Rupattelutopic, kaikille tylsistyneille • @anzkuli Joo oikealta vasemmalle, se siinä sitten hämmensi. 😅 Kiitos.


 • Piirrosharrastajat

  Missannu flunssan takia taas koko viikon ;_______; tää on ihan persiistä en haluu olla aina kipeenä loppuvuodesta, ihan supernoloo lähetellä opettahille ja proffile koko ajan viestii “sori nukun taas himassa pitäiskö mun yrittää tehä jotai rästei tääl?” • Kertokaa mulle millainen olisi kiinnostava leiri, jos virtuaaliheppojenne kanssa moisia harrastatte? Mulla saattaisi olla aikaa järjestää joku leiri niin, että kirjoittelisin kommentteja jne. joululomalla ja intoakin tällaiseen olisi. En vaan tiedä, minkä tyyppiset kiinnostaisi 🤔 Olisi tietysti super mukavaa, jos omankin tallin hepat pääsisi jotenkin mukaan, niin olisi niillekin jtn “konkreettista”. Esimerkiksi maastoretkellä käytössä tallin ratsut - onko huono ajatus? Ja millainen kuittaustyyli olisi kiva, mistä kommentteja? Jokaiselle oma valmennustunti jostain vai pieni palaute koko leiristä?
  Kyselen täällä, koska en viitsi tehdä omaa aihetta 😅


 • Suomenhevoskasvattajat

  @bella mun mielestä joku semmonen parin päivän tehovalmennus olis kiva 😅 Sellanen, missä keskityttäisiin vaikkapa johonkin tiettyyn lajiin. Esimerkiksi jos olis kouluratsastukseen painottuva, niin jollain tunnilla tehtäisiin nimenomaan niitä koulujuttuja ja jollain tunnilla keskityttäisiin sitten vaikka ratsastajan istuntaan. Tää istuntatuntihan voisi olla vaikka sitten jollain tallin hevosella. Eli tuntien aiheet tukisivat toisiaan jollain tapaa ja kehittäisivät sekä ratsastajaa yksinään että ratsukkoa yhdessä siinä tietyssä lajissa. Olis kiva, jos tuntejen sisällöstä olis selostettu vähän etukäteen ja niistä vois sitten halutessaan itse kirjoitella tekstejä ja miksei jostain tunnista (vaikka siitä tallin hevosella ratsastetusta) voisi saada jotain pientä kommenttiakin. • @hazel Jotain parin päivän valmennusviikonloppua olen miettinytkin 🙂 Onko sun suunnalta toiveissa siis jotain koulupainotteista? Mieluusti nimittäin kuuntelen myös toiveita aiheesta!


 • Suomenhevoskasvattajat

  @bella multa löytyy oikeastaan lajiin kuin lajiin sopiva hevonen, joten kaikki käy mun puolesta! 😄 Koulu/esteet/kenttä kiinnostais eniten ja miksei valjakkokin 🙂 • Mä nyt taas kyselen täällä tällaisia, mutta en viitsi tehdä omaa aihettakaan… Eli onko kellään tallillaan kuvitteellisia tunteja? Tykkäisin käyttää tarinapohjana silleen, että alter egoille sais kirjoitella tarinaa “tunnista”, jolla kävi 😅 Helpompi vaan keksiä tarinaa, jos on oikea virtuaalitalli pohjana eikä mikään mielikuvitus.


 • Piirrosharrastajat

  @bella Rosiksessa pyörii ratsastustunteja ja valmennuksia ihan kuvitteellisesti, kun en jaksa pitää oikeesti 😂 Oon miettiny et pitäskö ihan kehitellä kunnon tuntilistat ja kaikki 🤔 • @kioja Okei, kiitos! Mulle riittää, että on pieni kuvaus tiloista ja hahmoja 😅 Saako jotain hahmoa käyttää tunnin pitäjänä? 🙂


 • Piirrosharrastajat

  @bella Täältä löytyy henkilökunnasta kuvaus 😄 Koulutunnille tai -valmennukseen sopivin opettaja on varmaan Linnea ja este- tai maastotunneille Kristiina. Jos lontoo taipuu niin Edmund on myös saatavilla 👍


