Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille • Moikka tännekin pitkästä aikaa! Mites ihmisillä menee? Tässä yritän palautella ite viimeisiä kouluhommia tälle vuodelle, jotta saan oikeasti vaan rentoutua kaks viikkoa kirjoitellen ja joulua viettäen 😄


 • Tarinaheppailijat

  @bella Kirjoittelen tarinaa jota en voi julkaista vielä reiluun viikkoon ja pohdin montakohan pirun tonnia tähän tulee tekstiä, kun nyt mennään jo reilussa 1,1k ja en ole edes varmaan vielä puolivälissä… Taitaapi siis olla yksi todella onnellinen piru kun tämä näkee jonkun muunkin silmät kuin mun 😄

  Muuten pohdin että pitäiskö käydä viemässä lahjoja jo nyt viikonloppuna vai vasta ens viikolla niin että saisin jäädä suoraa sitten iskälle/mummolaan riippuen missä mun inspiraatio riittää olla. Odotan myös että ois jo tammikuu koska mulla on hirvee palo päästä työstään mun eka YA romaania kunnolla loppuun mutta en saa avata sitä tiedostoa ennen 1.1.2021 koska pidän aina nanon jälkeen yhden lepokuukauden. Ehkä pitää vain käydä yksi tai kaksi keskustelua siihen liittyen tässä kuussa ja kerätä taustatietoa ennen kuin pääsee taas kirjoittamaan. • @minni Ohhoh, sä kyllä jaksat aina kirjoitella tosi pitkiä tekstejä, respect 😮 Mä en odota sitten yhtään tammikuuta, mutta sentään joku odottaa 😅 Tietää, että sitten taas alkaa kouluhommia tulla ovista ja ikkunoista.


 • Tarinaheppailijat

  @bella Noku siis yleisesti mun tekstit on 250-1500 sanaa.

  En tiedä mitä tän kohdalla kävi… No katotaan tuleeko tästä toinen +3500 sanan tarina vai loppuuko pohdittava sitä ennen 🤷 • @minni Joku 1000-1500 sanaa yhdessä tekstissä kuulostaa omaan korvaan silti tosi paljolta 😅 Asiatekstit, esim. koulun esseet ja aineet voin saada venytettyä 1000 sanaan, mutta sitten muissa loppuu aina mielenkiinto kesken.


 • Tarinaheppailijat

  @bella No siis mulla saattaa välillä mennä se 1000 siihen että ratsukko pääsee ees liikkeelle…

  E// 1720 sanaa ja sitten prkl YHO tulee ja tappaa mun flown… Just tätä mä en kaivannut tänään… • Haluuks joku käydä Oulun Veke-myymäläs katsastaa tekokuusen mulle 😂 Oispa Vantaan myymäläs esillä • Lievässä humalassa tulee aina hirveä into tehdä jotain harrastuksen hyväksi, mutta sitten ei enää mikään nappaa kun yrittää tehdä jotain vaikka intoa on 😂 Rästisivuja on, tekstejäkin olisi vaikka mitä kirjoittaa. Ehkä vähän lisaa viiniä.

  Viimeksi kävi sama joten kirjoitin hevoselle päiväkirjamerkinnän jota haukuin kakkapääksi (diivatamma) kun mokoma ei kelpuuttanut selkään tiettyä ratsastajaa. Onneksi ei ole vielä julkaistu sivuille asti, pitänee hieman muokata 😄 • @hm opiskeluaikoina tein kaikki kotitentit jne viini- tai boolinousuissa. Tuli paljon sujuvammin. Tehtiin myös paritehtävät jne useimmiten opiskelijabileiden etkoina 🤣😂 • @eedla-s Joo, alkoholi kummasti kirkastuttaa 😄 Paitsi siinä vaiheessa kun romutat sun sohvapöydän ja leuan. Onneksi tää oli jotain ikealaatua (eli halpa) mut hajos kertaheitolla kun kaaduin leuka edellä sen päälle. Pahinta et oli kahvinjämät mukissa niin eiköhän saanut jynssätä lattioita. Plus läppäri päällä mut onneksi ressukka selvisi hengissä lievin vahingoin. Kaikki jalat repiytynyt juuristaan irti eli rip.

