Pelottaako "virtuaalilama"?


 • Tarinaheppailijat

  mä oon -02 syntyny et en osaa sanoa kuulunko mä somesukupolveen vai en : D oon nuorempana lukenu aiva saakelisti, asuin pienes kyläs jonka pikkukirjaston heppakirjat oon lukenu aiva kaikki (200-300 kirjaa about). omaa konetta ei oo jote mä oon koneella ehkä 2-3 kertaa viikossa, jokasel kerral vähä eri aikoja mutta että puhelimella tulee oltua paljon enemmän. mut mä tiiän et sikku lukioon pitää ostaa oma nii varmaa käytän paljo enemmän tietsikkaa ku kännykkää! mua kuitenki omien sivujen itte tekeminen kiinnostais ja haluaisin oppia, mut ei mitään hajuu mistä ja miten alottaa ja ku ei oo oikee aikaakaan keskittyä.


 • Moderaattorit

  Siis oikeestiko tossa otsikossa on kokoajan lukenut lama? :DD oon kokoajan lukenut “pelottaako virtuaalimaailma” ja miettinyt et pitäiskö siinä lukea “pelottaako virtuaalimaailman hiljaisuus” tms 😄 koska aihe on tämä.


 • Piirrosharrastajat

  Lainaan itseäni suhteessa tähän mielikuvituksettomaan somesukupolveen:

  @J. said in Pelottaako "virtuaalilama"?:

  Aloittelevia, perinteiseen (nostalgiseen?) tarina- ja piirrostapaan omien unelmahevostensa kanssa harrastavia virtuaalitalleilijoita on ja paljon. Alustana instagram on nettisivuja helpompi, anteeksiantavaisempi ja täysin riittävä siihen, että piirtää ihanan hevosen, keksii sille tiedot, ja julkaisee sen kuulumisista pieniä päivityksiä joista kaverit voivat tykätä ja joita voi kommentoida.
  Mitäpä heillä olisi tarvetta tulla oikealta ammattisiittolalta vaikuttavan, pitkäjänteisesti koodatun, arvontaan ja valokuviin ja laatuarvosteluihin ja vuodesta 2009 sukutaulunsa sisältöä kerryttäneisiin ktk-hevosiin perustuvan tallin kasvattimarkkinoille. Tuskin mitään.

  Ei se puuha ole klikkailun helppoudesta tai toimintojen automatisaatiosta kiinni, koska kuten sanottua, sitä varten on Howrset ja StarStablet jo olemassa.

  Hauska juttuhan on siinä, että ensi vuonna -09-vuoden lapset täyttää sen 9 vuotta. Se on ikä, jolloin varmaan itse eksyin ensi kertaa virtuaalitalleille - ja nimenomaan tarina- ja piirrostallien hoitopäikkyjä ihailemaan. Hevonen, jonka virtuaalisuku on yhtä vanha kuin itse on, olisi ainakin mulle ihan kammottava ajatus. Että tämänkö kanssa sitä nyt pitäisi sitten saavuttaakin jotain? 😄

  Instagramissa on ihan reilusti nuoria luovia virtuaalitalleilijoita. Piirtävät, tarinoivat ja roolipelaavat keskenään hevostensa ja talliensa kuulumisia, järkkäävät kisoja, kasvattavat hevosia. Se ei vain näy tänne meidän vanhempien harrastajien listoille, kun on siirtynyt nykyaikaisemmalle alustalle.


 • Esteratsastajat

  Kiva kuulla @J että silläkin puolella yhä harrastetaan : ) Itse en tosiaan instagramissa ole, kun muut somet vie jo niin paljon aikaa 😄


 • Virtuaalikoirat

  Instagramin puolella on tosiaan yllättävän aktiivista porukkaa ja paljon juurikin noita kirjoitettuja tarinoita piirrettyjen kuvien yhteydessä. Siellä olisi paljon potentiaalisia harrastajia, jos saisi kasvatettua mielenkiintoa tätä “virallisempaa” harrastusta kohtaan. En ole itsekään kovin aktiivinen instagrameilija, mutta kaappasin vähän aikaa sitten Virtuaalikoirien instatilin itselleni ja aloitin yhden miehen (naisen) käännytyksen tähän “meidän mallin” virtuaaliharrastukseen. 😄

  Virtuaalikoirien instagramissa alkaa siis ilmestyä lyhyitä infoja aiheesta “Mikä ihmeen VFCI?”, joista ekan kirjoittelin eilen. Tässähän olisi saumaa tehdä vastaava virtuaalihevoset-tili ja alkaa sillä kontaktoimaan instassa harrastavia?

