Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille • Se tunne ku paja lähtee tänää Fazerin tehtaalle, mut mun pitää olla himas 12.30, koska mun Morphen lähetys tulee 12.30 ja 16.00 välillä. Vielä hauskempaa on se, et mä ehdotin Fazerille lähtemistä ja et sielt ois lyhyempi matka kotii ku pajalta. Ai että murhaan jonkun jos se paketti tulee vast 15 jälkeen, jollo oisin kotona vaik lähtisin mukaa Fazerille.


 • Suomenhevoskasvattajat

  Argh! Heräsin kun ilmaisjakelulehti kolahti aivan saakelin kovasti luukusta. En tiedä monelta se tuli, mut aivan liian aikaisin. Sit pyörin hereillä kunnes nousin 6:33 vaikka kello olis soinu vasta seiskalta. Ehdin panikoida ihan jonkun aikaa ettei kello oo vaan soinut ja oon pahasti myöhässä. Vähän stressaan taas aamuvuoroa. :slight_frown:


 • Esteratsastajat

  Mulla oli @rukkanen sama homma, aamuvuoron teosta ei tullut yhtään mitään kun en pystynyt nukkumaan öitä stressin takia 😕 yövuorot tuntui sopivan 😄


 • Suomenhevoskasvattajat

  @Jannica tää on vasta toinen aamuvuoro ja oon yksin kassalla niin panikoin et mitä kaikkea ehdin mokailla tänään. Onneks viimeksi meni suht hyvin. Silti jännään kun on niin uusia juttuja vielä. Lounasaikaan toivottavasti saan sit keskittyä vaan tiskeihin ja ruokien kuskaamiseen lounaspöytään. 😄 • Mulla on yleensä eka yö ennen työputken alkua ihan tuskaa. Nukahdan kyllä hyvin, mutta heräilen jatkuvasti, ilmeisesti ressaan soiko kello varmasti ja soiko se oikeaan aikaan jne. Yleensä toinen yö menee jo hyvin, mutta tällä kertaa poikkeus vahvisti senkin säännön.
  Hauska sinänsä, että me lähdetään miehen kanssa samaan aikaan töihin, joten se on kyllä kattomassa, että miekin herään - silti ressaa.


 • Suomenhevoskasvattajat

  Olettekohan te kaikki ihan itsellenne oikeissa töissä tai työpaikoissa kun noin ahdistaa? 😄 Mua ei nimittäin ahdista kuin vuokratyöt, joita välillä teen, koska se nyt ei todellakaan ole pitemmän päälle ihmisen hommaa hanttihommineen ja aina vaihtuvine paikkoineen. Sen sijaan kun näin aloittelevana opena saa sijaisuuksia (muitakin kuin oman aineen) niin ei ahdista yhtään, ihan vähän vaan jännittää illalla ennen kuin ensimmäisen kerran tapaa oppilaat. Vaikka turhaa sekin on: yleensä peruskoululaiset ja lukiolaiset on tosi kivoja. Ja samoihin paikkoihin on kiva mennä takaisin freesinä ja stressittömänä, kun tuntee jo lapset ja tietää varmasti, että ne on kivoja :DD


 • Esteratsastajat

  Mulle vaan ei aamuvuorot sopineet :S yövuorojen kanssa pärjännyt kivasti. Tosin lapsia kun hoidin kotona niin ei stressannut aamutkaan ja olihan toi kotipalvelupaikka kyllä työpaikkana ihan perseestä, et voi olla senkin vuoksi ne aamut stressasi 😄 • Mun on kans välillä vaikee nukkuu ennen “ekaa” aamuvuoroo, jos satun herää yöllä esim vessaan. Ens viikolla on todennäkösesti tämmönen yö tiedossa. Mutta tää johtuu ihan siitä, että yleensä ennen tommosta oon tehny pitkän pätkän ilta/yö/vapaa vuoroja… Esim. tässä pari viikkoa: I-A-A-A-P-Y-Y-V-I-P-Y-Y-Y-V-A-A-A (viimenen yövuoro päivähän nukkumapäivä…) Mut näitten jälkeen alkaa 2 viikon loma!