  Läppäri majailee nykyään sohvalla mitä siitä nyt on jäljellä 😄 Telkkaan kytkettynä koska näyttöä ei ole, oma näppis hajalla mutta muuten toimintakykyinen. Pakko kituutella tällä koska uuteen ei varaa ole, mutta onneksi suorituskyky pysynyt ennallaan ja jaksaa pyörittää hyvin uusimpia pelejä. Se on vaan rojahtanut niin usein alas joltain tasolta et voi olla että onni ei kestä kauan.

  Hitsit pitikin vaihtaa työ kokonaan aamuvuoroon ettei saa enää mitää lisiä ja tulot tippunut aika hitosti entiseen verrattuna, mutta ainakin työ on mieluisaa ja lisävuoroja saa sitä mukaa miten niitä ehtii varata ekana. Mut onneksi on ihanat vanhemmat ja isovanhemmat jotka auttaa tarvittaessa koska tonnilla kuussa ei ihan elä ❤

  (Ja romutin mun sohvapöydän lopullisesti nyt, mitkää jalat ei enää tue, huonoo tekoo vaikka oli halppis vaikkakin nätti ja simppeli 😄 Läppäri onneksi selviytyi noin miljoonasta kerrosta tippumisesta lattiatasolle, sohva on ihan jees kunnes on varaa hankkia uusi.)

  Persaukisena on kurjaa. Tuntuu kuin olisi taas opiskelemassa. Kelalta saa asumistukea mut opiskeluaikoina sai kuntoutustukea joka oli aika iso asia silloin. Ja nyt kun työt on nostettu 30h/vko niin tuskin apua saa mistään. Pitäs varmaan tarkistaa tiliote et kaikki on ihan okein, tuntuu hassulta et saan vaan tunnin kuussa vaikka palkat on yleensä maksettu oikein ja sopimus nostettu maks. 30h/vk

  Jessus että kismittää että harmittaa. Oon jo nyt joutunut elää yli varojen viime kuukausien ajan. Ei vaan riitä. Luottokortit on, ei onneksi muita lainoja ja halpa vuokra-asunto mut jollain pitäs kans elää. Joudun ottaan kaikki lisävuorot mitä on tarjolla vaikka oma henkinen jaksaminen ei riitä 😬 Veemäistä. Eli kuolen varmaan uupumukseen ja väsymykseen täs joskus.

  Pomolle en ole tiedottanut mitään mun henkisistä ongelmista koska tiiän et se rajottais tunteja saman tien. Eikä se muutenkaan oikee ymmärtäis kun tää asia on aika monelle päällikölle aika weird asia. Oon kuitenkin tehnyt ihan hyvän suorituksen (aikalailla kärkikolmikkoa), oon työpaikan nopeimpia mut mulla ei ole mitään lapsia rajoitteina enkä ole pomolle kehdannut mainita asiasta ettei käy kuten viimeksi et mua katotaan säälien.

  Hitsit et tää stressaa mua paljon. Pomo on vielä niin nuori ja lapsenmielinen, vaikkakin ihan järkevä mut hiton kaksmielinen ja yhtyy liikaa keskusteluun. Mä en oikee kaipais kaksmielisiä vitsejä kesken työajan eikä niihi voi oike vastaa sanoa kun tietyt henkilöt aina äänessä. • Yrität tehä työs -> radiopuhelin pauhaa koko vuoron ajan -> ei niin asiallisia juttuja -> juoruja asiakkaista, eri osaston työtovereista tms -> ärsyynnyt -> tiuskut kun kukaa ei vastaa -> ärsykiukku -> vittu, annat vaan olla ja teet kun kukaan ei vastaa -> teet kuten parhaaks teet -> asiakkailta ropisee palautteita´.

  Kukaan ei ikinä vastaa soittaessa ja työvuoron vastaava ei melkee ikinä vastaa kysyttäessä. Kukaan asiakaista ei ees ikinä vastaa kun yrittää soittaa että mitä hiton pottuja haluaisi laadun x tilalle. Eikä puhelimikaan saatavillla. Ai se puhelin menee jossain taukotilassa kun tarvis nyt?

