Virtuaaliset Suomenratsut tiedottaa • VIRTUAALISET SUOMENRATSUT

  "Virtuaaliset Suomenratsut on syyskuussa 2011 perustettu virtuaalinen yhdistys, jonka idea on tukea suomenhevosten asemaa virtuaalisessa maailmassa, eritoten tulevaisuuden tähtiä, eli nuoria ja näin myös kasvattajat nostetaan omaan asemaan.

  Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on myös markkinoida rodun asemaa virtuaalimaailmassa, antaa tietämättömille tietoa rodusta ja tuoda kasvattajat esille haastatteluin ja esittelyin."

  Hei kaikki suomenhevosharrastajat sekä rodusta kiinnostuneet!
  Viime kuun loppupuolella järjestetyn kakkosylläpitäjähaun seurauksena Miljan seurana VSR:ää ylläpitää nykyään Lissu T. Lähdemme puhaltamaan yhdistyksen nykyistä toimintaa jälleen henkiin sen kaikilla osa-alueilla. Näin alkuvaiheessa mitään hirvittävän suuria toiminnallisia muutoksia ei tule tapahtumaan, mutta jokunen asia on muuttunut / muuttuu.

  Uusi sähköpostiosoite. Yhdistyksen uusi sähköpostiosoite on vsr.kisat[at]gmail.com . Kaikki VSR:n alaisten tapahtumien osallistumiset, arvonimihakemukset sekä muut yhteydenotot tulevaisuudessa tähän osoitteeseen, kiitos. :slight_smile:

  Yhdistyksen sivut tulevat muuttamaan. Yhdistys siirretään hoppana.netistä lasileija.netiin. Muuton ollessa valmis tiedotamme asiasta uudemman kerran, jotta kaikki löytävät uusille sivuille ja saavat linkkinsä päivitettyä.

  Tämä tunnus. VSR:lle luotiin oma Keskustatunnus tiedostusta ja yhteydenpitoa helpottamaan. Tästä lähtien erilaiset kysymykset, kehitysehdotukset, ideat, risut ruusut, aivan kaiken, voi lähettää tämän tunnuksen chattiin mikäli kokee sen sähköpostia mielekkäämmäksi vaihtoehdoksi. Käyttäkää nimenomaan VSR:n tunnuksen chattia yhdistysasioissa, ei kummankaan ylläpitäjän henkilökohtaista tiliä! Osin jo siksi, että Lissulla on yhteinen tallitunnus narrin kanssa täysin henk.koht. tunnuksen sijaan. :slight_smile:

  Miten tästä eteenpäin? Kuten aikaisemmin totesimme, yhdistyksen nykyistä toimintaa puhallellaan kunnolla takaisin käyntiin. Olemme myös ideoineet kaikkea uutta, lähinnä erilaisia tapahtumia, mutta niistä tiedotetaan kun niiden aika on. Nyt tärkeintä on saada yhdistys tukevasti jaloilleen ja pyörimään nykyisissä puitteissaan. Vanhan, vahvan perustan päälle on hyvä rakentaa ja kokeilla uutta. :slight_smile:

  Ottakaa reilusti yhteyttä, jos jokin asia askarruttaa mieltä, teillä on risuja tai ruusuja, kehitysehdotuksia tai ihan mitä tahansa. Yhdistys pyörii jokaista suomenhevosharrastajaa varten. Laittakaa myös tämä tili seurantaan. :blush:

  Oikein ihanaa alkanutta vuotta kaikille! <3

  Terveisin
  Milja & Lissu T.


 • Esteratsastajat

  Hienoa : ) Tulevatko rotunäyttelyt taas kehiin? Entäs ne kilpailuviikot / ikäluokkakilpailut?


 • Suomenhevoskasvattajat

  Mä niin arvasin että Lissu saa tän pestin, te ootte kyllä oikea tehotyttötiimi! Mahtavaa että yhdistys pääse nousemaan uuteen loisteeseen! :hugging: • @Jannica Kyllä, rotunäyttelyt, ikäluokkakilpailut ym. polkaistaan käyntiin, toivottavasti hyvillä osallistujamäärillä. :slight_smile: Jotain vanhoista, nyt elvytettävistä tapahtumista saattaa pudota kelkasta, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Ennemmin kehittelemme jotain uutta, ehkä suuremman suosion saavaa, kuin pyöritämme jotakin kahden-kolmen ihmisen käyttämää tapahtumaa. :slight_smile:

  @Melina Kiitos, ja upea kuulla, että luottamusta löytyy! :blush:


 • Esteratsastajat

  Hyvältä kuulostaa, nämä itseäkin kiinnostaisi kun en ole niissä ennen mukana ollut niin lähinnä kasvattien ikääntymisiä silmällä pitäen kyselin tuleeko niitä :D • :horse_racing_tone1: • Mahtavaa! Rotunäyttelyitä olenkin pitkään kaivannut, tuovat kivaa lisäintoa suokkeihin ja niistä saa sopivasti repästyä viitisen sataa sanaa pk-merkintääkin :D • @Sorel Mukava kuulla! Keskustaan tulee tieto, kun rotunäyttelytoiminta pyöräytetään jälleen käyntiin. :slight_smile: • :horse_racing_tone2:


Kirjaudu sisään voidaksesi vastata
 

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.