os. Suomenhevosten leikkimielinen suurlähettiläs (tekstipalkintoja, lyhyt vip) • :flag_fi: Hippaleikin itsenäisyyspäivän joulukalenteriluukusta paljastuu leikkimielinen kilpailu, jossa etsitään juuri sitä suomalaisinta suomenhevosta. Arvostelu tapahtuu Eenun etukäteen keksimien salaisten kriteerien sekä muutaman arvonnan perusteella. Voittajalle on luvassa tuotepalkintoja sekä pk-merkintä kyseisen päivän kulusta. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan lyhyt valmennus.

  Osallistuminen on helppoa. Hevosen täytyy olla siis suomen(pien)hevonen ja siltä tulisi löytyä vähintään luonne sivuiltaan. Ratsastuskouluhevoset voivat yhtälailla olla samassa arvossa laatuarvosteluiden meriittihirmujen kanssa, mutta teksteistä saattaa kyllä olla hyötyä. Ei kuitenkaan välttämättä, never know 😉 Lisäksi osallistumisen yhteydessä tulisi vastata / perustella kahteen sivuilta löytyvään kysymykseen muutamalla virkkeellä. Ei ole iso homma se, sen voin taata.

  Lisätietoja löytyy tapahtuman sivuilta. Mukaan mahtuu yhteensä 30-hevosta omistajineen ja tietenkin vain yksi putte per omistaja. Osallistumisaika on varsin pikainen, mutta toivottavasti saadaan silti mukava porukka kasaan! Määrätyn vipin jälkeenkin voi vielä kokeilla osallistua mikäli tuloksia ei löydy sivuilta eikä osallistujamäärä ole täysi! :slight_smile:


 • Esteratsastajat

  Oi miten kivalta kuulostaa, käynkin heti katsomassa! ❤ • Laitetaan vippiä nyt sitten kuitenkin päivällä eteenpäin, koska voi olla, että itsenäisyyspäivänä ei kauhean moni välttämättä kerkiä osallistumaan. Eli vip 07.12 klo 23.00, saa edelleen kokeilla onneaan myös tuon jälkeen jos tuloksia ei ole vielä sivuilla :slight_smile: • :flag_fi: Kaikki mukaan, arvostelukriteerit ovat todellakin sen verran erikoisia, että kenellä tahansa saattaa olla hyvät mahdollisuudet voittoon! 😉 • ⬆ Suomenhevosia löytyy kasapäin, joten nyt vaan kaikki mukaan! 🙂 • ⬆ • ⬆ Vielä jos joku haluaa mukaan niin voi ilmottautua, koska aloittelen tuomarointia vasta huomenna illalla! 🙂 Varsin pienellä vaivalla voi voittaa suokilleen tekstin, toinen voittajalle ja toinen arvotaan osallistujien kesken (ja tämän hetkisellä osallistujamäärällä prosentit ovat aika helpot)! Kaikki sähköpostiosallistumiset on huomioitu, lisäilen teidät tämän illan aikana, tilaa on vielä reilusti! 😄


 

11
Online

779
Käyttäjät

10.1k
Aiheet

178.0k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.