  Ok, tykkään työstä. Lievä humala päällä enkä kestä tiettyjä juttuja kuten pomon kaksmielisyyttä johon lähtee ehkä kaksi miljoonasta mukaan.

  Känni. Meen huomenna yövuoroo ja hirvittää. Jos valvon myöhää ja vedän kaatokännit näin uniongelmaisena? Tein eilen 6-13 aamuvuoron. Vuoro alkais 22 su, jotein hereille ehkä maks 17?. Onneksi on unilääkkeet niin niillä saa ehkä vähän sekoitettua rytmiä.


 • Sekalaisen sakin omistaja

  ei vitun jumalauta. kiitos weebly kun tuhosit ulkoasun fontit 🙂


 • Tarinaheppailijat

  Mä otin Hjørdiksen ekstempore huvikseen meille pariks päiväks kylään. (Puuterin viereinen naku.) Kohta koittaa sen elämän eka koirapuisto. Nämä tunnetusti huutaa paljon ja kovaa pienimmästäkin syystä. Saa nähdä, pelottaako se meidän tutuista kavereista pois mopsit, leonbergit, nöffin, huskyn vai jonkun monista noutajista. 😄 (No ei oikeasti: kyllä me osataan poistua aina jos häiritään jollain lailla muita.) Mun koirat ei sitä hätkähdä, koska ne ei pelkää edes kuvan koko akkalauman hälytyshuutoja. 😄 Varsinkin mun pullakoira Nisu on onnellinen, kun Hjørdiksella on samanlainen ronski tapa leikkiä kuin sillä. • Tuun tänne kysymään suosituksia, jos jollakin olis.

  Pelasin just vanhalla Nintendo DS:llä (nostalgiafiilis iski, oon pelannu sillä viimeks varmaa 10v sitten) Horse Life 3 -pelin loppuun ja himottais löytää jotakin vastaavaa hevos- tai eläinaiheista peliä PS4:selle. Tiiättekö mitään hyviä? Jos sais vähän vastapainoo avopuolison sota- ja autopeleille joita sillon tällön pelailen 😆


 • Tarinaheppailijat

  Innostuin tässä varmaan ekaa kertaa elämässäni kokeilemaan uunin pesemistä kun yritän tehdä semmoisia teho siivoja ennen kuin lähdetään kissan kanssa keskiviikkona iskälle viettämään joulua. Oli kyllä sellainen projekti että täytyy ottaa uusinta kierros joskus joulun jälkeen jos silloin saisi kaikki loputkin pinttyneet liat irti…

  Muuten onneksi siivot onkin hyvällä mallilla ja varmaan huomenna kaikki on valmista ❤ Ihanaa että pitkästä aikaa koti on siisti vaikka mulla ei ookkaa ollu inspiraatiota oikein mihinkään pitkään. • SIIS MÄ EN KESTÄ!!! @J. LÄHETTI MULLE JOULUKORTIN JA KATTOKAA MITEN IHANA SE ON!!! 😭💕 RAKASTAN TÄTÄ TÄÄ ON EHKÄ PARAS ASIA MITÄ VOIN JOULUNA SAADA!!!

  alt text • @huliuli no ainakin Red Dead Redemptionis on hevosia 😆 Ei taida muuten olla mitään 🤔
  edit / googlesta löytyi kyllä muutama mutta ite en ole kokeillu


 • Tarinaheppailijat

  Mun piti tehdä Óskhyggjasta ihan pieni issikkatalli, mutta katotaan vaan montako niitä issikoita mulla siellä kohta on 😂 • Kertokaa mulle mikä mun, öö, lihaksessa? on (koska keskusta tietää kaiken). Se on ollu reilu viikon silleen… kipee. Siis jossain tietyssä asennossa ja jos siihen kohti osuu jokin niin tuntuu ku polttais kuumalla raudalla niin että meinaa itku päästä. Myös kädellä koskettaessa jotenki hellänä. Mitään ei päälle päin näy. Ja on lämmin. 😂 Ihan tosi veemäinen. • @serena Ootko reväyttäny sen tai venäyttäny?


 

6
Online

1.1k
Users

14.3k
Topics

276.5k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.