Horse Reality (sim-game)


 • Laukkaponit

  Issikoita ja welshejä kaupan, saa tinkiä! Heppakannan uudistusta. 😄 • Tekee sielulle hyvää tehdä sarjana tyhmiä varsoja 😛 Sitten kun tulee värikäs DSW1SW1RN niin se on ori, huono gp ja vähän average rakenne. Tolkuttoman pitkä kantoaika on kyllä yksi mikä pelissä hiertää eniten, kasvatus etenee ihan sietämättömän hitaasti ja preferenssit/tarpeet ehtii vaihtua kantoaikana.


 • Suomenhevoskasvattajat

  Myyn kaikki muut paitsi issikat! Halvalla lähtee ja tarjota saa, jos joku tietty kiinnostaa, yritän listata kaikki turhat heti myyntiin. Ei mitään kovin mielenkiintoisia mut haluan noi pois ja vähän rahaa niin saisin ostettua lisää issikoita… 😄 • Hyh tota uutta uudistusta, tai pikemminkin korjausta. Käytin nyt kaikki hevoset uudestaan conformationissa ja kukaan ei ole toistaiseksi yltänyt yli 77 pinnan. Hyvä kun trakehnereissä on panostanut rakenteeseen, conformation tulokseen ja geneettiseen potentiaaliin niin nyt se kaikki vaiva on kuin kaivoon heitetty.

  Musta tuntuu että taitaa hevoskanta mennä kohta uusiksi kunhan nyt vaan ensiksi saisi uudet keskiarvot conformationista.

  "Conformation bug

  When the beta was reset, stats were removed and conformation scoring was altered. As most of you know, each stat consists of 2 alleles. When you enter your horse in the conformation show, it will add all the conformation stats together + grooming + halter + random factor. After quite a bit of digging around in the code, we found the issue. Instead of adding all the stats together, it was processing ONLY the “model” stat, which was not intended to exist after the beta version of the game.

  Due to this miscalculation, horses were getting incorrect scores. Some ended up with predicates they shouldn’t have, and the other way around. This means all predicates (related to shows) and show entries have been removed from every horse’s profile.

  We are terribly sorry that this has happened! We understand that this isn’t the best scenario and it is frustrating for most of you. We never intended for something like this to happen. We’re truly sorry. That said, we would like to take the time to thank the players of the Game Discussion topic. The data that you all gathered was invaluable and gave us the information we needed to find the problem.

  One extra thing to note. There were 2 small adjustments made to the Posture and Head stat on the horse profile as well. We accidentally displayed the average of allele1 + allele1 for the head stat, instead of allele1 + allele2. For the posture stat, we took model + posture average. But as model should no longer exist, that has now been removed from that equation as well."


 • Raviharrastajat

  @hm Itekkin kauhistelin tota jo eilen… Itsekin kerta yritin kovasti panostaa rakenteeseen ja GP:hen - ja well - se nyt sitten oli aivan turhaa… Käytännössä:

  Varsat, jotka saaneet ennen 80.00+ jäi alle 73.00 (hoitamatta, riimut päässä)
  Tammat, jotka saaneet ennen 80.00+ jäi alle 75.00 (hoitamatta, riimut päässä) + JOTKUT JÄI JOPA ALLE 70.00
  Kaikki orit, jotka saaneet ennen 80.00+ jäi alle 75.00 (hoitamatta, riimut päässä) + JOTKUT JÄI JOPA ALLE 70.00

  Muutenkin tuon päivityksen jälkeen taas toi takkuilee ja valittaa koko ajan siitä, että ‘‘yhteys ei toimi’’ 😕

  TÄLLÄISINÄ HETKINÄ SANOISIN HALUAVANI LOPETTAA PELAAMISEN TÄHÄN PAIKKAAN. Olen kirjaimellisesti tehnyt turhaa työtä ja maksanut itseni kipeäksi… Kaikki hevoset meneepi nyt varmaan kaupaksi ja sen jälkeen mietin, että mitä seuraavaksi… 😕 • @casper Kannattaa hoitaa ne hevoset ennen ku ilmottaa. Se hoitaminen vaikuttaa ihan hemmetisti niihin pisteisiin. Ne sun tällä hetkellä 73 pisteen hoitamattomat hevoset voi oikeesti olla yli 80 pisteen poneja. • @casper Sama täällä… Kaikki Star Predicate ja moninkertaiset 1st Premium hevoset on nyt hätäsesti 2nd Premium, ja kaikki aika ja rahat menny hukkaan. Meinas itku pillahtaa ku katteli uusia tuloksia. Tuntuu siltä, että heitän vaan hevoset menemään ja lopetan. Tällaset päivitykset aina tekee hallaa pelille ja peli-ilolle, niin ei sitä oikein enää jaksais yritääkään edes. Eipä mullakaan enää saa yhteyttä sivustoon 😕 • Jännä että teillä on tullut noin radikaaleja muutoksia 😅 Mulla pysyi kaikki aika tukevasti samoissa. Pari sai yhden uuden very goodin, jotkut nosti 1-2 averagea goodiksi ja alle viisi ponia otti yhden uuden averagen. Näyttelypisteitä en ehtinyt ennen päivitystä kirjata ylös, mutta jos ekan illan aikana sain tähditettyä ainakin 13 issikkaa vajaasta kolmestakymmenestä ja iso keko jäi roikkumaan vajaaseen 80 pisteeseen niin ei tuo oikeastaan mitään tuhonnut vaikka jalostan conf+gp+väri -combolla.