 • Raviharrastajat

  Tuli sitte valvottua kuuteen… Juteltiin kaverin kanssa läpiyön kello kymmenestä eteenpäin. It was worth it, nyt pää vaa tekee kuolemaa.


 • Virtuaalikoirat

  @Oresama musta tuntuu, että nää “poikkeukselliset” aamuheräämiset saavat kaikki nukkumaan vähän huonosti. 😄 Mä nukun normaalisti ihan hyvin, mutta jos on mitä vaan spesiaalia aamulla (töissä tai vapaalla) tai oon ollut lomalla ja palaan töihin, niin jotenkin vaan stressaa se, että heräähän nyt varmasti kellonsoittoon ja oikeaan aikaan ja apua voivoivoi aamurutiinit on erilaiset aijaijai. Varmaan jos olisi tehnyt pitkään iltaa ja hyppäisi taas aamuun, olisi sama efekti, kun tulee vaan stressi siitä muuttuneesta tilanteesta. 😄


 • Suomenhevoskasvattajat

  Mitä ihmettä - kuinka vain voi jännätä esim sitä, että herääkö herätykseen? 😄 Tai ylipäätään sellaisia asioita, joihin ei voi ihan oikeasti mitenkään vaikuttaa. Tottakai on vaikea nukkua, kun unirytmi vaihtuu, mutta miksi vaivata päätään vielä lisäksi turhilla asioilla enää sen jälkeen, kun on tehnyt niiden eteen kaikkensa (eli laittanut herätyksen ja vielä kerran tarkistanut)? :DDD Mun pikkuveli on just sellainen ahdistuja, enkä ymmärrä miksi, kun aina se on selviytynyt elossa pelkäämistäänkin jutuista. Se jopa kerran oikeasti nukkui pommiin maailmanmestaruuskisojen päälle ja jäi vieraanseen maahan kera parin treenikassillisen verran likaisia vaatteita, kun myöhästyi lennolta. Silti se on elossa ja voi hyvin - ja vieläkin jännittää sitä, että mitä jos se ei herääkään herätykseen :DD


 • Esteratsastajat

  Haha 😄 ite oon aina herännyt niin ei oo tullut sellanen mieleenkään etteikö heräisi. Muutamaan kertaan tosin nyt sairauslomalla ollessa oon pistänyt kellon väärään aikaan soittaan, kiva kun herää siihen klo 6 aamusta et avustaja toivottaa hyvät huomenet ja kysyy et eikös meidän 8 pitänyt olla Taysissa xDD


 • Piirrosharrastajat

  @Oresama ihan sen verran pakko sanoa tähän väliin, että kunnon ahdistusreaktiot ja niitä seuraava unettomuus tai stressi harvemmin on sellaisia juttuja joita voi järkeillä pois ihan napsauttamalla. Toiset vaan on luonnostaan herkempiä pelkäämään pahinta ja jäämään fight/flight-tilanteessa aina flight-vastauksen puolelle.

  :—D nimim. huolestutin ilmeisesti kaverin eilen tosi pahasti, kun rupesin meidän kevyen poliittisen väittelyn takia oikeesti vaan vapisemaan kauttaaltani jonkun kivasti tässä vuoden sisään puhjenneen kahvikuppineuroosin takia.
  Sehän on kaikkialla muualla maailmassa nimeltään social phobia/social anxiety, mut suomalaiset stressaa kai sit jonku umpimielisen kasvatuksen takia niin paljon et se koetaan normaaliks pulmaks sosiaalisissa tilanteissa, ts. kahvikuppi kädessä tärisee.

