Chat


  • Jyhkyjen harrastajat

    Voit keskustella kenen tahansa rekisteröityneen käyttäjän kanssa kunhan vain olet kirjautunut sisään. Etsi haluamasi käyttäjä, klikkaa käyttäjän avataria/nimimerkkiä jolloin pääset käyttäjän profiilisivulle. Sivun oikealla sivulla näet sinisen palluran jossa on kolme pistettä, klikkaa sitä ja valitse “Chat with <nimimerkki>”.

    Nyt sivulle aukeaa popup/modal chatti ja voit heti aloittaa keskustelun. Chatti keskustelun toinen/muut osapuolet saavat uudesta viestistä ilmoituksen niin sivun ala- ja ylälaitaan. Klikkaamalla joko sivun alanurkassa olevaa pyöreää avatarkuvaa TAI sivun yläreunassa olevaa puhekuplaa pääsee vastapuoli osallistumaan keskusteluun mukaan.

    Chatti modalin yläreunassa on kolme vaaleaa kuvaketta: ratas, nuolet ja ruksi. Ratas kuvasta klikatessa voit muuttaa huoneen nimen tai lisätä uusia osallistujia mukaan (tai poistaa heidät). Nuolista klikkaamalla ohjaudut uudelle sivulle jossa keskustelu näkyy koko sivun leveydellä. Ruksista klikkaamalla poistat keskustelumodalin. Pääset takaisin keskusteluun klikkaamalla sivun yläreunassa (avatarisi vieressä) olevaa puhekuplaa.


 

11
Online

835
Käyttäjät

10.8k
Aiheet

194.5k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.