Ongelma no. 6 ; js tabien muokkaus • @h02877 Tuohon mobiilitoimivuuteen, niin siis haaveena on ollut, että se näkyisi mobiililla samaan tapaan kuin esim. Rushockin sivut, jollon mielestäni ei sivupalkki kai ole ongelma. Jos en saa sitä niin toimimaan, niin teen uuden ulkan kokonaan.

  Muutit sä tuota koodia tässä välissä, kun nyt se näyttää toimivan? 😄
  Täytyypä yrittää tutkia mikä tossa on erilaista kuin omassa kokeilussani.

  / Jaaha, nyt tää mun aiempi kokeilukin toimii. Kiitos avusta joka tapauksessa! • Mobiilitoimivuudessa on kannattavinta, että sivustoa ei koskaan joudu scrollaamaan sivusuunnassa ja zoomailemaan tekstiä. Toimiihan se, mutta se rikkoo esteettisyyttä. • Sori mutta pakko nyt sanoo, että Rushockin ulkoasu ei ole “mobiilitoimiva”. Kuten Kirsiinakin sanoin, niin mobiililla ei pitäisi joutua zoomaan tekstejä, liikkumaan sivusuunnassa tms. Tekstin pitäisi olla samaa kokoa kuin desktopilla (joku 14px esim pikselikoossa), jolloin teksti vaatii tietysti pituussuunnassa enemmän tilaa kun laitteen näyttö on kapeempi ja teksti rivittyy enemmän.

  Virtuaalitalleilla tää nyt ei tietenkään oo iso juttu, mutta jos jotain voi helposti tehdä silleen, että sen selailu on mobiililla vaivatonta niin en ymmärrä, että miks sitä ei tehdä niin 😄 Mobiskaversiot on aina eri näkösiä kun desktop-ulkoasu, eikä se oo tarkotuskaan saada 100% sama asettelu yms. eri resoille. Mun mielestä toimivuus on ulkonäköö tärkeempää varsinkin mobiilissa. • @h02877 ot., mikä hiton Krisiina taas 😂 • @kirsiina haha näppäinvirhe 😄 sori! • Minä tiedä kyllä, että se ei ole ns. mobiilitoimiva, mutta tuo on se mitä itse pidän mieluisana. En voi sietää selata sivuja jotka on rakennettu muuntumaan mobiiliystävällisiksi, ja tää ongelma on ihan mun omassa päässä - en tykkää, ei voi mitään. Mie kuitenkin nykyisin istun aniharvoin koneella ja selaan omia sivujani pääasiassa mobiililaitteella, joten mulle on tärkeää, että ne näyttävät omaan silmään miellyttäviltä ja omaan käteen helpoilta selata myös siinä. 🙂 • Nyt se ei taas toimi. 😂 Sen enempää Jeilin uusilla sivuilla kuin tuolla @H02877 n linkkaamassa mallissakaan. • ⬆ • ⬆


 

16
Online

889
Users

11.7k
Topics

215.5k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.