  Ja jos tuntuu hankalalta ajatella päivittävänsä kuvia kännykän välityksellä, niin Chromelle on lisäosa “Websta for Instagram”, jolla saa lisättyä kuvia myös tietokoneella. 😉 • Howrsemainostuksen kautta mie sain ainakin joskus hoitajia tallille ja uusia v-harrastajia. Eli omaan esittelyyn jotai siitä ja sitten myyntiin hevosia, joitten nimi on “Lue esittely” “Lue profiili” “ESITTELYNI” tms • @Timberwolf Tollainen virtuaalihevosmaailmaa ja sen termistöjä Instagramissa harrastaville avaava ig-tili olisi aika mahtava juttu! Varmasti kiinnostaisi porukkaa ja sitä kautta löytäisivät vaikka tänne Keskustaan.


 • Virtuaalikoirat

  @Elva niinpä! Olisikohan kannattavaa kerätä täältä Keskustasta joku porukka, joka ottaisi tuon tilin tekemisen ja päivittämisen vastuulleen. :thinking:


 • Kouluratsastajat

  Hei toihan ois nappi-idea! Siellä vois olla aina kaikkia talli-/ muita esittelyjä (esimerkiksi vaikka vapaastikopiointisivuja), sit välillä sellasia “tietoiskupostauksia” (ts. tiesithän tämän esimerkiksi copyrighteista), vaikka jotain arvontojakin sillon tällöin, joissa palkintoina voi olla ihan vaan tekstejä tai sitten vaikka joku kuvapaketti tms jos (ja kun 😉 ) seuraajamäärä lähtis kasvuun.


 • Sekalaisen sakin omistaja

  Hieno idea!


 • Sekalaisen sakin omistaja

  PKKn toiminta olisi ehkä hyvä keino esitellä homman “virallisempaa puolta”. (Se ja VSN piirrettyjen näyttelyt).

  Jos kerran piirrostoiminta on heille Se Juttu, niin miksipä ei todeta että tänne mahtuu näinkin harrastavia :thinking:


 • Virtuaalikoirat

  Nyt vaan joku alkaa tämän projektin omistajaksi (aka hoitaa rekisteröitymisen ja tunnusten jakamisen eteenpäin) ja kerää kivan porukan kasaan!


 • Suomenhevoskasvattajat

  Voi vitsit, mää kyllä kannatan tuota instaideaa! Just jotain talliesittelyjä, infopostauksia ja vaikka henkilöesittelyjä (millon on lähtenyt mukaan, miten vheppailu kohottaa mielialaa ymym) 😃 • 1-2v sitten kun jäin vahingossa lomalle virtuaalitouhuista ja siis ihan vain unohdin ne oli varmaan isoin syy siinä kuinka hiljaiseksi harrastus oli mennyt. Ht.netissä ei ollut mitään muita topikkeja kuin ''tj, ej, ravit, m, o". Silloin kun oli ns. kulta-aika, hirveästi ihmisiä ja keskustelua ja kaikista suurimmat örvellykset ja ikävätkin keskustelut niin jostain syystä se myös sai ihmisiä pidettyä mukana? Keskusta oli myös yksi syy miksei jaksanut enää inspata mutta ihan kivahan tämä on 🙂

  Ei tästä ollut mitään hyötyä mutta ei siis lama pelota, ei ole niin suurta vaikutusta minuun koska en ainakaan tällä hetkellä ole kovin aktiivinen ja eiköhän ainakin osa joukosta pysy hamaan tappiin saakka ^^

  Tuo instagram idea on muuten aivan törkeän hyvä! Varmasti toimisi! • Vähänkö hyvä idea tuo instatili! Voisin mahdollisestia toimia yhtenä ylläpitäjänä, 17v ja ahkerasti kaikki somet käytössä :slight_smile:


 

2
Online

939
Users

12.5k
Topics

231.8k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.