Metsälammen Ratsutalli sulki 19.3.2017 (m: she-t, sh-t) • Metsälammen Ratsutalli sulkee ovensa 19.3.2017

  Lämmin kiitos kaikille Metsälammen Ratsutallin kanssa yhteistyötä tehneille ja kaikille toimintaamme osallistuneille ❤ Haikein mielin tein päätöksen, että nyt on aika päättää lähes 8 vuotta kestänyt matkamme.

  Foorumilta suljetaan kaikki muut alueet paitsi yleinen alue sekä chatti, jossa voi edelleen käydä keskustelua tallin lopettamisesta huolimatta :slight_smile:

  Tuntihevosiamme on tulossa tähän viestiin myyntiin myöhemmin.

  Myytävät hevoset

  Kaikki alla olevat hevoset ovat myynnissä tai tulossa myyntiin. Hevosille saa tarjota kotia tässä alla linkin kera :slight_smile: Otan yhteyttä kaikkien kasvattajiin, jotka ovat vielä tavoitettavissa. Kun olen saanut kasvattajalta varmistuksen saako hevosen myydä, se merkitään tähän alle myytäväksi.Nämä ovat mulle tärkeitä hevosia, ja olisin iloinen jos ne saisivat myös tulevassa kodissaan jonkinlaista käyttöä - sillä ei ole väliä, tuleeko niistä harraste(tarina)heppoja vai jonkinlaisia kisaratsuja! Ikääntymistä voi vapaasti muuttaa. Tärkeintä on kuitenkin että hepat saavat uudet kodit, enkä joudu heittämään niitä pikseliavaruuteen.

  heti myynnissä:

  she-t. Sixx Janette YLA2, SHLA-I, KRJ-II, BIS3, MVA-SERT
  sh-t. Tähtipihan Eudaimonia

  myyty:

  til-r. Mustmäen Ruu (uudet sivut, kasvattaja lopettanut, ei rekisteröity)
  rist-t. Helnia (uudet sivut, ilmoitettu kasvattajalle)
  sh-o. Vinlannin Äärihurmaava (uudet sivut, siirretty uudelle omistajalle VRL:n kautta)
  nf-r. Mr. Pokemon (uudet sivut, ilmoitettu kasvattajalle ja siirretty uudelle omistajalle VRL:n kautta)
  rp-t. Me Skarabee (uudet sivut, ilmoitettu kasvattajalle ja siirretty uudelle omistajalle VRL:n kautta)
  sh-o. Metsälammen Huuhaa (uudet sivut)
  conn-t. Aidan Zara (uudet sivut, ilmoitettu kasvattajalle ja siirretty uudelle omistajalle VRL:n kautta)
  pv-r. Sithiriel Fair (uuset sivut, ilmoitettu kasvattajalle ja siirretty uudelle omistajalle VRL:n kautta)
  rp-o. Coconut Ice Du Noir (uudet sivut, ilmoitettu kasvattajalle)
  she-t. Ethereal Fiasco F (uudet sivut, siirretty uudelle omistajalle VRL:n kautta)
  she-o. Sixx Seconds Secret MET (uudet sivut, siirretty uudelle omistajalle VRL:n kautta)
  she-o. Maximum Fiasco MET SHLA-II (väliaikaiset sivut, siirretty VRL:n kautta)
  app-r. Rhoshill Huckleberry (uudet sivut, siirretty uudelle omistajalle VRL:n kautta)
  sh-t. Välähdyksen Kiiltokuvaenkeli (uudet sivut, ilmoitettu kasvattajalle, siirretty uudelle omistajalle VRL:n kautta)
  she-o. Metsälammen Rinkkareissaaja (uudet sivut, siirretty uudelle omistajalle VRL:n kautta)


 • Piirrosharrastajat

  Nooooou!
  Harmi. 😕


 • Ponimania

  eikä! 💔 😞


 • Valjakkoharrastajat

  😞 voi…


 • Suomenhevoskasvattajat

  Eikä 😢 ❤ Lopetatko harrastuksen kokonaan vai jäätkö tänne pyörimään vielä jonkin toisen projektin kanssa? • Voi ei 😢 ❤ Metsis on ollu iso osa omaa harrastusta jo vuosia.


 • Suomenhevoskasvattajat

  Voi eii :slight_frown: Metsis oli aivan ihana paikka! • Kiitos kaikille ❤ Olette tärkeitä! Nyt ainakin tuntuu siltä että lopetan ihan kokonaan, mua ei oikein mikään muu projekti täällä ole inspiroinut yhtä paljoa kuin Metsis… Ja nyt on tuntunut jo pidempään siltä, ettei oikein siihenkään riitä jaksaminen 😕 Koskaanhan ei tiedä jos vaikka myöhemmin inspis Metsikseen palisi takaisin, sen takia en poista sivuja tai foorumia :slight_smile: • Hevoset laitettu myyntiin. M.L. Ärräpää Jätkän pidän itselläni.

