aivan kaiken, voi lähettää tämän tunnuksen chattiin mikäli kokee sen sähköpostia mielekkäämmäksi vaihtoehdoksi. Käyttäkää nimenomaan VSR:n tunnuksen chattia yhdistysasioissa, ei kummankaan ylläpitäjän henkilökohtaista tiliä! Osin jo siksi, että Lissulla on yhteinen tallitunnus narrin kanssa täysin henk.koht. tunnuksen sijaan. 🙂

  Ottakaa reilusti yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa mieltä, teillä on risuja tai ruusuja, kehitysehdotuksia tai ihan mitä tahansa. Yhdistys pyörii jokaista suomenhevosharrastajaa varten. Laittakaa myös tämä tili seurantaan. 😊

  Terveisin
  Milja & Lissu T.


  ❗ Tuomarihaku (päivitetty 31.10.2020)

  SLA:ssa on paikkoja auki uusille tuomareille luonne- ja sukupisteisiin. Laatis järjestää kuukausittain tilaisuuksia, joihin otetaan max. 40 osallistujaa. Suurempia tilaisuuksia saatetaan järjestää joskus, mutta niistä infotaan aina etukäteen. Mikäli luonnetuomareita löytyisi kaksi lisää, voitaisiin hommia jakaa siten, että pisteytettävää on vain joka toinen kuukausi max. 20 hevosen verran. Sukupisteisiin etsimme toista tuomaria, jotta työt voisi jakaa tilaisuudessa kahden tuomarin kesken.

  Laatiksen sivuilla nähtävissä pääpiirteittäin mitä ja miten arvostellaan, mutta esim. luonteen arvostelusta on olemassa vielä tarkempi ohjeistuksensa. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää VSR:n sähköpostiin vsr.kisat@gmail.com

  Kysyä saa myös, jos jokin mietityttää. 🙂


 • Esteratsastajat

  Hienoa : ) Tulevatko rotunäyttelyt taas kehiin? Entäs ne kilpailuviikot / ikäluokkakilpailut?


 • Suomenhevoskasvattajat

  Mä niin arvasin että Lissu saa tän pestin, te ootte kyllä oikea tehotyttötiimi! Mahtavaa että yhdistys pääse nousemaan uuteen loisteeseen! :hugging: • @Jannica Kyllä, rotunäyttelyt, ikäluokkakilpailut ym. polkaistaan käyntiin, toivottavasti hyvillä osallistujamäärillä. :slight_smile: Jotain vanhoista, nyt elvytettävistä tapahtumista saattaa pudota kelkasta, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Ennemmin kehittelemme jotain uutta, ehkä suuremman suosion saavaa, kuin pyöritämme jotakin kahden-kolmen ihmisen käyttämää tapahtumaa. :slight_smile:

  @Melina Kiitos, ja upea kuulla, että luottamusta löytyy! 😊


 • Esteratsastajat

  Hyvältä kuulostaa, nämä itseäkin kiinnostaisi kun en ole niissä ennen mukana ollut niin lähinnä kasvattien ikääntymisiä silmällä pitäen kyselin tuleeko niitä 😄 • :horse_racing_tone1: • Mahtavaa! Rotunäyttelyitä olenkin pitkään kaivannut, tuovat kivaa lisäintoa suokkeihin ja niistä saa sopivasti repästyä viitisen sataa sanaa pk-merkintääkin 😄 • @Sorel Mukava kuulla! Keskustaan tulee tieto, kun rotunäyttelytoiminta pyöräytetään jälleen käyntiin. :slight_smile: • :horse_racing_tone2:


 • Suomenhevoskasvattajat

  Heei kysyn jo nyt, mutta lähetetäänkö sla-osallistumiset edelleen hoppanaan vai uuteen osoitteeseen? :slight_smile: • @Hapero Uuteen osoitteeseen. :slight_smile:


 • Esteratsastajat

  Kävin anomassa arvonimiä ^^ • Yhdistys on nyt muuttanut uuteen osoitteeseen: http://www.lasileija.net/vsr/

  Maaliskuun SLA ja SV ilmoittautumiset ovat auenneet tänään, muistakaahan laittaa osallistumiset uuteen postiin. :slight_smile:


 • Sekalaisen sakin omistaja

  Mulle heräsi kysymys laatuarvostelusta. 😄 Pisteytyksessä sanotaan seuraavaa:

  • 3. Suku / sukuselvitys (0-25p.)
   Suvulliset: Hevonen voi saada vanhempien kisatuloksista 20p. Yhdestä kilpailusta saa 0,25 pistettä aina 10 pisteeseen saakka per vanhempi. Eli hevosen kummallakin vanhemmalla tulee olla sivuille merkattuna 40 kilpailua, jotta arvosteltava saisi täydet 20 pistettä…

  Tarkoittaako tämä siis, että myös kilpailuosallistumiset lasketaan, ei pelkästään sijoituksia? Ja lasketaanko myös villit kilpailut/sijoitukset? :slight_smile:


 • Raviharrastajat

  @Hanne Mielestäni heti seuraava lause antaa sinulle vastauksen kysymykseesi; “Vanhempien kisapisteet voidaan laskea sijoitusten sijaan myös ominaisuuspisteiden perusteella.” Eli pelkästään sijoitukset tai ominaisuuspisteiden perusteella hevonen saa pisteet.


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @Reprobate tuota mietin itsekin. Ja uskonkin, että sijoituksista tässä on kyse, mutta mielestäni siinä tapauksessa vähän harhaanjohtavasti ilmaistu tuo alku. 😛


 • Esteratsastajat

  @Hanne villejä ei hyväksytä paitsi ravihevosilla, työhevosilla ja VPA palkituilla : )
  “Sijoituksiksi hyväksytään jaosten (ERJ, KRJ, KERJ, VVJ, MEJ ym.) alaisten kilpailujen ja VSR:n/VSHK:n alaisten kilpailujen tulokset.”
  “Poikkeuksena ratsut, jotka ovat palkittu palkinnolla VPA:n laatuarvostelussa, voidaan arvostella villien kilpailujen tulosten perusteella.”
  “Ravurit: Tuloksiksi hyväksytään VRER:n alaisten kilpailujen, sekä villien ravien tulokset. (myös työhevosilla villit hyväksytään)”


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @Jannica niin tuo hevosen oman kilpailumenestyksen kohdalla. Mutta esim. jalostusarvostelussa hyväksytään näemmä myös villit sijoitukset jälkeläisillä, niin tuo vähän hämää, että miksei sitten vanhemmillakin, kerta mitään ei ole suvun kohdalla erikseen mainittu.

  Aikaisemmin mulla ei siis oo ollut tämmöstä tilannetta, kun vanhemmat, itse hevonen ja jälkeläiset on aina kisanneet vaan alaisissa ja kaikilla ollut täydet sijat. Nyt vaan tuli eka kertaa vastaan tämmönen erikoisempi tapaus, niin sillä varmistelen että lähdenkö etsimään myös kisaosallistumisia sijoitusten lisäksi ja lasketaanko vanhempien villit sijoitukset myös mukaan. 😄

  EDIT: Joo, no ehkä mä nyt lopetan tän pilkun hinkkaamisen ja katsotaan mitä pisteitä sitten tulee seuraavassa tilaisuudessa, jos ehdin hepan sinne työntämään. Eipä tää niin vakavaa ole kuitenkaan. 😄


 • Esteratsastajat

  Aijoo, kappas vaan 😮 • Vanhemmilta huomioidaan kaikki kilpailutulokset (myös ne villit), eli sivuilla puhutaan virheellisesti tuossa yhdessä kohdassa sijoituksista. Korjataan sivuille asap. :slight_smile:


 

11
Online

1.0k
Users

13.9k
Topics

266.8k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.