M: sh, she • Jeililäistä hevosenlihaa tarjolla!
  Jos erillistä mainintaa ei ole, ei kasvateilla ole kisaus- tai laatispakkoa. Vaatimuksena kaikille se, etteivät sivut katoa netistä (tallentaminen esim. web archiveen). Rekisteröiminen VRL:n suotavaa, muttei pakollista. Ilmoituksessa olevia nimi, koulutustaso ym. vaihtoehtoja saa hyödyntää jos tahtoo, pakollista se ei ole.

  • Sukupuoliin ja nimiin mahdollista vaikuttaa
  • Painotus ja koulutustasot omistajan päätettävissä
  • Syntymäajat touko-kesäkuulle

  Jokaiselle kasvatille mahdollista saada mukaan lyhyt teksti, esim. pieni luonteenpätkä tai päiväkirjamerkintä.


  o. / t. Jeilin Kuutamolla / Kuulilja / Kuutamonoita / Tähtimö
  suomenhevonen, rautias
  yleispainotus

  3-polvinen
  isä Rajattoman Kuutamo (KTK-III)
  emä Pirunkorven Nuokkulilja

  Vaatimukset: ei vaatimuksia
  Odotettava koulutustaso: he A - 90cm
  Mis sie tarviit oikei hyvvää ratsastuskouluputtea, nii täs siul on sellane. Tai ensivarsaa alusta asti koulutettavaksi. Eikä tämä pahaksi muutu tavoitteellisemmassakaan kodissa, tosin isompia haasteita ei varmaan kannata odottaa. Tekee mitä pyydetään ja silloin kun pyydetään; liikkuu, seisoo, antaa tassua, ihan mitä vaan. Ja ei, meillä ei suoriteta lobotomiaa vastasyntyneille varsoille.


  o. / t. Jeilin Muskottimörkö / Villivanilja / Neilikka-Niilo / Kanelikimara / Sahramisurma
  suomenhevonen, rautias
  koulu- / yleispainotus

  4-polvinen
  isä Vaniman Vinssi (KTK-II SV-II)
  emä Vappulan Vanilliini

  Vaatimukset: 20 KRJ sijoitusta
  Odotettava koulutustaso: va B - 50cm
  Lalli yllätti meidät kaikki pyöräyttämällä aivan yltiösosiaalisen varsan. Siis ihan ältsin ihana ja hilveen höpsö. Vauhtia kyllä piisaa ja vaarallisia tilanteita yhtälailla, mutta kun piiperöinen on niin symppis, aina silmät säihkyen ja hörinämoottoria vongutellen ihmisiä vastassa. Kujeileva, itsepäinen ja hieman herkkis tyyppi, mutta silti, kuka tähän nyt ei rakastuis?


  o. / t. Jeilin Harminhaave / Pahahalla / Pirunpaula
  suomenhevonen, rautias / voikko
  koulu- / yleispainotus

  pitkäsukuinen
  isä Vaniman Huuma (KTK II Ch KRJ-I SLA-I SV-III jälk. C)
  emä Viisikon Paha Suustaan (KRJ-I KV-II)

  Vaatimukset: ei vaatimuksia
  Odotettava koulutustaso: va A - 100cm
  Suskin kanssa joutuu aina vähän äippälomia ootellessa jännäämään, että minkähänlainen ilmestyskirjan peto sieltä tällä kertaa tulee pihalle. Sen aiemmat varsat onkin olleet ihan onnistuneita vedoksia, mutta kolmas kerta toden sanoo ja läskikshän se meni. Varsan eduksi täytyy todeta, että se on ihan mukava tiettyyn pisteeseen asti. Tyhmänrohkea, herkkä ja temperamenttinen, mutta silti ihan mukava. Sitten kun se piste ylittyy - ja se ylittyy herkästi - menee asiat yllättävän äkkiä päin puuta, noin niinku kauniisti sanoen. Mutta hei, kapasiteettia useemman tollon edestä ihan mihin vaan! Kyllä se siitä.


  o. / t. Jeilin Lilyberry / Starling / Silverion / Silverydust
  shetlanninponi, rautias (+kimo / +päistärikkö)
  valjakko- / yleispainotus

  3-polvinen
  isä Sterling Honey
  emä Lilium 5594 (KTK-II Ch-DR)

  Vaatimukset: ei vaatimuksia
  Odotettava koulutustaso: he B - 50cm - noviisi
  Oman elämänsä Peter Pan ja Harry Potter - aina ajautumassa seikkailuun eikä koskaan kasvamassa aikuiseksi. Tämä pieni ponipersoona on äärettömästä uteliaisuudesta ja rohkeudesta sekä vekkulista pilkkeestä huolimatta kiltti ja usein jopa melko kuuliainen, ei siis pelkkä puutarhajyrsin, vaikka sinnekin voi toki seikkailuillaan ajautua. Sopii takuulla monipuoliseen käyttöön ja näyttöön (jos tuomarit tykkäävät yltiösosiaalisista pusumaakareista), eikä ole huono valinta kasvattajallekaan.


