KWPN laatuarvostelu etsii kakkosylläpitäjää • KWPN laatuarvostelu etsii toista ylläpitäjää kaveriksi

  Laatuarvostelutilaisuudet ovat tällä hetkellä pyörineet kahden kuukauden välein ja siellä on yksi tilaisuus vielä kesken, joka on sattuneista syistä jäänyt hoitamatta loppuun. Tämä on yksi syy miksi haluan toisen ylläpitäjän, jotta kaikki ei pyörisi vain yhden ihmisen varassa.

  Toisen ylläpitäjän vastuutehtäviin kuuluu samat hommat mitä minulla, eli tilaisuuksien hoitaminen, mahdollinen tuomarointi ja tietenkin mahdollisuus vaikuttaa laatuarvostelun toiminaan ja pisteytykseen. Myös toiminnan lisäämistä voidaan harkita jos toinen ylläpitäjä on halukas lähteä tälläiseen mukaan (esimerkiksi järjestää vaikka tempauksia kantakirjalle)

  Nykyisellään hommaa ei siis ole paljoa tilaisuuden järjestämisen lisäksi. Sivut toimivat Wordpress pohjalla eli sivujen hallinnointi tapahtuu selaimesta käsin, perehdytän tietty Wordpressin käyttöön mikäli se ei ole entuudestaan tuttu.

  Hommaan etitään sellaista jolla on intoa ja halua lähteä toimintaan mukaan. Vapaamuotoiksia hakemuksia voi pistää chatin kautta tai sähköpostitse virtuaali@vahtipossu.org

  Jos tulee kysyttävää, niin kysyä voi. Olen aivan varmasti unohtanut jotain oleellista 😄 • Mää en nyt vielä hakemusta pistä tulemaan, mutta jos ei meinaa löytyä toista ylläpitäjää niin kysäse multa… 😄


 

26
Online

721
Käyttäjät

8.9k
Aiheet

153.2k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.