Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille • :upside_down: :rofl: Tää onki hauskaa, kun yritän uudelleen luoda yhen jutun ja nyt se tekeeki uusien tietyn nimiesten tiedostojen sijasta sen nimiset tiedostot, mitä tekstikenttään kirjottaa 😄 Menee ehkä kohta usko koko hommaan. • Tietääks joku saaks proboardsis luotua useamman käyttäjän samalle spostille?


 • Virtuaalikoirat

  @Minni kyllä kaiketi saa, tai ainakin oon melko varma et mulla on samalla sähköpostilla kummatki foorumit 😄 • @Minni saa joo, sillä samalla käyttäjällä voi käyttää monia foorumeita mutta sen “display namen” voi vaihtaa (mulla on varmaan neljällä foorumilla :D) • En usko juurikaa yliluonnollisee (mitä ny iltamyöhään oon varma et kaltoinkohdeltujen aaveet tulee murhaa mut), mut tolla koiralla on pakko olla joku suojelusenkeli. Sitä on kahdesti purru kyykäärme kuonoon, se on päässy kahesti irti ja juossu lintujen perään, se on käyny ruusupensaassa ja se on leikkiessään saanu silmänsä ärtymää ja poskensa turpoomaa. Tänä aamuna se pääs irti, koska sade teki sen nahkaremmistä tosi liukkaan, ja se juos suoraa auton eteen. Auto ehti melkee pysähtyy, ennenku koiran otsa kopsahti autoon. Koira lens taaksepäin ja kierähti asvaltilla, mut hyppäs sitte jaloilleen ja kävi ärisemään autolle. Lopulta se kumminki tuli luokse ja oli vähän pökerryksissä ja ontu sen jälkeen. Aamupäivästä se oli jo oma ittensä ja tänää se on nyt riehunu, yrittäny tuhoo pajupuskan ja jahdannu jäniksiä fleksissä. (Mä oon edelleen huolissani, mutta faija on sitä mieltä, että ei sitä turhan takia vielä eläinlääkärille.) • @Nikki Meillä on kans semmonen mallia 9 elämää. Sillä on joku elokuun kirous, koska nyt viime vuotta lukuunottamatta joka vuosi sattunu jotain isompaa. Tokihan sillä on turpa mutterilla noin muutenkin koko ajan työnsä vuoksi, mutta hassua kun sille ei oo ikinä luolasta tullu tuliaisiks mitään isompaa remonttia - aina noi elokuun ikävyydet johtunu jostain muusta.

  Hyi tekasin pienen ulkoasupäivityksen Jeiliin, josko nyt jaksais katella vähän paremmin. Olishan siinä vielä jotain pientä fiksailua, mutta saa kelvata tälle iltaa! 😄


 • Esteratsastajat

  Meillä kanssa kolli on kyllä nyt käyttänyt kaikki yhdeksän elämäänsä, eilen kotiutui 6kk karkaamisesta muutossa, täysin vieraassa paikassa elänyt 6kk ja alueella nähty ilves kahdesti. Jotenkin noi vaan onnistuu, ja nyt on kyllä sit visusti lukkojen takana! Hiukan oli otettu yhteen toisten kanssa kylläkin, kun nenä kokonaan auki, kynnet poikki juureen asti jokaisessa tassussa ja hännästä sekä toisesta etujalasta karvat kokonaan pois 😮 Pahimmalta draamalta ilmeisesti kuitenkin selvitty tän päiväsen tarkastuksen myötä : )

  Sainpas itselle varattua sen verran aikaa, että alan noita kalentereita käydä läpi. Villien kisojen tulosten lisäys jo loppusuoralla : ) ! On se hyvä et on jotain mihin purkaa ärsyyntymistä sossuun siihen asti et saan sieltä huomenna jonkun (TAAS) kiinni :S Jonosta kahdet NJ näyttelytkin jo kelattu eteenpäin ja jos vaikka lettuja paistelis niin sitten saattas jaksaa ehkä kahdet lisää 😉 Ei viittis mennä nukkumaan vielä, kun sit herään liian aikasin ja ihan hermona odotan et sossussa soittoaika xD • huoh. Just sain pestyä yhen räsymaton (saman maton pessy tälle talvelle jo kolmesti) ja märältä koiralta haisevan, etäisesti koiraa muistuttavan karvakasan. Enkä ees tiä kumman huuhteluun kului enemmän aikaa ja vettä… -.-’ nyt jos oottelis puolisen tuntia että se nelijalkaane pestävä ois ees jotenki kuivanu, nii viittis sen päästää toisen karvatin kans iltapissalle ja mennä nukkuun ilman pelkoa siitä että koko eteinen ois kastunu yöllä läpimäräks…

  Ja mitä tuloo nuotten elukootten ylimääräsiin elämiin, niin kissin elämien lukumäärää ja niitten menetyksiä en oo ees laskenu, ku se on navettakissa. Ikää taitaa olla jo 8-9v (löytökissa joka tuli meille kodinvaihtajana) hyvin näyttää porskuttavan 😄 Ja tuo meitin (juuri pesty) karvaturri on asunu meillä vasta kolme kuukautta, mutta mä oon jo lopettanu sen kohalla laskemisen ku se on niin monta osumaa jo saanu lehmien sorkista että luulis jo kuollee. Onneksi kaikki osumat lähietäisyydeltä, nii siks varmaa viä säästynykki 😄 • Jes, mä onnistuin laittamaan yli puolet kisaryppään kutsuista vuodelle 2017 kalenterissa 😄 No toivottavasti saan jonkun kiinni ja asian korjattua. • Oon näköjää onnistunu hyvin nimeen noita ravivarsoja ku kotiin jäävän varsan nimi on sama kun sen ii… No onneks toi on yks polvinen elikko nii ehkä säästyn isommalta draamalta itseni kanssa.

