Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille


 • Raviharrastajat

  @enna kiitos, kyl se ainakin on tosi virkeä ottaen huomioon et on vähän pöllyissä vielä 😄
  @Kirsiina kiitoksia, yleensä kaikki mun koirat on ollu ihan asiallisia juoksujen aikaan, nyt viimeksi tää kyseinen koira oli kyl ihan kamala narttu, mutta eipä tarvi tosiaan enää murehtia niitäkään 😄 • @Humutin Paranemispusuja!!! • Ai että oon niin fiiliksissä etten tiedä miten päin olisin 🙃 . Testasin tänään parin vuoden tauon jälkeen tallille palannutta entistä liikutusponiani ja vitsi se olikin kiva! Mulla oli kaikenmaailman kommunikaatio-ongelmia silloin kun sitä aloin ratsastaa ja nyt oli kuin ois eri poni ollut, mukavan herkkä ja ongelmaton 😍. En malta odottaa että pääsen taas uudestaan!

  Ja nyt ku hehkutan ni varmaan ensi kerralla päädyn kentän hiekkaa tutkimaan 😄


 • Piirrosharrastajat

  Minä kävin maanantaina ensimmäistä kertaa kahdeksan vuoden tauon jälkeen ratsastustunnilla ja ai ettien että oli kivaa! 😍 Varasin uuden ensi viikolle. 😄 • @mila Koukuttu yllättävän nopeesti. Palasin vuosi sitten satulaan 12 vuoden tauon jälkeen. Nyt ei taho kerran viikossa riittää vaan parhaimmillaanpahimmillaan oon neljä kertaa samalla viikolla tunneilla 😄 Ja rahankulua ei voi estää. • @Eedla-S niinhän siinä helposti käy. Itse ratsastin viime kesänä 4-6 hevosta viikossa ja mietin juuri eilen että se oli kyllä jo vähän liikaa kun piti niiden lisäksi omaa arkeakin pyörittää ja töissä käydä. Nyt tänään kuitenkin tuon ponikokeilun jälkeen epäilen että heppailumäärä saattaa taas pian nousta ainakin siihen 4 kertaan 😅. Onneksi mun ratsastuksissa ei raha liiku. • @miltsu Sehän se on ku tuo ei oo ainut harrastus ja lisäksi pitäis töissäkin käydä. Piti vähentää, ku tuntu ettei kotona ehtiny käydä enää edes nukkumassa. 😄 Nyt se vakio on n. 2 kertaa viikossa niin riittää rahatkin vähän paremmin… Tosin onneksi meidän tuntihinnat on tyyliin kolmasosa pääkaupunkiseudun hinnoista.


 • Piirrosharrastajat

  Itse kävin viimeksi säännöllisesti ratsastustunneilla 10 vuotta sitten, sen jälkeen on tullut lähinnä käytyä issikkatalleilla ja satunnaisesti irtotunneilla kokeilemassa eri paikkoja, mutta kaikissa opetus on ollut heikkoa (liian isot ryhmäkoot). Harmittaa, että tuo missä kävin aikoinaan säännöllisesti, on jo lopettanut. 😞 Kyseisellä tallilla opettaja oli sairaan hyvä, sellainen, joka oikeasti halusi että oppilaat edistyvät eivätkä tunnit olleet tasoa “nyt ohjat käteen ja ravia ja sitten laukka noni kiitos hei”.


 • Piirrosharrastajat

  Heitän tän artikkelin vaan tähän 😄 Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä teksti, ja joku saattaa saada tästä irti vaikka päiväkirjateksti-ideaa


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @kioja Tuosta maahan heittäytyvästä varsasta tulee mieleen joku (amerikkalainen?) insta/tube teini, joka aiheutti melkoisesti kränää mm. Tumblrin hevospuolella.
  “Öhööhö varsa halusi ottaa nokoset riimun päässä.”
  …Onkohan se kuva vielä olemassa, pitääpäs katsoa.

