m: upeet NF, RP & W


 • Ponimania

  Myynnissä marras- ja joulukuussa syntyneet upeat urheiluponit jotka ovat jo valmiita valloittamaan maailmaa 💕
  Näille etsinnässä aktiiviset ja rakastavat kodit joissa pääsevät kisakentille ja jalostuskäyttöön siistien sivujen kera. Vanhemmat tähtäävät tulevaisuudessa laatuarvosteluihin. Tarjouksia voi jättää tähän alle, chattiin ja sähköpostiin (krumelur.virt@gmail.com). Ponien nimet eivät ole lukkoonlyötyjä eli näihin saa ehdottomasti vaikuttaa, nyffeillä on myös syntymäaika muutettavissa : )

  Myyntiehtoina ponit on rekisteröitävä ja sivut ilmoitettava minulle kahden viikon kuluessa (lisäaikaa saa aina ilmoittamalla). Jos ponista joutuu luopumaan tai virtuaaliharrastus päättyy, palautetaan poni ensisijaisesti kasvattajan myytäväksi. Nyffien rekisteriohjeet löytyvät Roscofin sivuilta ja muiden ohjeet Brunnbyn sivuilta.

  Ja itse sydänkäpyset:

  Kaikki meni! • Et arvaa paljon himoitsen noita welshejä… 🤤 • hei tällaset pitäis kieltää lailla, tää ei oo nyt yhtään reilua 😍 jos toi WPB olis ollu kaksipolvinen olisin senkin halunnut saman tien … mutta toi cobivarsa Teddyboy / Candyfloss olisi tervetullut meille orina joukon jatkoksi 😇 hän pääsisi kilpailemaan SPC ja näyttelyrinkejä sekä sijoituksia sen verran että kelpaa jälkeläisnäyttönä 😆 meillä ponit kisaa valjakkoa, mutta hänelle on mahdollista kisata myös koulusijat (ja este, jos tarvii) vanhempia varten. jalostuskäyttöön myös tottakai ja kantakirjaan kun kerran näyttelyitä kierretään, mutta laatiksiin ei tähdätä. sellasta rentoa hömppäilyä mutta tarvittavat hommat tehdään kyllä, jos näin sanotaan 😄 • Hitsi nää sun ponit on niiiiiiin!

  Hei yks tommonen Roscoff Buttons olis tervetullut liittymään Cottonfluffin kaveriksi Jeilin ponilaumaan. Vartuttuaan pääsisi aktiivisesti kisaukseen josko saatais väänneltyä hänestä semmoinen paremmanpuoleinen yleisponi. Sen mukaan (sekä toki kasvattajan toiveita mukaillen) sitten mahdollisesti lajilaatiksiin kunhan aikanaan saadaan tulokset sille tolalle. Kokeillaan myös varmaan onneamme näyttelykehissä ja tiiä vaikka kantakirjapalkintokin napsahtaisi mukaan. Jossain vaiheessa olisi aika myös tekaista muutama pikku-buttonssi meidän päiviä piristämään. • Mulla ei olekaan Moanassa yhtään brunnbylaista vaikka teillä onkin yksi moanalainen, joten oliskohan aika korjata tilanne? Lähtisikö Brunnby Poesi Moana part bredsiin tulevaisuuden siitostammaksi? Yksipolviset ikääntyvät meillä nopeutetusti eli ikääntyy suoraan 4v, jonka jälkeen 1kk=1v eli pian päästään kilpailuihin! Tulisi luultavasti kilpailemaan porrastettuja koulupainotteisena laatisvalmiiksi asti (KRJL:ää en lupaa mutta en sulje poiskaan) ja esteitä taviskisoissa sen verran mitä mun kisalistoille mahtuu.


 • Raviharrastajat

  Mää oon niin pitkään ihaillut Roscofin nyffejä etten voi olla tarjoamatta kotia Masterbeamille. Ori pääsisi aussien joukkoon, mutta sekasorrosta löytyy muitakin westernratsuja sekä connemara ja shettis. Australian lämpöön pääsisi kilpailemaan sekasortoisesti kaikissa kissanristiäissä sekä päiväkirjaan tulisi täytettä ajan myötä. Mitään nopeaa täytettä orin sivuille ei ilmesty,vaan ajan kanssa sinne keräillään kaikkea. Ja eiköhän jostakin saataisi ainakin yksi jälkeläinen jatkamaan sukua. Pitkän loppuniän kodin saisi Cramptonista. Näyttönä vaikka se connemara!

  Edit. Ehkä mun pitääkin perua ostotarjoukseni, sillä koulujen taas alkaessa ja kauhean stressin painaessa päälle en voi tarjota orille parasta mahdollista kotia.


 • Ponimania

  Kiitos ihanista tarjouksista 😊 ❤ Laitetaan ekat ponit pakettiin parin päivän sisällä!


 • Ponimania

  Aamunosto vielä!


 • Ponimania

  Noniin, nyt vihdoin uudet kodit näille :3
  Brunnby Teddyboy / Candyfloss @leahiiii sulle! Onko nimiehdotus ok vai haluutko jotain muuta? : ) Ja tosi nasta ois jos vanhemmille saisi näyttöjä, toki etenkin isäori on iteki niin raakiles vielä että ei niillä oo minkäänlaista hoppua :'D
  Roscoff Buttons @serena Tää teille Cottonfluffin seuraksi ❤ Oliko tuo nimiehdotus sulle ok?
  Brunnby Poesi lähtee mielellään Moanaan @Nintsu 😊 Hänen nimiehdotus passeli? • @Liia Ihanaa, kiitti! Buttons on just hyvä nimi ❤ Väkertelen sivuja varmaankin tämän illan aikana. • @Liia kiitos ❤ hmm leikittelin vähän nimi-ideoilla ja mieleen tuli muutamia, jotain Cottonpurr ja Cottonbear tyyppisiä, mutta jos sulla olis pari lisää antaa orille ? 😆 • Jeij! Nimiehdotus on kiva, Poppi siitä tulee lempinimeltään. Yritän tehdä sivut mahd. pian!


 • Ponimania

  @leahiiii chättäilen sulle kohtapian pari nimiehdotusta! : )

  Nyffi ja ratsuponi vielä vapaina! 🐩 • Ajattelin ilmoittaa, etten ole unohtanut tätä mutta tällä hetkellä on vähän haipakkaa IRL-puolella 🙂 Tammikuun aikana varmasti!


 

18
Online

1.0k
Users

13.7k
Topics

262.1k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.