  Kasvattajat jotka tägäsin aloitusviestiin, ilmoittaisitteko tässä alla tai yksityisviestillä saako hevosenne laittaa myyntiin vai otatteko sen itsellenne :slight_smile: kirjoitan jokaiselle kasvattajalle vielä erikseen yksityisviestiä tänään. • Sulla on asetuksissa nyt niin, että kaikki sivut antavat tuon lopetus tekstin.

  Mutta jos Hurmoksen saat myydä eteenpäin, tarjoaisin sille kotia Niiranvaarasta, jossa se pääsisi jalostuskäyttöön, saisi lisää piirroskuvia ja tekstejä. • @Loci juu mutta siellä pitäisi alareunassa näkyä [sisään] linkki 😄

  Tarjouksia hevosista saa tosiaan lähettää myös ennen kasvattajan vahvistusta myynnistä :slight_smile: mitä mieltä olette, kuinka kauan olisi hyvä odottaa kasvattajan vastausta? Voinko esimerkiksi parin viikon päästä vapauttaa kaikki myyntiin, jos kasvattajan puolelta ei ole vastattu? • Jos Tähtipihan Eudaimonia vapautuu myyntiin olisin kiinnostunut ostamaan tamman Viisikkoon tyttärensä Euforian kaveriksi. Lähinnä siis säilytykseen, muutamat kisat ja ehkä jokin lajilaatis, mutta ainakin loppuelämän koti ja pysyvät sivut. Ehkä vielä yksi varsa. • Ruu, Coconut ja Sithiriel ovat varmistettuja, saavat lähteä myyntiin!


 • Kenttäratsastajat

  Kiitos Metsälammelle monesta hienosta ja tapahtumarikkaasta vuodesta! 💓

  Ruulle voi seuraava omistaja vielä saada nuo kuvat hevoskohtaisesti käyttöön : ) • @tirppa , anteeksi kun en ole ottanut suhun yhteyttä! Katsoin että Ruun kasvattajatalli oli lopettanut ja olin hukannut sun sähköpostiosoitteen 😞 onneksi huomasit tätä kautta! Olisitko halunnut ottaa Ruun itsellesi vielä?


 • ♞ Puoliveriharrastajat

  Voi eii 😞 Metsis oli kyllä ihan hirmu upea paikka! ❤


 • Sekalaisen sakin omistaja

  Todella harmi kuulla. 😞 Metsiksen taivalta on ollut hienoa seurata sivusta! Toivottavasti vielä joskus palaat ainakin jonkun kivan yksärin parissa.

  Jos Hurmoksen asiat selviävät, niin ori olisi erittäin tervetullut vanhempisukuinen lisä Jukolaan, jossa se pääsisi vielä kilpailemaan ainakin kouluratsastuksessa ja ehdottomasti jatkamaan sukuaan. Tuppaan panostaa hevosiini rauhassa, mutta pitkäjänteisesti. Esimerkkinä Hurmoksenkin tulevaisuudesta shettisori Lincoln, sekä suomenhevosneiti Venla.

  Googlettelin Hurmoksen kasvattajaa, joka ei taida olla Rinsessa vaan ssintti. VRL-01453…? Web Archivesta löytyi vain Vinlannin etusivu, mutta ilmeisesti ssintti. on lopettanut harrastuksen kokonaan joskus 2010-luvun alussa. 😕 • @Jesy kiitos ❤

  @Hanne kiitos ihanasta viestistäsi :slight_smile: ❤ Selvä juttu, kiva kun jaksoit selvitellä asiaa. Jos ssintti on lopettanut, myisin mielelläni Hurmoksen sun luokse Jukolaan kisaamaan ja jatkamaan sukuaan. Ilmoittelethan sivut mulle mahdollisimman pian!


 • Sekalaisen sakin omistaja

  @Sinte Jippii! Laitan sulle sivuja yksityisviestillä lähipäivinä. :slight_smile: • TIEDOKSI HEVOSTEN OSTAJILLE (mukaan tulevat tekstit ja kuvat):

  Kaikille hevosille saa mukaan kaikki sivuilla olevat tiedot, tekstit sekä kuvat. Vanhan päiväkirjan (joka löytyy linkitettynä Metsis-sivuilta hevosen hoito-ohjelaatikosta luonteen alapuolelta) voi linkittää myös uusille sivuille, se säilyy Metsälammen foorumilla jatkossakin. Vanhaa päiväkirjaa ei valitettavasti voi käyttää enää uusien merkintöjen kirjoittamiseen.

  Piirroksia mukaan otettaessa niiden yhteyteen tulee selkeästi merkitä piirtäjän nimi (ei pelkästään “Metsälammen Ratsutalli” vaan kuvan piirtäjän nimi – jokaisen kuvan on piirtänyt joku Metsälammen hoitajista!)


 

24
Online

1.1k
Users

14.3k
Topics

277.2k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.