  (edit: Tosiaan, teinit on teinejä, mutta tämä teini väitti muistaakseni olevansa hevostenkouluttaja/jonkun sortin expertti, jolla vielä nuorempia seuraajia hyvinkin paljon 😓 ) • Haha tajusin just, että koira vaihtaa paikkaa sen mukaan missä mä olen; kun tulen tänne vierashuoneeseen jossa on kone, se siirtyy keittiöön, ja kun käyn keittiössä hakee kahvia, se siirtyy takaisin tänne vain mennäkseen kohta taas keittiöön. 😂 • @serena Meillä taas menee sen mukaan, että koiran on saatava olla mun kanssa samassa huoneessa. Mukaanlukien vessa, jonne en kyl ota sitä mukaan. Ja kun ei pääse vessaan, niin se käy siihen oven eteen maate… • Huomasin just, että SHLA laatiksista voi saada porrastetuista täydet kisapisteet vaikkei olis kisannu maksimiin. :----D Oiskohan nyt hyvä hetki paneutua tähän pisteytysviidakkoon. • KRJL muutti jälkeläissääntöjä ja nyt mulla on suorastaan ruuhkaa laatiksiin. Ennen joutunut etsimällä etsimään kelpoisia hevosia, nyt tuntuu että kaikki mun kouluhepat olis valmiita arvosteluun 😂


 • Piirrosharrastajat

  @viixi Ai kato! Oonki harmitellu ku KRJ:n laatiksiin on tarvinnu kaks jälkeläistä, mut nythän voisin oikeestaan alkaa osallistuaki noihin 😃 Oon aiemmin vaan tuumannu että en jaksa välttämättä hommata kaikille hevosille kahta jälkeläistä, ni oon sit jättäny KRJ:n kokonaa välistä, joskus kisannu vähän


 • Tarinaheppailijat

  @viixi jes, vihdoinkin ❤ Nyt on kaikki mulle tärkeimmät laatikset siirtyneet pisteytyksessään tälle vuosituhannelle. 😄 Ihanaa, että nykyajatus tuntuu olevan, että kaikkea voi kehittää ja muokata aina vaan eikä ole sitä aina on näin tehty ennenkin, joten tehdään vastakin -mielialaa. 😄
  (Olin itsekin vielä jotain 15 vuotta sitten niitä, jotka ehdottomasti halusivat pitää kahden jälkeläisen vaatimuksen, mutta maailma ja ajatukset muuttuu ja saa muuttua.) • Pommijätkät - Uuden tuotatantokauden ensimmäinen jakso.

  💣 💥💣 💥 Jos tykkäsit, anna videolle yläpeukku, tilaa kanava ja jaa eteenpäin! 💣 💥 💣 💥 • Oon jotenkin niin huojentunut et pääsen pois kassalta ja jatkossa mun työssä on paljon vähemmän asiakaspalvelua. Välillä tuntuu miten hermot oikeen kiristyy kun näkee mille tasolle ihmiset taantuu kaupassa käydessään.

  Meinasin tänään ärjästä kassalla. Oli just maksamassa muori jonka toinen kävelykeppi oli jäänyt kassan päähän. Seuraava asiakas, aika tyypillinen keski-ikäinen suomalainen perusmies, se huikkasi rouvalle että sen kävelykeppi on jäänyt sinne. Normaali ihminen olisi tässä tilanteessa vienyt ojentanut rouvalle, mutta ei. Seurasin sivusta kun rouva nilkutti hitaasti jalkavaivaisena hakemaan kävelykeppinsä kassan päästä kun tää jonossa oleva mies vaan seiso paikallaan tumput suorina viitsimättä edes väistää.

  Onneksi tässä iski karma vähän takaisin, tällä rouvalla oli aika isot ostokset ja mähän en päästä kuin yhden kerrallaan päätyyn pakkaamaan joten tämä juntti joutui siinä odottamaan. Asiakkaan naama alkoi punoittamaan kiukusta ja se siinä sitten huokaili tyytymättömänä, mutta itse nauroin vaan sisäisesti ja hymyilin maireana 😄 • @hm Karma. Mut ihan oikein. • @hm toisaalta ehkä oikein, ettei koske toisen tavaroihin. Mut kyl tos ois voinut kysyä, että tuonko kepin sinulle.


 

2
Online

997
Users

13.2k
Topics

247.3k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.