  Tekaisin myös kutsun meidän tammimaastoon, jos joku haluaa inspistä päikkymerkintöihin.


 • Esteratsastajat

  Onneksi nimeen on helppo lisätä järjestysnumero 😉 • @Jannica jep, no olkoot varsa ainaki toistaiseks noin, kun ei mee ainakaa viel hetkee eea rekisterii nio ei tartte pähkii asiaa 😄


 • Himoshoppailijat

  Mä en tiiä mitä mun pitäis ajatella, avain jäi yöks oveen… no eipä kukaan tullu kyläilemään yöllä 😄 • @Saippua Älä sano, mä muutin asumaan sun sängyn alle 😉


 • Himoshoppailijat

  @SV Miten sä löysit tänne? 😮 • @Saippua Nikin sängyn alla tuli tylsää ja lähdin harhailemaan kylille ja päädyin sit sun kotiin! • Täytys laittaa kirjatilaus menemään. Mitähän haluaisin ❤ Luen pääasiassa… mitä vaan. Dekkarit, historiaan sijoittuvat romaanit (tyyliä Pride and prejudice, Jane Eyre), fantasia tosin nykysin vähemmän kun Potterit ja Tolkienin on koluttu monia kertoja läpi… sujuvasti kirjoitetut elämänkerratkin menee.

  Viimeksi luin Stan Zuraysta kertovan kirjan Carry on (jos joku on kattonu Yukon Meniä niin sen päähahmo). Pari uusinta Pendergastia täytyisi tilata kun ovat rahanpuutteen vuoksi jääneet roikkumaan. Mutta mitähän muuta 😄 • @serena Potterit pitää lukea kerran läpi joka vuosi. 😄
  Mäkin haluisin lukea jonkun kirjan pitkästä aikaa mutta ei oo mitään ideaa mitä…


 • Piirrosharrastajat

  @serena onki kaikki tolkien koluttu? 😉 uusin perikunnan julkaisema teoshan on tolkienin ensimmäisiä pitkiä teoksia, proosaversio Kalevalan Kullervon runosta.

  Jos yhtään kiinnostaa yhteiskuntakritiikki, seikkailufantasia ja oikeesti monipuoliset ja kiinnostavat naishahmot, niin niistä on Terry Pratchettin Kiekkomaailma-kirjat tehty!
  Haluisin sanoa, että nää on nuorten aikuisten fantasiaa, mutta sitten alkaa heti kuulostaa tämän hetken YA-kirjoilta, mitä nämä ei todellakaan ole. Tosi fiksua ja kypsää juttua, mutta ei saarnaten ja naamaan hieroen, vaan ihan vaan osana tarinaa. Sillai että saa pitää hauskaa, kun lukee, mutta saa kans ajatella.

  Ihan mahtava aloituspaikka on vaikkapa Hirmurykmentti, jonka aiheena on sota, uskonkiihkoilu, pasifismi, feminismi, ja kuitenkin se kertoo vaan tytöstä nimeltä Polly Perkins, joka värväytyy poikana armeijaan etsiäkseen veljeään ja tutustuakseen Maladict-nimiseen vampyyriin joka kans värväytyy samalla. Kuulostaa ehkä näin vähän tympeeltä, mut pakko sanoa että se on yks parhaita kirjoja, joita oon lukenu.
  Toinen sympaattinen on Muks! jossa on öö… aiheena rotusortoa, päihdeongelmia ja ääriliikkeitä, mutta oikeesti se on tarina timanttipeikosta ja väsähtäneestä poliisikomentajasta, joka haluais vaan olla kotona lukemassa pienelle pojalleen kirjaa “Missä on minun lehmäni”. • @J. No siis ei kaikkia, mutta osa niistä mitä oon selaillu oli niin raskassoutuisia (jos mulla ei ois Silmarillionia omana, niin en ois varmaan ikinä saanu sitä puskettua läpi :D). En tiiä olisko ne englanniks parempia, koska myös LoTR on mielestäni Suomennettuna jotenkin kuivakka lukuinen.

  Tommoset on muuten just mielenkiintoisia luettavia, täytyypä perehtyä!

  @reibili Siis miehän aina kerran tai pari vuodessa otan jonkun random Potterin ja lukaisen läpi. ❤ Ainut jota en oo useammasti lukenut on viimenen, enkä ole kyllä siitä vikasta tehtyjä leffojakaan katsonut kuin kerran.


 

1
Online

902
Users

11.9k
Topics

219.7k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.