Myynnissä kolmepolvinen sh-o


 • Ponimania

  Vuornassa syntyy marraskuussa peräti yksitoista suloista suomenhevosvarsaa joista yhdeksälle on etsinnässä se ikioma rakastava koti! Varsojen vanhemmat tähtäävät kukin vuorollaan laatuarvosteluihin ja mahdollisuuksien mukaan myös kantakirjaan, joten varsoistakin tulisi varmasti oivia kisaratsuja omiin lajeihinsa. Vanhempien kaikkia painotuslajeja ei tarvitse tiukkaan tuijotella vaan uusi omistaja voi kisata siinä lajissa minkä tuntee omakseen.

  Jokaisen varsan nimi on vielä muutettavissa ja syntymäaikaankin voi vielä halutessaan vaikuttaa. Kasvattajan lyhyet horinat varsojen mahdollisista luonteenpiirteistä saa kopioida mukaan tai käyttää inspiraation lähteenä : ) Myyntiehdot voi lukaista täältä ja tarjouksensa näyttöineen jättää joko alas, chattiin tai sähköpostiin. Sivut parin viikon kuluessa, lisäaikaa saa aina pyytämällä : )

  :flag_fi: 🐇 : ori Vuornan Jänöpupu / Lönnrot
  s. 19.11.2017, kolmepolvinen
  isä Mörkövaaran Jänisjahti && emä Runon Kaisla
  Ihana ja energinen orivarsa kunnon huumoripläjäyksellä! Tiukkapipoinen ja vakava käsittelijä ei varmasti tämän hevosen kanssa pitkälle pötki. Varsan isä on kantakirjattu toisella palkinnolla ja se kilpailee yleispainotteisesti niin koulua, esteitä kuin kenttääkin. Emä pysytellyt pelkkien kouluratojen sisäpuolella vaikka suvussa taitavia yleisratsujakin on.

  VARATUT VARSAT

  :flag_fi: 🍭 ori/tamma Vuornan Herra Huu / Herkkusuu
  s. 26.11.2017, yksipolvinen
  isä Hukanpoika && emä Vohvelisydän
  Kyseinen yhdistelmä on ollut jo pitkään mielessä mutta toteutumista on saatu vanhempien kisauran vuoksi odotella. Pienhevosmittoihin jäävä ihana pörröpää joka nauttii saamastaan huomiosta. Herkutkin sujahtavat suuhun hetkessä! Isä kilpailee koulussa, esteillä ja valjakossa, emän kanssa on valjakkokisojen lisäksi valloitettu koulukentät.


 • Esteratsastajat

  Adinassa olisi paikka kahdelle ihanaiselle suokkivauvalle. Ensimmäisenä silmään listalta osui Vuornan Tiukunen ja toisena Vuornan Herra Huu (jos pitää valita toinen, niin Herra Huu olisi ykkösvalinta). Molemmat pääsevät osallistumaan varsalaatikseen sekä suomenhevospuolelle, että vanhempien kisaamissa lajeissa. Myöhemmin saavat jonkin verran tekstejä sekä pääsevät kisaamaan vanhempiensa lajit täyteen. Jälkeläisiäkin tulee vähintään se yksi kappale, muusta menestyksestä riippuen myös laatiksiin tähdätään sitten joskus myöhemmin kun näyttöpuoli kunnossa tekstien ja jälkeläistön osalta.

  Pidemmittä puheitta pistän muutaman kaverin näytöksi tähän vielä:
  M.L. Siro-Aatos (vanhempi valmis ori)
  Herkkähetken Spraymaali (palkittu jaoksen kisoja kisannut ori)
  Adinan Drago (tekstinäyttö luonteen muodossa + näyttö varsalaatiksista)


 • Sekalaisen sakin omistaja

  Lähtisikö Vuornan Tiukunen meille Uuteenkuuhun? Tulevaisuudessa pääsisi kilpailemaan ja jalostuskäyttöön. Ihastuin täysin varsan vanhempiin, ja ottaisin mielelläni tästä yhdistelmästä varsan ❤

  Näyttöä löytyy Uudestakuun ratsutallista 😄


 • Suomenhevoskasvattajat

  Öö saanko kaikki?? 😍 no ei, mutta nää on kaikki ihan mielettömän ihania.

  t. Vuornan Sulostui & t. Vuornan Hukansydän? (Hukanpoika x Vohvelisydän)

  Nämä kaksi (tai jompikumpi) olisi tammoina tervetulleita Routaruusuun. Kilpailemaan (eka koulua ja esteitä, toka koulua), jalostuskäyttöön, näyttelyihin & toivottavasti kantakirjaan. Stressittömällä tahdilla kohti laatuarvosteluja kuten kaikki muutkin suokit. Näyttönä Turmio. 😄

  e// Priorisoin Sulostuin, koska toi suku on ihan 5/5.

