Ryhmät


 • Jyhkyjen harrastajat

  Ryhmät on tarkoitettu lähinnä verkostoitumiseen sillä ryhmän sisällä ei ole (ainakaan tällä hetkellä) mahdollista käydä vain ryhmäläisten kesken keskusteluja. Toki ryhmäläiset voivat luoda ja ylläpitää ryhmällään omaa chatti huonetta, mutta huoneen käyttäjät eivät automaattisesti lisäänny/poistu sen mukaan miten ryhmän jäsenet vaihtuvat.

  Kuka tahansa rekisteröitynyt käyttäjä voi perustaa ryhmän, kannattaa kumminkin tarkistaa haun avulla ettei jo vastaavaa ryhmää löydy. Jos ei löydy, voit luoda ryhmän itse klikkaamalla “+ Luo uusi ryhmä” nappia ryhmäsivulla. Ensimmäiseksi annat ryhmälle nimen ja sen jälkeen ohjaudut ryhmän sivulle. Group Administration asetuksista voit säätää ryhmän salaiseksi (Private) jolloin ryhmään pääsee liittymään vain ryhmän ylläpitäjien hyväksynnällä. Voit myös poistaa kokonaan käyttäjien liittymisen ryhmään, mutta eihän siinä sitten ole mitään ideaa vai mitä? Ryhmän voi myös piilottaa (Hidden) jolloin se ei näy ryhmähaussa.

  Ryhmän ylläpitäjä voi ylentää haluamansa ryhmäläiset ylläpitäjiksi joka tarkoittaa lähinnä sitä että he voivat hyväksyä/hylätä uusia käyttäjiä ja muuttaa ryhmän nimeä tai kuvausta.

  Voit myös kutsua uusia jäseniä kirjoittamalla käyttäjän nimimerkin Invited Members otsikon alle.

  Muista lopuksi tallentaa jos teit jotain muutoksia!


 • Suomenhevoskasvattajat

  @Tilli Voiko kuulua useampaan ryhmään yhtä aikaa, vai rajoittaako fooru ne vain yhteen per käyttäjä?


 • Jyhkyjen harrastajat

  @Susiraja voi kuulua moneen, mutta tuohon nimimerkin viereen voi valita näkymään vain yhden (kuten mulla tuo “Jyhkyjen harrastajat”).


 

9
Online

835
Käyttäjät

10.8k
Aiheet

194.5k
Viestit

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.