m. KTK-kelp. sh-o kuvineen


 • Shetlanninponit

  Uusi vuodet ja uudet kujeet - mikäpä olisi parempi aika ostaa itselleen uusi nuori, jolla on potentiaalia lajiin kuin lajiin? Tämän varsan kanssa pääsee taatusti niin pitkälle, kun ratsastajalla riittää rahkeet - se sopii erinomaisesti koulu-, este- ja kenttäradoille ja jos se perii yhtään emänsä monilahjakkuutta, voi ori menestyä myös valjakkohevosena. Mielenkiintoinen suku, jalostuksellisesti arvokas.

  Ori myydään ensisijaisesti kilpailuista ja kantakirjauksesta kiinnostuneeseen kotiin, mutta tärkeintä on löytää luotettava ja pitkäaikainen koti kivalle harrastekumppanille. Yksinkertaiset myyntiehdot lyhykäisyydessään luettuasi jätäthän ostotarjouksen alle tai sähköpostiin vpvirtuaali@gmail.com!

  Vähäpellon Snygge, Svala, Zacharias
  synt. 10.01.2018 :flag_fi: (kuva)
  i. Kärmeniemen Svalglada KTK-II
  e. Vähäpellon Valeria KTK-II


 • Kenttäratsastajat

  Ei saatana Snygge 😍 Mikä ihana!!!


 • Shetlanninponit

  @matty ota siitä x)


 • Shetlanninponit

  Valloittava ori edelleen vailla omaa ihmistä. ❤ • Miksi tää on vielä täällä! 😂

  Mikäli on vielä kodittomana, niin kai jostain Jeilin nurkkauksesta näin kivalle hevoselle tila löytyy, jos siis saisin hänestä väännellä ihan kenttämopon. Iän kartuttua suuntana kilpakentät, normaalikisoissa ainakin koulu-, este- ja kenttäratsastuksen merkeissä sekä porrastetuissa kenttää, ja toki komealle miehelle kantakirjapalkintokin täytyisi käydä hakemassa. Lisäksi meillä käydään mahdollisuuksien mukaan näyttelyissä ja luovitaan noin muuten tasaiseen tahtiin kohti laji- ja rotulaatiksia. Jälkikasvua katsellaan sitten sen mukaan miten tallista tammoja löytyy ja tilanteen mukaan tarjoillaan tavaraa vähän muillekin.

  Näyttönä tuosta oma tuonti Tervasenkeli.


 • Shetlanninponit

  @serena tää on odotellut sua 😉 että ei muutakuin trailerin kanssa vähikseen hakemaam poika kotiin. 😎 • @VP Mulle tais olla varattuna varsa samasta yhdistelmästä, vai muistanko emän väärin? :thinking:


 

1
Online

779
Käyttäjät

10.1k
Aiheet

177.9k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.