  Se laitto mulle illalla erikseen vielä huolissaan viestiä et ei kai meijän kaveruus jotenki menny ihan pilalle tässä, ja etten mä ottanu nokkiini liikaa. Vaikutin ilmeisesti oikeesti tosi kauhistuneelta, vaik mulla ei järjellisesti ollu mitään hätää. Mä vaan alitajusesti hermostuin ja jäin ihan tajuttoman outoon paniikkitilaan samalla ku juteltiin aiheesta, joka oli kiinnostava ja tärkee.
  Tajuttoman noloahan se oli yhtäkkiä ruveta tärisemään ja ääniki katos. Vapisin koko loppupäivän vielä kotonakin, mut se ei ollu mikään tietonen päätös.


 • Virtuaalikoirat

  Mäkin oon kyllä aina herännyt kelloon ja “aikuisiällä” oon nukkunut tasan kerran pommiin, etten varmaan stressaa sitä itse herätystä, vaan jotenkin sitä, että kun tietää sen aamun olevan erilainen, niin aivot ei jotenkin vaan osaa rauhoittua. 😄 Oon aika paljon rutiineihin nojautuva ihminen, niin helposti jää vähän kierrokset päälle jos tietää, ettei voi mennä täysin autopilotilla oman rutiininsa mukaan. Mies on onneksi täysin tottunut tähän, eikä tuu aamuisin mun tielle sotkemaan niitä rutiineja. XD • Haa, en oo ainoo ahdistuja! Mä kans stressaan kun pitää aamulla mennä töihin, vielä enemmän kun tiedän että pitää mennä uuteen paikkaan, eikä nukkumisesta tule yhtään mitään. Seuraavana yönä voi jo nukkua, kun kukaan ei syönyt mua ja heräsin herätykseen… 😄

  @Timberwolf said in Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille:

  Oon aika paljon rutiineihin nojautuva ihminen, niin helposti jää vähän kierrokset päälle jos tietää, ettei voi mennä täysin autopilotilla oman rutiininsa mukaan.

  Täällä kans yks, joka on ihan tapojensa orja. Kun tekee samoja asioita päivästä toiseen aina esim. aamuisin, niin jopa se, että mennään mökille ahdistaa, kun en voi tehdä niinkun aina ennen. 😄
  Ja koko päivä on pilalla jos en voi tehdä niinkun on tottunut…


 • Piirrosharrastajat

  @Timberwolf @reibili evoluutiopsykologiaa ystävät hyvät 😂 onnittelut - ootte luultavasti perineet suhtautumisen joka on pitäny esivanhemmat hengissä tuntemattomassa metsässä vuonna 150,000 eaa. • Täällä mennään aamusin niin vauhdilla, ettei niihin rutiineihin ehi ees tottuu 😄 Nimimerkillä Aina myöhässä • Ei siis olla mitenkään outoja, vaan selviytyjiä 💪

  EDIT // Pitäis selviytyä siivoomaan, ei ois ketään vapaaehtosia? Keitän kahvit… • Nyt. Joku. Vittu. Kuolee.

  PostNordilta yritettiin toimittaa Morphen pakettia maanantai-iltana yheksän jälkeen, ja koska toimitus ei lukitun alaoven takia päässy perille, soitin tiistaina PortNordiin. Sovittiin, että uus toimitus tänään 12.30 ja 16.00 välillä. Nyt sitte lähetysseurannassa lukee, että toimitus epäonnistunut 10.13. KYMMENEN. VITUN. KOLMETOISTA?! Mitä osaa 12.30 ja 16.00 välillä se saatanan lähetti ei oo ymmärtäny?

  t. Missasin vierailun Fazerin tehtaalla tän paskan takii. Sen lähetyksen paree tulla vielä tänää.


 • ♞ Puoliveriharrastajat

  @Nikki eikä! posti ketuttaa joo, mut toi fazerin missaaminen on jo paha :dagger:


 

12
Online

814
Käyttäjät

10.6k
Aiheet

189.3k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.