ARJ: Muutoksia rotulistaan • ARJ:n rotulistalle on tehty pieniä muutoksia. Nämä muutokset tulevat voimaan tästä päivästä alkaen.


  Rotulistoille on uutuutena lisätty mongolianhevonen. Kyseessä on Mongolian alkuperäisrotu, joka ponikoostaan huolimatta luokitellaan hevoseksi. Mongolianhevosilta löytyy erikoisaskellajeina töltti ja passi, reaalimaailmassa mongolianhevosilla kilpaillaankin lähinnä nopeudessa.

  Mongolianhevonen on lisätty ARJ:n rotulistoille ryhmään 1 eli erikoisaskellajeja omaaviin rotuihin. Rotu saa oikeudet osallistua seuraaviin luokkiin: 3-käynti, 4-käynti, 5-käynti.


  Samalla rotulistoihin on tehty toinen muutos: pohjoisnorjanponeilta on poistettu oikeus osallistua islanninhevosten tölttiluokkiin. Tästä lähtien pohjoisnorjanponit osallistuvat 3-käynti-, 4-käynti- ja 5-käyntiluokkiin kuten muutkin rodut, joille ei ole rotukohtaisia luokkia. Tämä muutos olisi pitänyt tehdä jo yllämainittujen luokkien luomisen aikana. Muutos astuu voimaan tästä päivästä lähtien anotuissa kilpailuissa.


  (Sama tiedote löytyy myös jaoksen blogista sekä VRL:n tiedotteista.) • Vielä näkyville • Hei! Tätä tietoa ei ole missään ARJ:n virallisilla (väliaikaisilla?) sivuilla ja itseasiassa vielä Kilpailusäännöt ja ohjeet linkin alla Esimerkki kutsussa pnp voi vielä osallistua töltti luokkaan.

  Kiitos Kiojan olisin vieläkin epätietoinen asiasta ellei hän olisi ilmoittanut minulle osallistuessaan järjestämääni kilpailuun. Tutkittuani asiaa huomasin että olette ilmoittaneet muutoksesta Blogissa mutta mitään merkintää ei siis ole itse ARJ sivuilla joille ensimmäisenä päätyy Virtuaalijaoksen linkistä enkä todellakaan olisi löytänyt tietoa täältä Keskustan foorumista. • @jellybean Meillä ei tosiaan ole sivuille tullut tehtyä minkäänlaista ajankohtaista-osiota joten olen ilmeisesti onnistunut unohtamaan linkata tämän infon myös etusivulle, pahoittelut siitä. Elimme pitkään siinä uskossa että jaokset palaisivat täysin VRL:n alle ja omat sivut olisivat vain väliaikaset.
  Infohan tosiaan löytyy myös VRL:n tiedotteista, eli blogi ja Keskusta eivät ole olleet ainoat infopaikat.

  Kovasti yritin katsoa että muutos olisi joka sivulle korjattu mutta tietysti jotain sitten unohtui, kiitoksia tästä. Esimerkkikutsu on nyt korjattu.

  Ymmärsinkö nyt oikein viestistäsi, että olit järjestänyt kilpailut ja osallistumisvaiheessa oli huomautettu siitä ettei pohjoisnorjanponeilla ole enää kilpailuoikeutta? Tämä on nimittäin sellainen asia mikä olisi pitänyt huomata jo kutsua hyväksyessä ja siitä olisi kyllä tullut korjauskehotus. Minäpä pistän vähän infoa tuonne meidän kalenteriväelle että tarkkuutta hommaan.


 

14
Online

936
Users

12.4k
Topics

230.7k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.