  Yksi keskiverto ehkäpidettävä orivarsa menee myyntiin, ehkä yksi tamma meni lisää “korvataan joskus paremmalla”-listalle ja loput saa säilyttää karsinansa.


 • Laukkaponit

  Aika samoina pysyi omillakin tulokset, luultavasti useammalla parani conf kuin huononi. Näyttelypisteistä en pitänyt kirjaa mutta kaikki saa tähtensä takaisin paitsi yksi surkea tamma. 😄 Ei tarvetta radikaalille heppakannan uudistamiselle, lähinnä niistä tuli huonompia jotka aioin joka tapauksessa myydä pian.


 • Suomenhevoskasvattajat

  Muutamalla tippui, osalla tuli onneks parempaan suuntaan tulokset. Harmi et noi näyttelyt on nyt näköjään huollossa, olis just ehtinyt ennen töihin lähtöä viskoa ponit mukaan. 😄 • Jos siis 14:sta ultratusta tammasta vain 3:lle on tulossa tammavarsa, niin alkaa vähän tässä huumori pettää (vihje: minä niitä tammoja kuitenkin haluaisin). V*ttu. • On tainnut muutamalla muullakin hermot mennä kun aika reippaalla kädellä pistetty hevosia myyntiin (aika kiskuri hintaan vielä)… Ei tule tämä peli olemaan pitkä ikäinen kävijöiltään jos tämmöistä tekee, toivottavasti ei toista kertaa tule että alkaa kikkailemaan ja poisteleen/muutteleen tietoja 😕 • Mulla ainakin 75% hevosista conf ja tulokset huononi, osalla tosi radikaalisti. Mun kasvatus perustuu paljolti star-heppoihin niin muutos on aika kakka mulle kun nyt pitäis laittaa kanta vaihtoon tai vaihtaa kasvatusideologia. Yhen hepan tulos parani.


 • Raviharrastajat

  Toimiiko muilla näyttelyihin osallistuminen?


 • Laukkaponit

  @Reprobate ne on poissa käytöstä toistaiseksi.


 • Laukkaurheilu

  Tilastoa omien heppojen kohdalla. Rotuina mustangi, trakehner ja oldenburg.

  Hevosia on yhteensä 33. Kahdeksalla tippui yksi VG Goodiksi ja yhdellä parani Good VG:ksi. Pisteet noudattaa nyt enemmän rakennearvostelua kuin aiemmin. Huonommilla huonommat pisteet ja paremmilla ykköseen tai hyvin lähelle ykköstä oikeuttavat pisteet. Noin puolet entisistä Stareista sai ykköspalkinnon, huonoin sai vajaat 73 pistettä.

  Hepoilla osalla riimu ja osalla ei. Kaikki oli hoidettu.

  Neljä tammaa ultrattu, kaikki oreja. Tämä on ainut tässä muutoksessa mikä harmittaa. Toki se voi olla myös tilastollinen sattuma.

  Tämän tuloksen perusteella en muuta käsitystäni yhdestäkään hevosestani. Harmi, että starit hävisivät, mutta näyttäisi siltä, että kaikilla entisillä stareilla on hyvät mahdollisuudet saavuttaa se edelleen. Aikaisemminkin pisteet ovat heitelleet päivästä ja ajasta riippuen jopa kymmenellä, eli yhden shown pisteet eivät hirveästi itseäni huoleta.

  Nimimerkillä Lounastauon nopeat laskelmat ja päätelmät. 😄

  Lisään vielä loppuun, eli nämä tulokset on juuri äsken pienen huoltotauon jälkeiset tulokset, eivät eiliseltä. Voi olla, että vielä eilisen korjauksen jälkeen oli jäänyt jotain virheitä jotka on nyt korjattu. • Minen ole pisteitä juuri noteerannut aiemmin ja vanhoja ei enää näe, joten hankala verrata. Conformation ei ole yhdelläkään huonontunut, mutta useammalla on joku average noussut goodiksi. • Päivän piristykseksi syntyi tällainen kiva erikoisuus Ee/aa/CR/CH/Z/RN. Kaikki Good ja GP 661, eli ei mikään maailman huonoinkaan, vaikka ori onkin. • Päätin nyt luopua mustangikasvatuksesta ja keskittyä quartereihin + johonkin toiseen harvinaisempaan rotuun. Lähes kaikki mustangit siis myyntiin ja niistä jotka eivät myynnissä vielä ole saa heittää tarjouksia. Pari kivan väristä oria/varsaa saatan pitää, mutta en montaa, että tilaa tulee talliin. Käykääs ostoksilla.


 • Oreihin hurahtaneet

  Meille syntyi tänään tämmöinen sinisilmä😍


 

6
Online

889
Users

11.7k
Topics

215.6k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.