 • Tarinaheppailijat

  Milloinkahan mä oikein saan päätettyä, mitä haluan tehdä mun virtuaalitalleilla? 😂 Oon ollut tän viikonlopun aikana muuttamassa Piilovuoree Saksaan, sit Ruotsiin, nyt se on taas takas Lapissa ja samoin hevoset on vaihtunu kokoajan. Yhes välis siellä oli jopa yks puoliverinen, sit oliki vanhat samat tutut hepat takas joista en osaa luopua ja nyt oon ollut kokoomassa sinne jotain kymmentä pohjoisruotsalaista ja dölehevosta… 🤣 Ja yhdessä välissä se oli täyttyä issikoilla ja nyt haluaisin sinne irlannincobeja… (+ saksassa se ois ollut täynnä schwarzwaldinrautiaita ja haffuja)

  Haluaisin hyvin paljon sen tallin takaisin elävien kirjoihin, mutta voi apua 😅


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @tanttu 😂 Miten olisi: Kaikkea iloisesti sekaisin!
  Ja sitten harrastaa ja pyörittää niitä sitä mukaa, kun inspaa ja huvittaa.


 • Tarinaheppailijat

  @Anarchy no toikin kyllä 😂 tosin ongelma on toi Piilovuoren hevoskokoonpano kun irlannincobit voisin yhtä hyvin nakata Skotlantiin ja issikat Ruotsiin kun niissä jo melkein on tallit mulla 🤣 mut sit kuitenkin haluan yhden kaikista niistä tonne ja kohta haalin päättämättömyyttäni ne takas Lappiin :DD • Mun pitäis lukee kokeisiin ja mitä mä teen; kirjoitan 800 sanaisen päiväkirjamerkinnän (en ees hepalle, vaan tallille)… Mikä mua vaivaa? 😂 • Mulla on jotenkin semmonen ”en tiedä mitä tehdä ja ajatella” fiilis, kun jotenkin haluaisin vheppailla, mutta taas toisaalta oon myös asennoitunut siihen, että vasta keväällä kun seuraavat URL varsat syntyy.

  Toisaalta joulukuu voisi olla hyvä käyttää pikseihin, kun nano loppuu lauantaina ja editointi alkaa vasta tammikuussa 🤔

  Haluaisin kans myydä tota mun laumaa pois niiden elikoiden osalta jotka ei vaan tunnu enää kivoilta, mutta myöskin sitten tieto siitä, että niiden myynti ottaa iäisyyden, ei innosta projektia aloittamaan…


 • WESTERNRIDERS

  @tanttu No siis, juurrutat Piilovuoren nyt pysymään vain siellä Lapissa (koska maailman paras paikka Kanadan jälkeen)! Itsekin tuhertanut tässä vihkoon suunnitelmia pienestä länkkätallista Lapissa, joten stay put!! 😆 • heipä hei kaikki flunssaveikot ! löytyskö täältä antaa hieman inspistä sellaselle, jonka pitäis saaha hevosten sivuille hieman tekstejä 😄 nimim. hyi sukarit • Haluisko joku tehdä yhden/kahden tekstin vaihtokaupan? Mulla on hirrrvee into kirjoittaa, mut pitää ehtiä lukemaan kokeisiin 😅 Joten sen takia vain yksi tai kaksi. Mieluiten pk-merkintää, luonnetta tai valmennusta. Voin yrittää myös vääntää sukuselvityksiä, mutta en lupaa jälkeä 😂 • @bella mä voisin ihan oman kirjottamisen boostaamiseksi ainakin yhden tekstin luvata vaihtaa.

  Iskä soitti joku aika sitte että siellä asuva pikkukissa oli jouduttu lopettaa tänään 😕 • @Bella mä voisin kans jotain rustata 🙂 tästä voi vähän kattoo (mm. päikky) millasia kirjottelen


 

11
Online

942
Users

12.5k
Topics

232.4k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.