  ++ Onnistuisiko joskus hamassa tulevaisuudessa Kahmon Kuupuru x Kepeekarma? Eli sitten kun tamma on kilpailunsa kilpaillut 😆


 • Ponimania

  Kiitos tarjouksista, kaikki huomioitu! Pistetään ekat varsat uusiin koteihin tänään illasta tai huomenna aamusta kun enemmän datailuaikaa 😊


 • Suomenhevoskasvattajat

  Ei pitäisi ostella lisää suokkeja, mutta kun tahtoo :DD!
  Tarjoan siis kotia Vuornan Surusoitto tammavarsalle Hupilasta. Meillä varsa pääsisi kilpailemaan kouluratsastuksessa KRJL arvostelu mielessä, sekä joskus (lähi)tulevaisuudessa ottamaan osaa kantakirjapippaloihin, sillä varauksella että kelpoisuus näyttelyistä saadaan. Näyttönä esimerkiksi Helmi jonka ura huipentuu sen ollessa ilmoitettu tämän kuun KRJL tilaisuuteen.


 • Raviharrastajat

  This post is deleted!

 • Ponimania

  Olipa hankalaa kun tuli useampi tarjous samasta varsasta. Ensimmäisille neljälle uusi koti kuitenkin valkattuna : ) Vielä monta kivaa jäljellä!

  @crimis Sulostui lähtee mielellään sulle, samaten tuon toisenkin varsan haluaisin sulle antaa koska rakastuin tuohon nimiehdotukseen (Hukansydän 😻 ) ++ Kuupuru x Kepeekarma sopii hyvin : ) ps. saako teiltä tilareita? 😅

  @Penelopeia Kyllä sitä aina pitää vähän lisää suokkeja hankkia eli Surusoitto lähtee sulle! 😄

  Kuupeto / Tiukunen -varsa varattu chätin välityksellä.


 • Suomenhevoskasvattajat

  Oi ihanaa kiitos! ❤ Ja saa meiltä tilareita, pistä yksäriä! 😉


 • Sekalaisen sakin omistaja

  :flag_fi: 🌿 tamma Vuornan Kehräs / Kanervala
  s. 22.11.2017, kaksipolvinen
  isä Vuornan Kajas && emä Vuornan Ketunkehrä
  Tässä hurjan energinen kaahottaja vauhtia ja energiaa arvostavalle omistajalle. Iloisen ja aina valmiin luonteensa kera tästä tulee varmasti hieno ratsu kisakentille! Kumpikin vanhemmista kisannut yksinomaan kouluratsuina.

  Lähtisikö tamma mukaan Tiusaan näyttämään taitonsa radoilla, tekemään parit jälkeläiset ja sitten hän pääsisi käymään SLA/KRJ/(YLA). Kuvien löytyessä myös kantakirjakelpoisuus hankittaisiin :slight_smile:


 • Ponimania

  @IslaT Lähtee mielellään! : 3 Onko nuo nimiehdotukset ok?


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @Liia oisko sunkin mielestä ok, jos varsan nimeksi tulisi Vuornan Ketunvala? :slight_smile:


 • Ponimania

  @IslaT Sopii, tosi ihana nimi ❤


 • Suomenhevoskasvattajat

  Onko Taikahallas vielä vapaana? 😍 Tälle olisi tarjolla koti meiltä Kaihovaarasta, jonka pienestä hevosjoukkiosta voikin katsoa myös näyttöjä halutessaan. Tulevaisuudessa tarkoituksena olisi tarinoinnin ohella kirjoitella vähän tamman varsa-ajoista ja koulutuksen jälkeen lähdettäisiin kisakenttiä valloittamaan erj, krj ja kerj -lajeissa ainakin. Vaikken välttämättä toimisikaan nopeasti, niin voin luvata sen että lupaamani asiat tulevat tapahtumaan aikanaan. Kysynnän mukaan jälkeläisiä ja SLA ainakin hyvin mahdollinen :slight_smile: • Harmasvilla vähikseen! 😍


 • Ponimania

  @Hazel & @VP Teille ehdottomasti varsat lähtevät! 😊


 • Ponimania

  Yksi pikkupupu vielä olisi kotia vailla 😄


 • Ponimania

  Hopsansaa!


 • Ponimania

  Yyyyyylös! Jänöpupu (… 😄 ) vielä kotiin jouluksi 🎀


 

5
Online

1.0k
Users

13.7k
Topics

261.7k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.