 • Laukkaurheilu

  Oioi! Lähtiskö mahdollisesti molemmat suokit meille Ruskavaaraan? 😄 Yleispainoitteiseksi päätyisivät ja kisaisivat sijat täyteen, jonka jälkeen käydään laatiksissa näyttäytymässä ja mahdollisesti myös KTK 🙂 • Nostellaas!
  Dimman tarjous huomioitu. 🙂

  Ja näin yhteisesti vielä, teen päätöksiä tulevista kodeista seuraavan viikon-kahden aikana. • ⏫ • Tervanokka/Vedenneito olisi tervetullut meille Pirunkorpeen (linkki allekirjoituksessa). Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluisi erj/krj/kerj kisaaminen, sekä oletettavasti vähintään yksi laatuarvostelu ja toivottavasti myös kantakirjaus. • Tarjous huomioitu 🙂
  Viimeistään vklp aikana lapsoset maailmalle. • ⏫ • Jeilin Tervanokalle tarjoisin kotia Raatteen tiluksilta (ak). Tamman kans ensin vaavilaatiksien kautta kisoihin ja sieltä mahd. lajilaatiksiin ja vaavit tulille. Kantakirjaan myös jos kelposuus jostain saahaan revittyä 🙂 • @Dimma 1. varsa siulle ole hyvä ja
  @Cannabia 2. varsan onnellinen omistaja.

  Sivuja ja rekkaus parin viikon sisään (jos ei onnaa niin lisää aikaa saa kysymällä). Rekisteröinti tallin tunnukselle JEIL1205, kasvattajaliite Jeilin ja maa Suomi.

  Haluatteko noita lupaamiani varsaluonnetta (ei välttämättä varsinaisesti varsasta mikäli haluatte ikäännyttää hevosen nopeasti, mutta ei sisällä käyttöominaisuksia) ja päikkymerkintää? Jälkimmäinenkin voi olla jo aikuiselle hevoselle tai sen voi lunastaa myöhemminkin.

  Shettispallero vielä vailla omaa kotia ja ensi viikolla tulossa kaksi uutta (sh ja she) varsaa! 😊 • @serena Ihan mahtavaa, kiitos 🙂 Nyt pitääkin vaan miettiä että tuleeko tästä tamma vai ori 😄 Päikkymerkintää voitaisiin mahdollisesti myöhemmin harkita, mutta luonnepätkää emme varmaankaan tarvitse. Laittelen sivuja kun osaan päättä tuon sukupuolen ensin 😉


 • Laukkaurheilu

  Oi, ihanaa ❤ Päikkymerkintä voisi olla ihana, mutta varsaluonne tuntuu hieman turhalta, kun kuitenkin mahdollisimman pian (kun inspiroi ja motivoi) kirjoitan aikuisen luonteen ja varsaluonne menisi ihan hukkaan 🙂 Helpompi myös kirjoittaa koko luonne itse, kun saa ideasta kiinni! Joku varsapäikkymerkintä voisi olla aivan ihana, jos tykkäät sellaisia kirjoittaa. Mikään pakko ei tietenkään ole, mutta jos inspiroi, niin otetaan kyllä mielellään vastaan. Varmaan tässä viikonlopun aikana teen sivut heppaselle, niin ei jää sitten sen enempää roikkumaan. • Hyvä, odottelemma sivuja, ja katsellaan niitä päikkymerkintöjä sitten. 😊 • Kaksi ponilasta vielä kaupan!


 • Suomenhevoskasvattajat

  Oon käynyt ihastelemassa tota vikaa varsaa useasti, mutta kun se vihulainen on sukua mun säälittävän kokoiselle neljän ponin laumalle :frowning2: 💔 • @Melina Anna mennä vaan, lainaat sitte muualle jos jalostukseen käytät 😉


 • Piirrosharrastajat

  Moikka moi! Haluaisin itselleni tuon ensimmäisen shettisvarsan tammana. Olisi mahtavaa saada se, tamma tulisi asumaan täällä http://galaksi.suntuubi.com/?cat=9 (tuossa siis esittelyä itsestäni ja tallistani). Ja tässä olisi sivunäyttöä: http://galaksi.suntuubi.com/?cat=19. Näin, nyt jään odottelemaan jännittyneenä vastausta (:! • @Iitu Harkitaan. :slight_smile: • @Dimma Mites sivut? 🙂


 • Laukkaurheilu

  Hyvä kun muistutit! Kävin yks päivä läpi näitä ostettuja (koska laiskana en ollut jaksanut saman tien lisätä) ostettujen listalle mutta onkohan tämä ollut ”liian pitkän aikaa” sitten niin en pitemmälle katsellut omia vastauksiani topiin 🙂 Katsellaas jos vaikka tänään saisi sivuja aikaiseksi. • :unicorn: Yksi kappale koulutuupparia kaupan.


 

2
Online

780
Käyttäjät

10.1k
Aiheet

178.1k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.