TJ: suvullisia suokkeja • Pöystilästä joutaisi kuoppaan muutamia suokkeja, joten pitäähän niitä ensin tarjota jalostukseen. Varsoilta ei vaadita mitään eikä niiden tarvitse painottua samaan lajiin kuin vanhempansa. Pääasia on, että saan sivun tietooni jotakin kautta, jotta voin sen lisätä vanhemman sivuille. Tammat mieluiten liisaukseen, mutta minunkin kasvatiksi voi laittaa, kunhan suku on tasainen.

  Jos ei omasta takaa tai tästä listasta löydy vastakappaletta, niin kutakuinkin kaikki Pöystilän orit ja tammat on käytettävissä, varsaikäisten kohdalla joutuu vain ehkä odottamaan kuukauden tai pari.

  orit

  1p Turmeltajan Kuukauna on este- ja kenttäpainotteinen, joka on palkittu molempien lajien laatuarvosteluissa sekä kantakirjattu.

  1p Turmeltajan Tumnus on yleispainotteinen, joka on palkittu este- ja kenttäratsastuksessa sekä ilmoitettu tämän kuun KRJ-laatuarvosteluun. Orilta löytyy myös kolmospalkinto kantakirjasta.

  2p Lemmenkipeä on kenttä- ja koulupainotteinen, joka on palkittu KERJ-I-palkinnolla ja ilmoitettu tämän kuun KRJ-arvosteluun, lisäksi on palkittu myös kantakirjassa.

  2p Mä oon tikis! kuuluu sarjaamme “äidin lempilapsi”, koska virallinen tittelirivi on hyvin pitkä. Tikki on yleispainotteinen, jolla on palkinto niin esteiltä, kentästä kuin kouluratsastuksesta, kuten myös SLA-I- ja kantakirjapalkinto.

  2p Villahaan Kuumoilija on koulupainotteinen, joka on palkittu ykkösellä Suomenhevosten ja Kouluratsastusjaoksen laatuarvosteluissa.

  4p Herraisä on este- ja kenttäpainotteinen, joka on palkittu ykkösellä molemmissa lajeissaan sekä kantakirjassa ja Suokkien laatuarvostelussa. Tämä on kyllä menossa vielä YLAan, jahka se aktivoituu, mutta sen myötä päätyy maan alle.

  5p Likan Palomies on koulupainotteinen SLA-II-palkittu.

  tammat

  1p Navajan Ievanpolkka on KERJ-III-palkittu kenttäratsu, jolta löytyy myös kantakirjapalkinto.

  2p Lohtulaulu on SLA-II-palkittu kouluratsu.

  2p Mutalan Noitarumpu on Suomenhevosten ja KRJ:n laatuarvostelussa ykkösellä palkittu ja se on menossa vielä YLAan.

  2p Rinnan Kupari on este- ja koulupainotteinen, joka on ilmoitettu molempien lajien tämän kuun arvosteluun. Palkittu kantakirjassa ykkösellä ja suokkien arvostelusta sai kakkosen (koska joku ei jaksanut kirjoittaa sille luonnetta).

  2p Timanttikissa sai yllätykseni ykkösen Suokkien arvostelusta, minkä lisäksi se on palkittu myös kantakirjassa. Kilpaillut neljässä eri lajissa, estesijoja kerätään vielä puuttuvat yhdeksän.

  3p Helmiahon Haavesydän on KRJ-II-palkittu kouluratsu.

  3p Noitahuilu on koulupainotteinen.

  Kyöstin Valonkantajalla on täydet 5 polvea sukua, sen lisäksi kuudennesta löytyy kaksi nimeä. Kisannut neljässä lajissa, palkittu ykkösellä niin SLA, ERJ kuin KERJ sekä neljässä varsa-arvioinnissa. • Nosto numero yksi.


 

1
Online

1.1k
Users

14.3k
Topics

276.3k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.