M. suomalaisia ratsuponeja


 • Piirrosharrastajat

  Nämä ponit ovat jääneet seinäruusuiksi ja kaipailisivat aktiivisempia koteja. Ponit lähtevät myös valokuvallisiin koteihin, mutta kuvat ja tekstit saa asianmukaisia copyja vastaan mukaan. Pakkomyynnissä nämä eivät ole, eikä uuden kodin etsimisellä ole kiire.

  3-polvinen ori Rosegarden’s Helianthus
  Arttu ei ole päässyt loistamaan Rosiksessa, on ollut kiertolaisena eikä ole löytänyt sopivaa loppuelämän paikkaa. Se on kilpaillut ERJ-sijat täyteen ja jonkin verran myös KRJ:n ja KERJ:n alaisissa. Artulla on minulle tunnearvoa, sillä sen emän puolen suvussa on Manuel, joka oli minulle yksi tärkeimmistä poneistani. Arttu voisi lähteä myös ratsastuskouluun, ruunaus voisi sitä rauhoittaa. Ori voisi sopia myös jollekin junnulle kilparatsuksi.

  3-polvinen ori Rosegarden’s Ferehar
  Fereharilla on myös samankaltainen tarina kuin Artulla. Se on tyhjän päälle jäänyt poni. Sillä ei kuitenkaan ole kilpailtu lainkaan. Yhden EO-sertin se on saaliiksi saanut. Sen kanssa tulee toimeen, kunhan on tarpeeksi jämäkkä ja joustaa jonkin verran sen omintakeisten manööverien kohdalla. Orin voi ruunata tai olla ruunaamatta. Artun tapaan se voisi sopia jonkin junnun kilparatsuksi tai opetusmestariksi.

  6-polvinen tamma Rosegarden’s Electra
  Electra on nuori, työorientoitunut ja erittäin tomera tamma. Se on kuolaimettomaksi koulutettu ja varsin herkkä istunnalle ja jalan avuille. Electra on isokokoinen, joten se sopii myös pienemmille aikuisratsastajille. Siitä on tulossa erinomainen moniottelija kaikenlaisiin englantilaisiin lajeihin, mutta vaatii vielä koulutusta ja rutiinia. Kilpailemista ei ole vielä aloitettu.


 • Piirrosharrastajat

  Nostoa 🏇


 

0
Online

1.1k
Users

14.3k
Topics

276.3k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.