Lynnin linemyynti (M: sh-orin rakenne 20.2. & toivo linejä)


 • Piirrosharrastajat

  Toivo linejä
  Minkä rotuisista hepoista kaipaisit linejä, entä millaisista tilanteista? Kaipaatko varsakuvia, rakennelinejä, ratsastelua suomalaisessa maalaismaisemassa tai irtohypytyskuvia - vai jotakin ihan muuta?

  Otan tässä topikissa vastaan rotu- ja aihetoiveita linearteihin, joita vuoden mittaan teen muiden töiden välissä silloin kun ehdin. Mulla ei ole velvollisuutta toteuttaa toivetta, eikä toivojalla ostopakkoa, mutta tykkään tehdä ja harjoitella linejä ja jos niitä joka tapauksessa teen, aina kivempi, jos niille olisi potentiaalisesti käyttöäkin jossakin. Siispä selailen toivelistaa ja napsin siitä aiheita toteutettavaksi inspiksen mukaan, ja lykkään valmistuneita linejä tänne myyntiin.

  Jos linetoiveen jättänyt niin tahtoo, voin tägätä hänet, kun toiveen mukainen line valmistuu ja antaa etuosto-oikeuden. Ellei linelle silloin ole käyttöä tai se ei miellytä omaa silmää, sen voi vapauttaa muiden ostettavaksi 🙂 Ts. megalöyhää tilauslinemeininkiä luvassa.

  💰 Linejen hinnat tulevat olemaan 10€ kieppeillä. Joku simppeli, nopsaan syntynyt pääkuva voi lähteä halvemmalla, kun taas maisema, esteet yms. elementit tai useampi hevonen ja/tai ihminen kuvassa nostavat hintaa.
  🌻 Ostaja saa linen käyttöön yksinoikeudella, ellei muusta sovita. Ostaja saa halutessaan käyttää samaa lineä usean oman hevosensa kuvassa. Lineä ei kuitenkaan saa kaupata esim. kasvattimyyntien yhteydessä ilmaiseksi eteenpäin kaikille kasvatinostajille. Lineä ei saa myydä sellaisenaan, muokattuna tai väritettynä eteenpäin.
  💮 Jos hevonen, jolla kuva on ollut käytössä, vaihtaa omistajaa, arvostan luvan kysymistä kuvan käyttöoikeuden siirtoon uudelle omistajalle 🙂 Tapaan antaa tähän luvan, mutta on kiva pystyä itse tarkistamaan, että tekijänoikeudet merkitään asiaankuuluvasti jne.
  © Linen tekijäksi merkitään Lynn tai VRL-05265 linkitettynä sähköpostiini jammiska@gmail.com

  Toivottuja linejä
  Criollo
  Lusitano

  Myytävät linet
  Esikatselukuvat pienennetty ja ladattu esiin snaggyn kautta. Ostaja saa täysikokoisen png-kuvan linestä maksun jälkeen.

  Suomenhevosorin rakennekuva, myyntihinta 10€ tai paras tarjous
  Saatavilla myös ilman pitkää harjaa.
  https://snipboard.io/2SjdFY.jpg

  Myydyt linet
  Arabitamman rakennekuva, 8€ (tai paras tarjous; nopeat kaupat kuitenkin etusijalla)
  MYYTY


 • Piirrosharrastajat

  Arabiline myyty. Lisäilen uusia samaan ketjuun myöhemmin 🙂


 • Piirrosharrastajat

  Aloitusviestiin lisätty sh-orin rakenneline 🐴


 

1
Online

1.1k
Users

14.3k
Topics

276.3k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.