Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille


 • Esteratsastajat

  Joo sen takia just on hyvät yhteydet. Ja jos esim. Saksassa aloittaa hommat Aromailla niin aika äkkiä sieltä suhteita aukeaa muualle, jos tekee hommat hyvin. Etenkin jos on ulkomaan kisoista sitten jo hieman kokemusta ja tavoista 😉 • KOSKA en jaksa tehdä uutta topaa turhaan ja tässä keskustelussa nyt sen verran ihmisiä on, niin olisko jotain toiveita, mitä luokkia NJ näyttelyihin tarvittais ? tekis mieli järjestää änjiit, varmaan ainakin puokkiluokkia tulee (tietyille roduille sekä yleiset puokkiluokat) + jos täällä on vapaita tuomareita niin hmu ( @Jannica ?). päivämäärät varmaan syyskuun lopulle, niin mäkin ehdin kaikki laittaa kondikseen tuomarointia varten kirjotusten ohella 😄

 • @Nikki voi ei 😂 Toivottavasti omistajat ei tiedä mitä nimi tarkoittaa…


 • Esteratsastajat

  En usko että tietävät 😄 Ja @leahiiii tuomarointien osalta syyskuu täyttynyt jo viime kuun puolella 😄 • miks mun elämä on tämmöst. näin unta et olin yksin kotona ja mun molemmat vanhemmat oli mökil (ja ne itseasias on sitä just nyt). rupesin vähitellen menee nukkuu, jote kävin lukitsemas kaikki ikkunat ja ovet kahvoista ja hakasilla. ku olin lukitsemas ulko-ovee ketjul, ni kuulin käytäväst jotai ääntä ja vilkasin ovisilmäst. siel seiso mies, joka osotti naista aseellaa. soitin hätäkeskuksee, mut jostai syyst puhelu häken numeroo meni mun äidille. kysyin silt, et miks se yhdistyy sille ja miten soitan häkee. se vaa nauro ja oli sillee “ei sun tarvii soittaa sinne, sä vaa ylireagoit”. just ku oon vastaamas, et häkeen soittamine tekis mun olon turvallisemmaks, ni se mies seisoo mun edessä. se ottaa mun jalast kii ja rupee murtaa mun varpaita samal, ku mä viel oon puhelimes mun äidin kaa.

  ei sit nukuta saatana :upside_down: • Peukut ja varpaat pystyyn että puut pysyy pystyssä kun tuulee niin kovaa, yks jo katkes aika korkeelta ja nojaa toista vasten ja uhkaavasti näyttää siltä että se toinenkin antaa kohta periks ja molemmat rysähtää ladon päälle sitten kun sinne päin ovat kallellaan… 😄 apuva… • Apuvaa!!! Mä oon niin liekeissä nyt, etten tiedä, miten päin olisin!

  Mulla on tytär, joka täyttää tässä kuussa 8 vuotta. Ja se tykkää poneista. Ja se tykkää kirjoitella tietokoneella pieniä tarinoita. Ja arvaatte varmaan, että minä just sille esittelin pari omaa pikseliponiani ja kerroin, mitä ne on ja miten niillä leikitään. HUOMENNA ME TEHDÄÄN HÄLLE OMA PIKSELIPONI, jolle saa sitten kirjotella päikkyä ja opetella äitin kanssa pikseliponeilua.

  Onkos muilla potentiaalisia pikseliponeilijoita jälkikasvussa? Meinaatteko omia kakaroita opettaa tähän?

  Aloin @Jenna-S :n kanssa jo miettimään, että nyt, jos saa tuon likan innostumaan tästä enemmänkin, niin hän voi kavereilleen opastaa sitten ja ehkä me saadaan uutta aaltoo tännekin maailmaan. Kunniahimoisesti jo mietin, että voisi jonkinlaista juurikin lapsille suunnattua pikseliponeilun abc:tä kyhätä ja kysyä, josko niitä voisi koulussa pistää jonnekin, että lapset saisivat ottaa.

  Joskus aiemminkin oli puhetta jostain uusien harrastajien tutor-toiminnasta, mutten tiedä, toteutettiinko sitä koskaan mitenkään. Nythän sillekin olisi paremmat mahdollisuudet, kun täällä foorumilla on tuo chat-toiminto, uusien harrastajien olisi ehkä helpompi päästä mukaan, jos olisi niitä tuutoreita, joilta voisi sitten chatissa kysyä.

  Mä en ehkä malta tänä yönä nukkua ollenkaan. En yhtään. Likkakin on nyt sängyssään puhelimella googlettelemassa ponien kuvia, että voidaan huomenna sitten yhdessä etsiä hänen ponilleen laillinen ja mieluinen kuva ja kasata sivut. 😄


 • Laukkaurheilu

  @Nenna2377 Eikä ❤ Ihan huippua! Siis mä niiiin opetan omalle tulevalle lapselleni pikseliponien salat. Oli sitten tyttö tai poika, haha 😄 Mut siis ihan mahtavaa, että saa omille lapsilleen jatkaa omaa rakasta harrastusta. Ei vois varmaan parempaa fiilistä ollakaan. Joku tutor-toiminta ois ihan huippua ja mieluusti autan asiassa jos joku sellaista alkaa muodostaa!


