Varattavissa: fwb-tamma (piirretty)


 • Piirrosharrastajat

  Varattavissa Auburn Estaten kasvatti:

  🌹 Kallan Fallfudge, “Karkki” 🌹

  Suomenpuoliveritamma
  Kasvaa n. 164 cm korkeaksi
  Voikko, läsi & pilkku
  Syntynyt perjantaina 13. lokakuuta 2017

  Tulevaisuuden koululupaus
  Sukua virtuaalimaailmassa 2-polvea

  Lue tarina siitä, kuinka Karkki syntyi maailmaan. ❤

  Karkki on varattavissa omaan kotiinsa. Tämä sitkeä ja sisukas tammavarsa on aloittanut elämänsä aikamoisen häslingin saattelemana, mutta on täysin terve ja kaunis pitkäjalkainen kouluhevosen alku. Karkki vieroitetaan loka-marraskuun vaihteessa, jolloin se on valmis muuttamaan uuteen kotiinsa. Koti päätetään tarjouksien perusteella, joita voi laittaa tähän aiheeseen, minulle yv:llä tai sähköpostilla osoitteeseen auburninkartano@gmail.com .

  Karkkia saa tulla katsomaan niin monta kertaa kuin haluaa. Luethan myyntiehtomme, jotka eivät ole kovinkaan vaativat. Kasvattajat ilahtuisivat kilpa- ja jalostuskäytöstä.

  Varsa esiintyy vieroitukseen asti aktiivisena osana Auburnin tarinoita, joten sen elämää on helppo seurata foorumilta 😊

  // Edit: Karkki rekisteröidään VRL:n ja PKK:n rekisteriin kasvattajien toimesta ennen vieroitusta.


 • Oreihin hurahtaneet

  On se ihana ❤ Mutta ehkä mulla on tarpeeks työtä Epissä ja Verdissä. :thinking:



 • Oi että, onpa kaunis varsa.


 • Piirrosharrastajat

  Karkki ja kasvattajat kiittävät kehuista ❤ Tällähän on ihan mielettömän kivat vanhemmat, vaikka raakoja tuloksiltaan vielä ovatkin, mutta ihan täysin uutta verta piirrospuoliverisille! 😊

  Kotia voi tarjota laidasta laitaan: laadukkaaseen kilpailuun, harrastamiseen, tarinointiin, ei-tarinointiin… Kaikki huomioidaan!


 • Esteratsastajat

  Tarjolla loppuelämän koti Adinasta. Meillä edetään hevosen ehdoilla ja kaikki pääsevät kilpailemaan ja siitoskäyttöön. Meillä on piirrettyjä tällä hetkellä suhteellisen vähän, joka mahdollistaa persoonalliset tekstit ja käyn niiden kanssa myös useammin tarinapainotteisilla tunneilla sekä tapahtumissa, joka rikastuttaisi päiväkirjaa. Piirustuslahjoja multa ei löydy, joten lisäkuvia joutuisin ostamaan toisaalta, tämä tuskin on kuitenkaan ongelma : ) Karkki pääsisi ensin asumaan varsapihattoon toisten kanssa telmien ja samalla opeteltaisiin ison hevosen elämää. Varsapihatosta isojen puolelle Karkki siirtyisi täytettyään 4 vuotta, jolloin se myös pääsisi tutustumaan ratsastuksen saloihin ja hiljalleen kisaamaan, kehittymiselle ja aikuiseksi kasvamiselle on siis runsaasti aikaa, eikä meillä viedä vauvoja radalle. Kisakäytön aloitettuaan Karkki olisi myös käytössä etupäässä piirrettyyn jalostukseen. Siinä mielessä Karkki olisi harvinainen lisä meidän piirrettyjen kaartiin, että muut ovat aikalailla lyhytsukuisia tai evm-hevosia : )

  Näytöksi vaikkapa meidän Eetu-poni, jolta näkee kisanäyttöä sekä tekstinäyttöä ja aktiivisuutta : )


 • Piirrosharrastajat

  Ihania tarjouksia jo tullut, kiitos niistä ❤ luen ne huolella ja ajan kanssa nyt viikonloppuna, joten jos vielä joku kiinnostuu, niin saa laittaa tarjousta tulemaan 😊


 • Piirrosharrastajat

  ⬆


 • Piirrosharrastajat

  Kiitos aivan ihanista tarjouksista, Karkin koti on päätetty ja varsan omistajalle on asiasta ilmoitettu. ❤ Päätökseen vaikutti tällä kertaa ratkaisevasti se, että halusimme kasvatin maailmalle pois omalta tallilta viemään Kallan -kasvattien mainetta uudelle levelille ja uusiin piireihin.

  Tilausvarsoja saa kysellä, ja joulukuussa palaamme asiaan taas uuden kasvatin voimin! 😘


 

26
Online

743
Käyttäjät

9.3k
Aiheet

161.9k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.