Joulupakettiin oma kauraturpa? (tuontihevoset) • Virvatulen tilan Bella Nylund päätti ottaa myyntivälitettäväkseen vielä ennen joulua muutamat tarkoin valitut yksilöt (tiedä sitten miksi juuri ne olivat valinnat…). Kaikki suluissa olevat ja puuttuvat tiedot ovat itse valittavissa. Ilmoitetusta vaihtoehdoista voi valita haluamansa (esim. maahantuoja/myyntivälittäjä - voit valita kumpaa käytät).

  Myyntiehdot ovat seuraavat: Toimivat sivut 1vkon sisään, myyntivälittäjä/maahantuoja merkattuna annetuista vaihtoehdoista, tekstipätkän saa mukaan myös kirjoittajan merkitsemällä. Kokonaisen luonteen kirjoitan mukaan esim. saamalla vastineeksi pienen päiväkirjamerkinnän omalle hepalle tms. (100 sanaa).

  Ja tässä ihanat joulupaketit!

  she o./t. Little Krampus
  24.12.2016, Göteborg
  noviisi, ratsukoulutettu
  103cm, (väri)
  Kasvattaja: Stjärna ponnys, Göteborg EVM
  Myyntivälittäjä/maahantuoja: Bella Nylund/Virvatulen tila

  “Krampus on keskieurooppalaisessa kansanperinteessä esiintyvä hahmo, joka on puoliksi pukki ja puoliksi paholainen. Perinteen mukaan Krampus rankaisee huonosti käyttäytyineitä lapsia jouluna, vastakohtana joulupukin esikuvana toimineelle Pyhälle Nikolaokselle, joka palkitsee kilttejä lapsia lahjoilla.” - Wikipedia

  Kukaan ei tiedä tarkalleen, miksi Little Krampusta on siunattu moisella nimellä. Kasvattaja kuitenkin toivonmukaan vitsillä selitti, että jo pienenä shetlanninponista oli näkyvissä sen “sielussa asuva paholainen”. Kasvattaja kertoi, että pienestä pitäen poni ei ole vaaroja kaihtanut ja se on ollut jo synnyttyään varsinainen rämäpää. “Jos tämän kanssa ei tule harmaita hiuksia, niin sitten ei millään”, naurahti kasvattaja lastatessaan oudon iloisesti ponia traileriin.

  e. Santa Lucia, she, 103cm
  ei. Back to Track, she, 106cm ee. Jultradition, she, 99cm

  i. Nicholas, she, 105cm
  ii. Stjärnor Krigare, she, 107cm ie. Mistletoe, she, 101cm


  Sh o. Ukkomies/Perusjätkä
  22.1.2017, Lappi
  (ravipainotus)
  163cm, (väri)
  Kasvattaja: Erkki Lahtinen, Lappi EVM
  Myyntivälittäjä: Bella Nylund/Virvatulen tila

  Kuka tietää, mikä tekee orista niin perinteisen saadakseen moisen nimen. Kasvattaja naureskeli kysyttäessä ja totesi: “Se ny vaa ol sellane, perinteene suomalaine miäs. Rehti ko perkele, mut ossaa se ol vähä jukur ja vänkyrä, vittuiloo suoraa piän naamaa.” Huumoria tai mitälie, mutta siihen oli vaikea vastata. Haikeana vanha isäntä luovutti tyynenrauhallisen ja vahvasti asenteeltaan entisajan sotaratsua muistuttavan orin narun. Selitteli, että ei luopuisi orista, jos ikä ei painaisi. Kuulemma kelpo ravuri, hyvästä suvusta ja luonne “sellane suomalaane”.

  e. Horsmankukka, sh, 160cm
  ei. Hulivili, sh, 169cm ee. Renttulikka, sh, 154cm

  i. Vestor, sh, 170cm
  ii. Villimetri, sh, 171cm ie. Tähtityttö, sh, 160cm


  (rotu) t. Dead Rose/Dead Barbie/Barbie Killer
  13.6.2016, (maa)
  (ko heA, re 150cm, me 150cm)
  (174cm), (väri)
  Kasvattaja: tuntematon
  Myyntivälittäjä: Bella Nylund/Virvatulen tila

  Kun kukaan ei tiedä, mistä hevonen on tullut. Olemus on kuin haudasta nousseella ja luonne kuin paholaisella. Ei ehkä kaunein yksilö, mutta kun sen näki töissä, ei voinut olla valitsematta sitä. Se hyppäsi kuin henki olisi ollut juuri siitä hypystä kiinni, tulisesti ja leiskuen. Myyjä, ilmeisesti nuoren hevosen kolmas omistaja, kutsui tammaa lempinimellä “Angel of death”. Tulta ja tappuraa, mutta niin lahjakas. Papereissa luki vain nimi, syntymäaika ja rotu. Suvusta tiedossa oli osa, mutta kasvattajasta ei tietoakaan. Tamma vaikutti olevan täysi mysteeri kaikille. Sen silmissä loisti tuli ja olemus myrskysi - se ei ollut niitä “sunnuntairatsuja”.

  e. Femme Fatale
  ei. True Romeo ee. Felicia
  eii. & eie. & eei. & eee. tuntemattomia

  i. Born to Rock
  ii. Rockstar ie. Try Me
  iii. & iie. & iei. & iee. tuntemattomia • Nostoa tälle 🙂


 

7
Online

1.1k
Users

14.3k
Topics

276.2k
Posts

Kysyttävää, kommentoitavaa tai palautetta? Ota yhteyttä suoraan ylläpitäjään (Tilli): maatila.pemberley@gmail.com.

Looks like your connection to Keskusta was lost, please wait while we try to reconnect.