 • Esteratsastajat

  @Nenna2377 itse jaoin aikanaan iltapäiväkerhoon 1-2 luokkalaisille kanssa esitteitä ja innolla olivat kyllä opettelemassa virtuaalihoidon saloja, etenkin ne jotka kävi ratsastamassa. Harmi vaan että se innostus myös laantui yhtä pian 😄

  Aika hyvin tuota tutor-toimintaa saa oma-aloitteisuudella harrastettua, kun tarttuu uusia harrastajia hihasta kiinni ja kysyy tarttevatko apua 😉 • @Jannica No sitä vähän pelkään minäkin, että into laantuu. Mutta toisaalta, eipä niitä kerralla kaikkien tarvikaan innostua, jos muutamalla innostus kestäisi pidempään (juurikin tutorit voisivat tässä auttaa, niin uudet lapset eivät jäisi yksin heti), niin varmaan he sitten joillekin ainakin puhuvat ja ehkä sitä kautta saadaan sitten joskus lisää. Ja muistan itsekin ala-asteella harrastaneeni ja hehkuttaneeni luokkakaverille, kuinka voitettiin hoitsuni kanssa tallikisat. Sitten tuli muutaman vuoden tauko, kunnes löysin tieni takaisin ja sillä tiellä olen edelleen. Siemen istutettiin jo ala-asteella kuitenkin. 😉


 • Kouluratsastajat

  Siis… Ei. Ei. Ei. Eksyin Verdenin huutokauppahevosia katselemaan ja… 😍 😍 Missä mun lottovoitto?! • Taisin tässä toissapäivänä hehkuttaa, että muhun ei ole iskenyt syysflunssaa… Nyt voin perua sanani, kidun täällä kotisohvalla kuumeessa nenäliinakasan kanssa 😆 Noh, tää onkin sitten ensimmäinen flunssa tyyliin kolmeen vuoteen, yllättävän hyvin oon siis onnistunut välttelemään pöpöjä 😄


 • Esteratsastajat

  @maura sitä tosiaan odotellen… oma traikku ois kiva 😛 (nimim. taas viikko metsästetty vuokralle jostain kun lähistöllä ens viikonloppuna kolmet kisat niin kaikki traikut arvatenkin menneet jotka normaalisti ollu käytössä)

  Voi ei @Verticia mutta yllättävän hyvinhän sie sitten olet onnistunut tähän asti sitä vältteleen 😄 Tänne ei kans oo vielä rantautunu, toivotaan ettei tuukaan. Toisaalta ens viikolla ois aikaa sairastella, kun poneilla rokotusloma 😄 • Heissulivei jälleen. Mutta tässä vähän iloa päivään, ite nauroin vedet silmässä. Meni ehkä vähän tunteisiin? (vähän vaan)

  https://www.youtube.com/watch?v=Sm8ezu8vz50


 • Kouluratsastajat

  Mietin pitkää et miten toi typy tuossa videossa näyttää niiiin tutulta, mutta siis juttelin sen kanssa yks päivä pitkään kun käveli mun työpisteen ohi!! 😄 mielenkiintosin keskustelu oli kyllä pitkään aikaan ja siis mietin kyllä sen keskustelunki aikana että oonks nähny tän joskus jossain mut nythä nää palikat yhdistyy mun päässä. • @Oona voisikko vastaa chättiin kiitooos ((((: • Olipa melkein pelottava tyyppi toi!


 • Suomenhevoskasvattajat

  Voihan ihme tätä tavaran määrää… 😄 Ei tunnu että omistais juuri mitään kunnes alkaa pakkaamaan muuttoa ja kirppistä varten. Veli tulee tyttöystävänsä kanssa kattomaan tavaroita illalla, jos saisin sinne jotain huonekaluja ja muuta kamaa. Muutan miehen luokse about 50 neliöiseen kämppään sen tavaroiden sekaan tästä yli 60 neliöisestä, jossa oon ehtinyt kerätä tavaraa ympärilleni viimeisen 3 vuotta. Ponikokoelma lähtee mukaan, samoin työpöytä koneelle plus hillitön määrä astioita/leipomisjuttuja. Huonekasveista luopuminen kirpaisee, mut sinne ei mahdu mitenkään kun ehkä pari pientä mukaan kun miehellä on sellanen reilu 150cm korkea kahvipuu, joka vie kiitettävästi tilaa. 😄 Keräsin jo kirjoista ison laatikollisen myyntiin, keittiön kaapeista löyty sekalainen seurakunta kaikenlaista astiaa. Arabian astiat täytyy laittaa erikseen myyntiin, niistä saa kivasti Ikean reissuun kassaa. • Itse kokenut muuton vain tasan kaks kertaa, ekalla kerralla ulkomaille ja toisella kertaa takasin, niin oikeasti tän oman tavaramäärän takia välillä miettii et muutto tekis hyvää. Oon semmonen hamstraaja, enkä osaa karsia turhaa kamaa veke. Tällä hetkellä miehen kanssa kahdestaan 95 neliön kämpässä (joka on vielä lapsuudenkämppä, ts. kaikki mun vanhat piirustukset yms löytyy vanhasta omasta huoneesta) niin sitä kamaa on ahdistukseen asti… Meille saa siis tulla raivaamaan. 😄


 

12
Online

939
Users

12.5k
Topics

231.8k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.